alemeh

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Carma michelin-gourmet

Hyvin viihtyisä pieni paikka. Erittäin osaavaa ja hyvää palvelua. Ruuaksi otimme Menu Carman, joka osottautui erinomaiseksi valinnaksi. Alkuruuat, pääruoka ja jälkiruuat, lisäksi näiden välissä tarjoillut "keittiön tervehdykset" ja "suun puhdistajat" olivat osuvia. Otimme menun lisäksi viinisuositukset, joista jokainen osui ja upposi. Varsinkin Comtè 2006 aoc-juuston kanssa tarjoiltu, vuoden 1986 Château-Chalon oli erinomaista. Kiitoksia henkilökunnalle erinomaisesta palvelusta ja mukavasta tunnelmasta! Ainoa asia mikä pisti silmään, olivat carman tuolit. Niistä tuli hieman 'terassimainen' olo. Ehkä vain viilaan pilkkua..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 69€ Added: 21.11.2008
Rating: 1

Restaurant: BBQ House steak restaurant

Tämä oli kolmas kerta kun olen käynyt syömässä BBQ Housessa. Jokainen kerta on ollut tasoltaan hyvä.

Ottamani kanahampurilainen, jonka hienoa nimeä en nyt muista oli maultaan hyvä ja kokonaisuus ok. Korvaisin hampurilaisessa olleen pekonikasan vain yhdellä rapeaksi paistetulla pekonisiivulla.

Menussa oli myös viinilista, mutta hieman omanlaisessa muodossa. Viinit oli listattu 3 eri kategoriaan. Huikea, Hyvä ja muistaakseni 'keskiverto'. Otimme lasilliset 'hyvää' viiniä, mutta pettymys oli suuri kun maku oli selvästi alle keskiverto viinin. Viinilasillisen (12cl) hinta oli 6 e.

Tämänkertainen vierailu ravintolassa tuotti pienen pettymyksen ruuan ja varsinkin viinin kohdalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 29.10.2008
Rating: 0


Images


Followers