Closed now

Hima & Sali

restaurant
Rating 3.4 / 5

Reviews (52)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on aina ollut maukasta, mutta valitettavasti erittäin töykeä asiakaspalvelu laskee kokemusta. Vahnempi rouva kassalla pitäisi siirtää muihin tehtäviin koska selvästi hänen neuvostoaikainen asenteensa tarttuu muihinkin sikäli mukavanoloisiin työntekijöihin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.04.2016
Rating: 0

Kahvilan puolella kassalla palvellut nainen oli erittäin töykeä,ei edes hymyillyt eikä tiennyt oliko keittiössä kuinka paljon tilauksia/ruuhkaa. Lähtiessä sama töykeä nainen ilmoitti kahvin maksavan lounaalla.ruoka oli kuitenkin maistuvaa ja vaihtelevan kokoiset annokset tuotiin pöytiin ripeästi. salaattipöytä oli todella törkyinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.12.2015
Rating: 0

Olen käynyt täällä lähinnä kahvila-asiakkaana. Tarjoilut ovat keskivertoa laadukkaampia (ilmeisesti suurelta osin itse tehtyjä), ja hinnaltaan sopivia. Pulla on tuoretta ja aika hyvää (tosin omaan makuun saisi olla hitusen enemmän kanelia ja sokeria).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2015
Rating: 0

Tuvan täydeltä hipsteriä.
Syöjää riittää niin, ettei meinaa istumaan mahtua. Salaattipöytä ihan ok, lämmin ruoka on jo tullut pöytään salaattia hakiessa.
Välimeren lihapata on kuin Uncle Ben's-purkista. 9 euron hinta tuntuu paljolta annoksen ollessa aika pieni. Jokseenkin mauton esitys, ja vartin päästä olikin jo kiire vessaan.
Palvelu oli ihan ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.12.2014
Rating: 0

Ruoka on lounaalla ollut aina ok, koskaan ei ole tullut pettymystä. Paikka on täynnä mutta yleensä kuitenkin mahtuu johonkin. Hinta-laatusuhde erinomainen kantiskortilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.12.2014
Rating: 0

Monipuolisen ja vaihtelevan lounaslistan, sekä erinomaisen wokin ansiosta paikka soveltuu erinomaisesti työpaikkalounaille. Lounaslistalta löytyy usein jotain omaan makuun ja silloin kun ei löydy, on mahdollista turvautua wokkiin.

Annokset saisivat olla hieman isompia ja paikka on liian täynnä. Palvelu on ystävällisesti ja ruoka tulee pöytään erittäin nopeasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.11.2014
Rating: 0

Käytän Hima&Salin kahvilaa toistuvasti iltaisin odottaessani lapsia harrastuksista. Joka ilta joko croissantit tai pullat ja usein molemmat ovat mustiksi palaneita, mutta henkilökunta vaan sinnikkäästi pitää näitä esillä. Ällöimeliä kakkupaloja on toki tarjolla silloinkin niille, joille ne iltaisin maistuvat. Myös musiikki on välillä jopa häiritsevän kovalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.10.2013
Rating: 0

Loistavaa wokkia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2013
Rating: 0

Waiting time for table and food is way over the average. Portions are very small, salad table is with very few varieties. Only good thing is bread which they probably make themselves. Most of food taste like industrial mass produced stuff. Pastas are usually worst of all.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.05.2013
Rating: 1
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.03.2013
Rating: 0


Location

Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki - Route
(09) 694 1701
http://www.himasali.com/

Options