TJukola

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Pieni mutta sopivasti pippurinen ja tiivis tunnelma! Eli hyvin maustettu alkukeitto, 3 pääruokalajin lounas, ei krumeluureja. Ahtaaseen tilaan syöjät joutuvat, siitä tiivis tunnelma! Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.02.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Theron Eat & Work Porkkalankatu 3 lounasravintola

Kursailematonta suomalaista lounasruokaa. Kiitettävän usein lihaa/kalaa/kanaa ilman paksuja kuorrutuksia ja upottavia kastikkeita. Reilun salaatin kera lähes joka kerta saa koottua terveellisen äijälounaan ilman 'jauhoja'. (Jälkiruoat tosin pahana houkuttimena pilata se ;).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola 91.1 Kumpulantie lounasravintola

Tämä on täyden kympin mesta, jos nimittäin pitää rekkamiesannoksista: Lihaa, lisää lihaa ja vielä lisää lihaa. Tämän kun perjantaina vetää, niin vasta maanantaina tarvitsee tankata seuraavan kerran! Ykköslounasmesta Pasila-Vallila akselilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: MuuMaa ruokaa ja rakkautta

Pikkupoikien kanssa retkellä Mustikkamaalla. Törmättiin sattumalta paikalle kesällä 2015. Haluttiin normiburgerit, mutta saatiinkin yllätykseksemme jotain ihan muuta; possuburgerit ja kierreperuna ja normibrändeistä poikkeavat limut. Taustalla soi reggae. Aivan loistava kesäpäivän kohokohta! Evästauon jälkeen riippumatosta katselin kun pojat kisailivat MuuMaa;n pehmustetuilla peitsillä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Presto Trattoria viihtyisä italialainen

Täysin random-valinta synttäriseurueelle - eat. fi arvosteluiden perusteella - osoittautui erittäin onnistuneeksi: Alkupalat Antipasto All Italia ja suussa sulava pizza Rucola. Jälkkäriksi tuore Tiramisu ja Limoncello kyytipojaksi. Hyvä että varasin pöydän 4:lle, sillä tupa oli tänään täysi klo 20. Siistit tilat ja loistava sijainti merinäkymällä, aivan Mustikkamaahan johtavan uuden kävelysillan päässä. Tsemppiä mukaville yrittäjäveljeksille, tulemme kesällä uudestaan - koko perheen voimin Mustikkamaaretkelle ja sitten tänne syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.05.2016
Arvosana: 0


Seuraajat