lyme

59 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (57)

Ravintola: Mashiro japanilainen ravintola

Palasimme tähän ”japanilaiseen” ravintolaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Niin kuin edellinen arvostelu kertoikin, tämän kauempana ei japanilaisesta ruuasta ruoka voi olla ja japanilaisen ruuan ystävien suosittelen kiertämään tämän ravintolan. Raaka-aineet eivät olleet tuoreita, eikä laadukkaita. Riisi luokatonta ja kanasuikaleet maistuisvat pahvilta. Sitä ei pelastanut tarjoilijan ylenmääräinen kysely, miten asiakkaat viihtyvät. Olisi tietysti pitänyt ensimmäisen lusikallisen jälkeen kertoa, että ruoka on huonoa, eikä se maistu. Mitenköhän tuollaisessa tapauksessa olisi toimittu. Tämän ravintolan lasken vastedes vallilan ravintolatarjonnan ulkopuolelle

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Baskeri & Basso bistro

Vaihtoehdot mielenkiintoisia. Alkupalaksi valittu tatticheviche toimi. Tarjoilijalta sai hyviä viinisuosituksia. Muutoin ruoka oli mielestäni kautta linjan liian suolaista. Olisin myös kaivannut makuihin väliin jotain piristävää raikkautta. Nyt mauista puuttui herkkyys ja nyanssit. Palvelu oli välitöntä ja ystävällistä siihen saakka kunnes olimme pyytäneet laskun. Tämän jälkeen meitä ei huomioitu ja laskua hoiteli parikin tarjoilijaa. Poistuessamme emme kuulleet asiakaspalveluun kuuluvia "kiitos", "näkemiin" "tervetuloa uudesstan" toivotuksia, mikä oli aika noloa ja jätti paikasta huonon loppufiiliksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Vausti kotkalainen ravintola

Lounaalla tarjolla hyvin maustettua possua, polentaa ja tsatsikia. Taisi lautaselta löytyä perunaröstiä ja paistettua kaaliakin. Lounas oli hyvä ja annoksessa oli kokoa. Alkusalaattipöydässä myös monipuolinen valikoima. Tosin tällä kertaa salaatti vähissä ja ehkä hieman "purkista pöytään" meininki. Ruokailijat lähtivät tyytyväisinä. Asiakaspalvelu turhankin eleetöntä. Päivää, kiitos, ja näkemiin voisivat olla asiakkaiden kanssa ihan käyttökelpoisia sanoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 30.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Vino välimeren makuja

Hyvä lounaspaikka helposti koukattavissa viitostieltä. Salaattipöydässä perussaatin lisäksi couscoussalaattia, tomaattisipulisalaattia, punajuuria, melonia. Pääruokana tällä kertaa kalkkunaa, mikä sekin maukasta. Keittoa emme maistaneet, maha tuli täyteen muutenkin. Laatu ja hinta kohdillaan. Jos jostain napisisin, niin euroiskelmä taustalla ei ollut minun makuuni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Social Burgerjoint Kulmavuorenkatu premium burgers

Kokeilussa paikan, oliko Bronx, burgeri. Perus hyvää eli Ok. Pihvi jätetty mehukkaan punaiseksi ja välissä oleva sipulihässäkkä oli kivan piristävää. Oliko välissä,juustoa, taisi olla, muttei kovin voimakasta. Sämpylään olin pettynyt. Se oli oudon "huokoinen". Ehkä olisin kaivannut siihen sitkoa. Perunat hyviä, ripaus lisää suolaa ei olisi ollut pahitteeksi. Palvelu jouhevaa. Tämä paikka ei ole istuskeluun, vaan burgerinsyöntiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Herkkuhaarukka ruokaisa baari

Lounaspöydässä paljon vaihtoehtoja. Mausteet kohdillaan. Mango lassi oli mukava yllätys intialaisen ruuan seuraksi. Täällä ei jää nälkäiseksi. Vaihtoehtoja vegaaneille vähän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Löyly suomalainen

Tapahtui Vapun alla: 12 hengen seurue tilasi yhteisen pöydän illanviettoa varten hyvissä ajoin, kuukautta aikaisemmin. Saunomisen jälkeen viihdyttäisiin mukavasti yhdessä ravintolan puolella. Pettymys oli suuri kun tajusimme, ettei pöytävaraus 12 henkilölle tarkoitakaan yhtä yhteistä pöytää, vaan kahta pöytää. Yritimme ehdottaa kahden pöydän yhdistämistä tai salissa olevan pitkän tyhjän pöydän käyttöönottoa. Mikään ei sopinut ja pyyntöömme suhtauduttiin närkästyen. Ihan on selvää, että tämän episodin jälkeen koko pöytäseurueen tunnelma oli pilalla. Lisäksi lista oli juuri vaihtumassa, joten osa listan ruuista ei ollut enää tilattavissa ja esim.drinkkiin kuuluvaa basilikaa "säästeltiin" seuraavaksi päiväksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Laakonki kahvila-ravintola

Hyvää lounasta museokäynnn lomassa. Kiva valoisa tila. Lounaaseen sisältyy kahvi ja jälkiruoka. Lounaan hinta 12,50 e, mikä hieman korkeahko. Lähistöllä ei ilmeisesti kilpailevaa lounaspaikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Fransmanni ranskalainen

Huono palvelu alkoi jo fransmannin "baarin" puolelta, josta emme onnistuneet tilaamaan lasillisia ennen ruokailua. Tarjoilija tiskin takana oli niin uppoutunut omiin puuhiinsa, ettei ehtinyt palvella tiskin takana olevia asiakkaita. Koska baarin puolella tuli ns. " vesiperä" siirryimme ravintolan puolelle. Toinen meistä tilasi lämpimän leivän, toinen herkuttelulautasen. Tilaamamme viinit tuotiin pöytään nopeasti leivän ja tomaattilevitteen kera. Siihen nopeus loppuikin. 40 minuutin odottelun jälkeen kysyimme tarjoilijalta, mitä tilauksellemme kuuluu. Hän kertoi keittiössä olevan ruuhkaa, mutta ilmeni, ettei annoksia oltu edes alettu tehdä. Silmämääräisesti katsottuna ravintolassa ei olisi pitänyt olla "ruuhkaa". Pyysimme laskun saman tien ja se meille tuotiin nopeasti. Tälläisessä tilanteessa asiakaspalvelulta odottaisi vähintäänkin pahoittelua. Mitään sellaista ei kuultu. Suosittelemme vastapäätä olevaa kotipizzaa, joka tällä kerralla täytti odotukset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: HO`s FOOD kiinalaista

Käyn täällä silloin tällöin lounaalla. Puffa oli vielä ennen joulua hintaansa nähden (silloin 10 e) ihan yes. Kevään aikana havaittavissa kummallinen notkahdus. Puffassa ruokia loppu ja esim.naudanliha kuin purukumia. Viimeinen keksintö oli alkaa tarjoilla kaiken päälle susheja. Ensin asiakkaille annettiin mahdollisuus valita sushit puffalounaan päälle yhden euron lisähintaan. Nyt puffan hinnaksi on lätkäisty 11 euroa ja siihen kuuluu sushit. Pakkohan niitä oli maistaa. Älkää muut tehkö samoin. Ihan hirveetä ylikeitettyä riisiä ja sushiyritelmiä kokonaisuudessaan. Suosittelen ravintoloitsijalle paluuta 10 euron puffaan ja sushikuvatusten poistoa tarjoilusta. Ilmoittakaa kun näin on tapahtunut, boikotoin paikkaa siihen saakka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.06.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit