Keittiö auki

Ravintola Fransmanni

ranskalainen
Arvosana 3.3 / 5

"Kynttilöiden luoma pehmeä valo, takassa loimuava tulen hehku. Ilmassa hienovaraisesti keinuva yrttien ja ruuan tuoksu. Hyvä palvelu ja lämmin tunnelma, joka kietoo ympärilleen kuin ystävän. Ruuan ja viinien yhdisteleminen on aistien yhteistä leikkiä, joka parhaimmillaan luo ainutlaatuisen makuelämyksen. Fransmannille viinit ovat sydämen asia. Täydellinen ruokahetki koetaan kaikilla aisteilla - nautinnoksi!"


Arvostelut (16)

Huono palvelu alkoi jo fransmannin "baarin" puolelta, josta emme onnistuneet tilaamaan lasillisia ennen ruokailua. Tarjoilija tiskin takana oli niin uppoutunut omiin puuhiinsa, ettei ehtinyt palvella tiskin takana olevia asiakkaita. Koska baarin puolella tuli ns. " vesiperä" siirryimme ravintolan puolelle. Toinen meistä tilasi lämpimän leivän, toinen herkuttelulautasen. Tilaamamme viinit tuotiin pöytään nopeasti leivän ja tomaattilevitteen kera. Siihen nopeus loppuikin. 40 minuutin odottelun jälkeen kysyimme tarjoilijalta, mitä tilauksellemme kuuluu. Hän kertoi keittiössä olevan ruuhkaa, mutta ilmeni, ettei annoksia oltu edes alettu tehdä. Silmämääräisesti katsottuna ravintolassa ei olisi pitänyt olla "ruuhkaa". Pyysimme laskun saman tien ja se meille tuotiin nopeasti. Tälläisessä tilanteessa asiakaspalvelulta odottaisi vähintäänkin pahoittelua. Mitään sellaista ei kuultu. Suosittelemme vastapäätä olevaa kotipizzaa, joka tällä kerralla täytti odotukset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sesonkiruokaa. Eli parsamenu.

Alkusoppa edusti menussa sitä parempaa osiota. Briossi kivan rasvainen. Annoskokokin riittävä.

Pääosalle tullut valkea ja vihreä parsa sitävastoin melko tylsä ruokalaji. Ihan ok. mutta ei vaan säväyttänyt millään tavalla. Vähän kuin puuroa olisi syönyt..

Mantelikakku jälkiruokaosiolta oli taas ihan jees.

Palvelusväki oli tehokasta ja mukavaa, siitä plussat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 17.04.2017
Arvosana: 0

Tarjoilija oli superystävällinen, oikeassa ammatissa. Minulle järjestyi listan ulkopuolelta ruokavalioon sopiva annos, joka oli superherkullinen ja täyttävä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.06.2016
Arvosana: 0

Upea, tunnelmallinen ravintola: Loistava ruoka ja miellyttävä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Tilasimme jättikatkarapu-lohi-salaatin, joka osoittautui perusvihreäksi salaatiksi, jonka päälle oli paistettu rasvassa kirjolohisiivu, josta ei oltu poistettu vatsarasvoja. Lisäksi päällä oli kaksi pakasteesta otettua jättiravunpyrstöä. Tästä heikosta perussalaatista 17 € on törkeä hinta. Seuraavana päivänä parempi vastaava alkusalaatti toisessa Kotkalaisravintolassa oli 7,80 €.
Alakerran wc-tilat pinttyneen lian peitossa. Tarvittaisiin kunnon suursiivous .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Kotkan seurahuone Fransmanni: Kiitos hääpäiväillallisemme pelastamisesta 22. 7.2014, johon vaikutti erittäin hyvä asiakaslähtöinen palvelu ja maukas ruoka. Tunnelma oli iloinen ja aurinkoinen. Lähdimme hyvillä mielin kotiin: täysin vatsoin ja yhtä hyvää palvelukokemusta rikkaampana. Jatkakaa samaan malliin. ps. Olimme siirtyneet edellisestä ravintolasta pois, koska emme saaneet sellaista palvelua, jota olisimme toivoneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.04.2014
Arvosana: 0

Brunssi. S-etukortilla Fransmannin brunssi maksoi noin 19-20 euroa, tarkkaa summa en muista. Ilman s-etukorttia hinta on noin 24e. Valittavana on yksi lämmin ateria ja lisäksi ovat muut perus pöperöt. Helsingin tasoon verrattuna Kotkan Fransmannin brunssi s-etukorttihintaan oli ehdottomasti parasta ja peittoaa monet Helsingin brunssipaikat. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.04.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

brunssi oli surkea kokemus! Tarjoilijat eivät olleet tehtäviensä tasalla ollenkaan.Briossileivän pekonit oli kuiviksi poltettu kastike mauton, jälkiruokakakku umpi jäässä. Ja juomatkin väärin laskutettu.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 23.03.2014
Arvosana: 0

Brunssille iso peukku, tykkään! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuskatu 21, 48100 Kotka - Reitti
http://www.fransmanni.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita