Öffnet um 11:00

Ravintola Fransmanni

Note 3.3 / 5

Bewertungen (16)

Huono palvelu alkoi jo fransmannin "baarin" puolelta, josta emme onnistuneet tilaamaan lasillisia ennen ruokailua. Tarjoilija tiskin takana oli niin uppoutunut omiin puuhiinsa, ettei ehtinyt palvella tiskin takana olevia asiakkaita. Koska baarin puolella tuli ns. " vesiperä" siirryimme ravintolan puolelle. Toinen meistä tilasi lämpimän leivän, toinen herkuttelulautasen. Tilaamamme viinit tuotiin pöytään nopeasti leivän ja tomaattilevitteen kera. Siihen nopeus loppuikin. 40 minuutin odottelun jälkeen kysyimme tarjoilijalta, mitä tilauksellemme kuuluu. Hän kertoi keittiössä olevan ruuhkaa, mutta ilmeni, ettei annoksia oltu edes alettu tehdä. Silmämääräisesti katsottuna ravintolassa ei olisi pitänyt olla "ruuhkaa". Pyysimme laskun saman tien ja se meille tuotiin nopeasti. Tälläisessä tilanteessa asiakaspalvelulta odottaisi vähintäänkin pahoittelua. Mitään sellaista ei kuultu. Suosittelemme vastapäätä olevaa kotipizzaa, joka tällä kerralla täytti odotukset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 04.07.2017
Note 0

Sesonkiruokaa. Eli parsamenu.

Alkusoppa edusti menussa sitä parempaa osiota. Briossi kivan rasvainen. Annoskokokin riittävä.

Pääosalle tullut valkea ja vihreä parsa sitävastoin melko tylsä ruokalaji. Ihan ok. mutta ei vaan säväyttänyt millään tavalla. Vähän kuin puuroa olisi syönyt..

Mantelikakku jälkiruokaosiolta oli taas ihan jees.

Palvelusväki oli tehokasta ja mukavaa, siitä plussat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 17.04.2017
Note 0

Tarjoilija oli superystävällinen, oikeassa ammatissa. Minulle järjestyi listan ulkopuolelta ruokavalioon sopiva annos, joka oli superherkullinen ja täyttävä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.06.2016
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Upea, tunnelmallinen ravintola: Loistava ruoka ja miellyttävä palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.12.2014
Note 0

Tilasimme jättikatkarapu-lohi-salaatin, joka osoittautui perusvihreäksi salaatiksi, jonka päälle oli paistettu rasvassa kirjolohisiivu, josta ei oltu poistettu vatsarasvoja. Lisäksi päällä oli kaksi pakasteesta otettua jättiravunpyrstöä. Tästä heikosta perussalaatista 17 € on törkeä hinta. Seuraavana päivänä parempi vastaava alkusalaatti toisessa Kotkalaisravintolassa oli 7,80 €.
Alakerran wc-tilat pinttyneen lian peitossa. Tarvittaisiin kunnon suursiivous .

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 28.09.2014
Note 0

Kotkan seurahuone Fransmanni: Kiitos hääpäiväillallisemme pelastamisesta 22. 7.2014, johon vaikutti erittäin hyvä asiakaslähtöinen palvelu ja maukas ruoka. Tunnelma oli iloinen ja aurinkoinen. Lähdimme hyvillä mielin kotiin: täysin vatsoin ja yhtä hyvää palvelukokemusta rikkaampana. Jatkakaa samaan malliin. ps. Olimme siirtyneet edellisestä ravintolasta pois, koska emme saaneet sellaista palvelua, jota olisimme toivoneet.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 23.07.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.04.2014
Note 0

Brunssi. S-etukortilla Fransmannin brunssi maksoi noin 19-20 euroa, tarkkaa summa en muista. Ilman s-etukorttia hinta on noin 24e. Valittavana on yksi lämmin ateria ja lisäksi ovat muut perus pöperöt. Helsingin tasoon verrattuna Kotkan Fransmannin brunssi s-etukorttihintaan oli ehdottomasti parasta ja peittoaa monet Helsingin brunssipaikat. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 25.04.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

brunssi oli surkea kokemus! Tarjoilijat eivät olleet tehtäviensä tasalla ollenkaan.Briossileivän pekonit oli kuiviksi poltettu kastike mauton, jälkiruokakakku umpi jäässä. Ja juomatkin väärin laskutettu.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 23.03.2014
Note 0

Brunssille iso peukku, tykkään! !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.01.2014
Note 0

Community

Bilder


Standort

Keskuskatu 21, 48100 Kotka - Route
http://www.fransmanni.fi