Suljettu nyt

Ravintola Laakonki

kahvila-ravintola
Arvosana 3.3 / 5

Ravintola Laakonki on jokaisen talossa kävijän miellyttävä virkistymispaikka tiedon virroissa ja ulapoilla kulkemisen lomassa.

Ravintola Laakonki huolehtii Merikeskus Vellamon kaikista ruoka- ja juomatarjoiluista. Pullakahvit päiväkävelyn lomassa, tilkkanen viiniä näyttelykierroksen tauolla, suurenkin seminaarin tarjoilut tai vaikkapa yrityksen juhla – kaikki saman katon alla


Arvostelut (7)

Lauantaibrunssi.

Tarjolla vähän kaikkea, niinkuin brunssilla kai kuuluukin. Joten vähintääkin riittävästi tuli lautasta täytettyä. Cocktailpiirakoita, croisantteja, salaattia, makkaraa jnejne. Nykyajan brunssibuumiin verraten kuitenkin aika perinteistä valikoimaa, eli eksottisin makumaailma ei ehkä tästä brunssipöydästä löydy, ehkä ihan turvallinen valinta..

Terassilla mukava istuskella ja katsella ihmisiä ja ohi kulkevia vesiliikennevälineitä, kumma kyllä ei täällä ollut lokeista riesaa, vaikka rannalla ollaan. Ehkä Kotkalaiset merilinnut vielä osaavat itse kalastaa ruokansa, tiedä häntä..

Hellepäivänä tarjolle laitettu irtojäätelö ajatuksena ihan kiva, mutta toteutus ei kyllä valitettavasti kanna kovin hyvin, sillä melko pian oli aika nestemäistä tavaraa tarjolla..

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 23.07.2018
Arvosana: 0

Hyvää lounasta museokäynnn lomassa. Kiva valoisa tila. Lounaaseen sisältyy kahvi ja jälkiruoka. Lounaan hinta 12,50 e, mikä hieman korkeahko. Lähistöllä ei ilmeisesti kilpailevaa lounaspaikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.07.2017
Arvosana: 0

Lounasaikaan Kotkassa. Merikeskus Vellamon ravintola Laakonki on virkistävä lounasvaihtoehto S-ketjun ja kebabbiloiden sijaan. Koko paikka on vierailijalle jonkinasteinen elämys, mutta suosittelen myös paikallisia ottamaan näin hyödyn irti oman kaupungin nähtävyydestä. Itse museossahan on turha kovin tiuhaan käydä.

Ravintola on modernin skandinaavinen ja siisti. Ikkunoista näkyy teollinen merimaisema, ja kesällä näkymää tarkenee katsella myös terassilta. Ainakin tämä ruokailukokemus oli miellyttävän seesteinen. Ruokaa sai lastata linjastolta omaan tahtiin buffetin tyyliin. Ruoka oli hyvätasoista lounasruokaa, en nyt vedä hernettä nenään pakastevihanneksista(?). Löysin mieleisiä vaihtoehtoja siitäkin huolimatta, ettei omalle kohdalle sattunut se viikon herkullisimman kuuloinen päivä. Kalaruoat sopisivat teemaan, ja niitä voisi olla useammin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ainakin lauantaina 30. 8 lounastarjoilussa lämpiminä ruokina oli ainoastaan erittäin sitkeää muka "punaviinissä haudutettua" olisiko jopa ollut härkää ja savulohipastaa. Kun kuitenkin kyse on merikeskuksesta, olisin odottanut enemmän kalavaihtoehtoja. Lounaan hinta viikonloppuna 15,5 € on mielestäni täysin ylihinnoiteltu laatuun nähden. Palvelu kuitenkin oli erittäin ystävällistä ja kokonaisvaikutelma paikasta positiivinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.04.2014
Arvosana: 0

Kesälistalta BLT ja Laakongin lautanen testattu, molemmat loistavia. Vellamon miljöö on meren äärellä kerrassaan lyömätön, terassilla on kesän parhaita hetkiä vietetty. Myös sisällä on kivan kulttuuri-/muotoiluhenkinen tunnelma pelkistetyn arkkitehtuurin kautta. Kahvilana tarjonta tavallisesta spesiaaliherkkuihin, peruspullat ja muutkin kahvilan annokset reiluja. Lapsille kivaa jäätelö- ja karkkivalikoimaa. Juomavalikoima tosi hyvä, tarjoiluastiat laadukkaita. Palvelu vaihtelee henkilöstä riippuen asiallisesta erittäin ystävälliseen. Vinkki: keskiviikkoiltaisin myös Vellamon näyttelyihin vapaa pääsy!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 0

Viikkolounas oli hyvä keskiviikkona.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tornatorintie 99, 48100 Kotka - Reitti
0108323501
http://www.merikeskusvellamo.fi/Ravintola

Vaihtoehtoisia ravintoloita