Suljettu nyt

Vausti

kotkalainen ravintola
Arvosana 2.4 / 5

Vausti on kotkalainen ravintola – tosissaan. Halumme on tuoda tarjolle jotakin lähiseudulta ja toisaalta poimia vieraidemme valittavaksi kaukomailta kantautuneita ruokia ja juomia. Satamakaupungin perusajatus on siis mukana touhussa. Meitä kutkuttaa myös ajatus suomalaisen vuodenkierron esittelystä ruokalistallamme.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (60)

Lounaalla tarjolla hyvin maustettua possua, polentaa ja tsatsikia. Taisi lautaselta löytyä perunaröstiä ja paistettua kaaliakin. Lounas oli hyvä ja annoksessa oli kokoa. Alkusalaattipöydässä myös monipuolinen valikoima. Tosin tällä kertaa salaatti vähissä ja ehkä hieman "purkista pöytään" meininki. Ruokailijat lähtivät tyytyväisinä. Asiakaspalvelu turhankin eleetöntä. Päivää, kiitos, ja näkemiin voisivat olla asiakkaiden kanssa ihan käyttökelpoisia sanoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 30.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Henkilökunta ei tiennyt mitä möi. Laktoositon= laktoositon ei vähälaktoosinen.Peruasiat ei hallussa( lihan kypsyyttä ei edes kysytty.Aterian lisäkkeen makumaailma tökerö. Asiakkaan törkeää aliarviointia. Ruoka kylmältä lautaselta tarjoiltu ja jo itsessään jäähtynyttä. En ikinä maksaisi moisesta itse.
Menisinkö uudestaan ? En mene.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.12.2015
Arvosana: 0

Satuimme 11. 7.Vaustiin vierailevien helsinkiläiskokkien viikonloppuna ja suosituksesta valitsimme heidän kesämenunsa. Valinta oli loistava, erityisesti alkuruoka lohta neljällä tavalla oli erittäin hyvä. Alkuun tullut keittiön tervehdys sekä pre-dessert väliruokana olivat mukava ylimääräinen yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä kokonaisuus. Ystävällinen ja ammattitaitoinen tarjoilija. Raaka-aineet puhtaita ja oikeita

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0

Palvelu erittäin ystävällistä, joskaan ei kovin nopeaa huomioiden muiden ruokailijoiden määrän. Ruuat ja niiden viinisuositukset kerrassaan kehun arvoisia. Peittoaa mennen tullen monet nimekkäätkin Helsingin paikat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.06.2015
Arvosana: 0

Hei, ruokailin perjantaina 5. 6.2015 Vaustissa. Ilmapiiri ravintolassa oli tosi vaisu, vain neljässä pöydässä asiakkaita. Alkupalaksi tilaamani vuohenjuusto oli kohtalaista, sen sijaan "lankkupihvi" oli meiestäni kaukana pihvistä, leike olisi ollut oikeampi sana . Myös "pihvin" kypsyys aste oli kaukana toivomastani. Ei missään tapauksessa medium plus. Outoa oli myös se, että kysyessämme parsaviikon ruokalistaa ( viikon viimeinen päivä) tarjoilija ei olisi enää sitä tuonut, koska oli viimeinen parsaviikon päivä. Onhan se viimeinen päivä, mutta olisihan ravintolan siihenkin pitänyt vielä varautua. Kaiken kaikkiaan ruoan suhteen huono kokemus, muutenhan paikka olisi aivan mahtava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

Erittäin hyvää ruokaa! Kotkan paras ravintola. Palvelu tosin yski alussa. Odotimme pöytään viemistä turhan kauan, vaikka ravintola oli melkein tyhjä. Netin kautta tehty pöytävaraus, josta olimme saaneet vahvistuksen, ei löytynytkään varauskirjoista ja palvelu oli varsinkin alussa töykeähköä. Ruoka oli loistavaa, erityisesti neljän ruokalajin yllätysmenu siihen räätälöityine viinipaketteineen oli upea kokonaisuus. Viinit olivat todella onnistuneita. Listalta villisika erittäin maukasta, parsa-annoksen kypsyys täysi kymppi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2015
Arvosana: 0

Osaava henkilökunta. Todettiin vaimoni kanssa, että vaikka on lama niin Vausti on vain parantanut ruokaansa. Tänään oli vuorossa alkupalana kampasimpukat, jotka oli todella hyviä. Pääruokana Karitsa ja Villisika, jotka molemmat olivat todella HYVIÄ. Villisika oli muuten parasta mitä olen syönyt, siis Parasta villisikaa. Lihaa oli paljon maku oli 10 arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Uuno Klami-juhlamenu marraskuun alussa oli upea kokonaisuus. Lisää vaan tämmöisiä! Jos oli keittiössä maut ja esillepano kohdallaan (häränhäntäliemi + pasteija, maukas Waldorfin salaatti, pääruuan rautu..) niin eipä salinkaan puolella ollut valittamista. Viinien ja ruokien yhdistelyyn on ilmeisesti panostettu aika lailla. Ei tarvitse ruveta arpomaan, vaan viinisuositukset menivät nappiin, niin tällä visiitillä kuin myös edellisilläkin kerroilla.

Edellinen Klami-menun arvostelija unohti varmaankin epähuomiossa mainita, että hänen mainitsemansa hinta sisälsi myös viinipaketin. Tänne tulen mieluusti yhä uudelleen ja uudelleen: ketjumeininki loistaa poissaolollaan ja asiakas saa rahoilleen vastinetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 95€ Lisätty: 29.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Muutaman kerran käynyt lounaalla täällä kun marraskuun alussa aloittivat lounastarjoilun. Lammascurry ja härkäwok olivat poikkeuksellisen hyviä, kala-annokset ehkä turhan suolaisia minun makuuni, kuitenkin taidolla tehtyjä. Runsas salaattipöytä ja ravintolan omaa tekoa olevat leivät takaavat sen, että nälkä ei ole ikinä jäänyt. Ihmettelen hieman edellisten kommentteja..! p.s. Korkeatasoinen asiakaspalvelu on iso plussa :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (4)


Sijainti

Keskuskatu 33, 48100 Kotka - Reitti
010 832 3502
http://www.kotkanravintolat.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita