Keittiö auki

LN-Sushi Art

sushia
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (76)

Reliably among the top 3 of all sushi in the Helsinki capital region. Spacy interior. Charming service. Great chef. Everything on the menu is good.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 06.02.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Laaduikkainta sushia, mitä olen Suomesta löytänyt. Vien usein uusia tuttavuuksia tänne, sillä valitettavasti moni ei ole tästä paikasta kuullut, kun on pikkusen piilossa ja parkkipaikkojakaan ei ole ihan vieressä. Mutta siis sushien laatu on aivan käsittämättömän hyvää ja hinta ei ole hirveän paha, iltaisinkin 19 eurolla saa mahan täyteen (esim Meal 3) ja lounasaikaan löytyy kivoja annoksia, joita ei iltaisin löydy listasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 10.11.2016
Arvosana: 1

Isohko lounasannos oli hyvää laatua, keitto ja teekin aivan ok. Hinta kuitenkin korkeahko. Palvelu vain englanniksi. Sali siisti mutta kalsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2016
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 1

Laadukkainta sushia, jota olen syönyt. Riisi on rakenteeltaan, maultaan ja lämpötilaltaan oikeanlaista, nigiripallerot oikean kokoisia (eivät siis ylisuuria kuten niin monessa muussa paikassa, joissa halutaan täyttää asiakkaiden vatsat jo pelkästään riisillä) ja kalat tuoreita. Lounaslajitelmien hinnat vaihtelee 9e ja 22e välillä, ja lounaaseen kuuluu misokeitto (taivaallista) ja vihreä tee. Annokset tehdään tilauksesta, minkä huomaa sushin laadussa sekä odotteluajassa (n. 10-30min riippuen kuinka täynnä paikka on). Hinnat ovat korkeammat kuin muissa sushipaikoissa, mutta itse mieluusti maksan muutaman euron enemmän oikeasti herkullisesta sushista

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 3

Ihan mainiota sushia. Rakenteessa ehkä hieman parannettavaa sillä palat tuppasivat hajoamaan turhan helposti. Maku hyvä ja ainekset selvästi laadukkaita ja tuoreita. Myös täysin vegaaninen annos onnistui. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 1

Erittäin tuoretta ja laadukasta sushia. Palvelu on ystävällistä ja ehkä aasialaisen pidättyväistä. Se ei mielestäni oikeuta kuitenkaan kommentteihin, joita ravintolasta on sanottu. Ehdottomasti suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 2

Yksi parhaista pk-seudun sushipaikoista. Sijainnin vuoksi parkkipaikkaa joskus vaikea löytää. Lounasaikaan väkeä piisaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 2

Vuosien varrella laatu on onneksi säilynyt kohdallaan, vaikka satunnaisesti on laadussa ollut puutteita (puhun nyt pienistä jutuista, eli rullat leikattu epätasaisesti tai riisissä liian vähän maustetita) ja siksi palaankin tänne kerta toisensa jälkeen.

Lounas on kuitenkin valitettavan pieni, siitä ei pääse mihinkään. Ehkä jotain kuitenkin kertoo se, että siitä huolimatta käyn syömästä lounasta täällä :-)

p.s. Alla oleville kommentoijille tiedoksi: ravintoloitsija ei voi poistaa eat.fi:stä kommentteja, eikä lounasseteleitä saa verottajan sääntöjen mukaisesti hyväksyä enempää kuin yhden per käyttäjä. Ei liene kohtuullista syyllistää ravintolaa näistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 11.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Aivan varmasti yksi pääkaupunkiseudun parhaista sushipaikoista. Olen aina syönyt jonkun valmiin lounaslistan, esimerkiksi lounas4 maksaa 18,90€ ja sillä sain vatsan oikein hyvin täyteen. Kaikkiin sushiannoksiin ilmeisesti kuuluu myös se hyvä keitto ja tee!

Joku on kommentoinut, etteivät he ottaneet vastaan kuin yhden lounassetelin per asiakas. Mielestäni hyvä juttu, jos he näin toimivat, sillä lounasseteleitä saa käyttää vain sen 1 per hlö..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 09.10.2014
Arvosana: 1


Sijainti

Mäntyviita 6, 02110 Espoo - Reitti
044 7292984
http://www.sushiart.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita