JennyWoo

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pjazza pizzaa ja jazzii

Parhaat pizzat mitä Suomessa olen syönyt.
Tunnelma ja ruoka palautti mieleen muistot Italian matkalta. Kaiken kruunasi mahtava livejazz. Olisi kiva jos livemusiikkia olisi myös pe/la iltaisin. Tulemme ehdottomasti takaisin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Stefan's Steakhouse, Helsinki pihviravintola

Ihana illallinen kahdelle.
Yksi parhaimpia ravintoloita, joissa olemme käyneet. Ruoka erinomaista ja tarjoilijan suosittelema viini osui aivan nappiin. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, tosin ei ehkä maailman nopeinta, mutta emme me mihinkään pikaruokalaan menneetkään syömään vaan viettämään iltaa nauttien toistemme seurasta. Kiitos Stefan, tulemme ehdottomasti uudestaan! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 2

Ravintola: LN-Sushi Art sushia

Tämä oli se täydellinen sushi-kokemus, jonka jälkeen olen ollut ihan koukussa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Itamae Sushi japanilaista

AIVAN LOISTAVAA ASIAKASPALVELUA! ! Kävelin ravintolan ohi klo 21.05 kun iski aivan hillitön sushihimo. Ravintola oli mennyt jo virallisesti kiinni klo 21.00 ja paikkaa pitävä pariskunta(?) laski aulassa kuitteja. Kävin tiedustelemassa vieläkö mitenkään onnistuisi saada sushia mukaan. Ei mitään ongelmaa. Mies (kokki) meni keittiöön tekemään minulle annoksen. Siis aivan mahtavaa!! Sushi oli laadukkaasti tehtyä sekä herkullista. Kiitos paljon upeasta joustavuudesta. Uusi vakiopaikkani. Suosittelen erittäin lämpimästi!! ++++++++ :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Hiisi suomalainen/riista

Kävimme testaamassa Syö Helsinki-tarjouksen majavapadan. Palvelussa pientä parantamisen varaa. Odottelimme pöydässä n. 10min ennen kuin meiltä tultiin ottamaan tilaus. Ruoka tuli kuitenkin nopeasti ja oli herkullista. Kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Tulemme uudestaan, kiitos :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Don Corleone italialainen

Todella positiivinen yllätys. Kävimme perjantai-iltana ennen elokuviin menoa. Aikaa syömiseen ennen leffan alkua oli n. 45min. Ruoka tuli n. 10-15 minuutissa ja oli todella hyvää. Tilasin sienirisottoa, joka oli loistavaa. Seuralaisen kanapasta oli myös mielettömän hyvää. Molemmat annokset olivat isoja ja niistä olisi riittänyt hyvin kahdelle. Tulemme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Ju Xiang Lou kiinalaista, sushia

Ihan hyvä kiinalainen lounas. Plussaa, että saa myös susheja noutopöydästä. Tosin tarjolla oleva soija on aivan liian voimasta sushin kanssa josta tulee kyllä miinusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Hao Shi eurooppa,kiina,sushi,thai

Ostin diilin, joka sisälsi 2x 14-palan sushilajitelman.
Sushit olivat laadukkaita. Joku aiemmin mainitsi voimakkaasta soijasta, mutta mielestäni se pelasi kyllä kivasti yhteen sushin kanssa. (otin mukaan, joten en sitten tiedä onko ravintolassa tarjolla oleva soija samaa kuin mukaan tulevissa pusseissa)
Kaiken kaikkiaan kiva löytö ja tulen varmasti käymään uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2012
Arvosana: 0


Seuraajat