Avautuu 11:00

Don Corleone

italialainen
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (30)

Unfriendly, uninspiring.
The antipasto was adequate, good even. The bread was served with some vinegar but almost no olive oil. The staff didn't manage one smile despite my own efforts to be perfectly amiable. I almost left without paying, because the bill didn't arrive until explicitly asked for several times. There is no interest in the customer's satisfaction here.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0

Olimme seuralaisen kanssa keskellä viikkoa täällä alkuillasta. Ravintola oli noin puolillaan, muttei vaikuttanut kiireiseltä. Tarjoilija tuli nopeasti tuoden juomat ja menuut, mutta annoksia saimme odottaa kauan.

Seuralainen oli pyytänyt muutoksia annokseensa allergian vuoksi. Muutoksia ei ollut huomioitu. Molempien annokset olivat aivan liian pieniä, mutta maku oli ihan ok.
Pyysimme laskua, jota saimme odottaa kauan, ja sittenkin pyysimme vielä uudelleen ennen kuin se vasta saatiin.

Vaikka palvelu oli ystävällistä (odottelusta huolimatta), hyvä sijainti ja siisti ravintola, ruoka oli valtava pettymys. En mene enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.07.2017
Arvosana: 1

Lha kuivaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 09.02.2016
Arvosana: -4
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sienirisotosta puuttui maku ja oikea koostumus, lautasella keko keitettyä riisiä reippaaseen ylihintaan :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 03.11.2015
Arvosana: 0

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

'Fine dining'- lounas. Lounasta ekaa kertaa Corleonessa. Listalta lohivaihtoehto. Ihan hyvää lohta, hieman kasviksia lisuikkeina, tulee mieleen hienomman puoleinen päivällisannos, jolla ei nälkä lähde, mutta silmänviihdykettä tehty annoksen asettelussa, paitsi että tässä sitä viihdykettä ei ole niin paljon.

Palvelu pikkaisen hidasta, mutta peruskohteliasta. Itse ravintola ei mitenkään viihtyisän oloinen, vaikka viihtyvyys nyt ei kyllä ole itselle se pääasia lounaalla.

Ottaen huomioon että ei ollut mitään alkusalaattia tms. ja kahviakaan ei näkynyt missään on 14,80 € lounashinnaksi tuosta annoksesta liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 03.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kana basilikalla ja tomaattikastikkeella todella hyvää! Talon valkoviini erinomaista, sopii puolimakean valkoviinin ystäville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Disappointing. .. I won't be going back there.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: -1

Ihan Ok, mutta en löytänyt ainakaan lounaasta sitä hehkutusta, jota ravintola on viime aikoina saanut :) eli aika peruslounas, työkaveri söi pastan ja minä lounassalaatin vuohenjuustolla.

Paikassa ei ole wc:tä (kuten ei yleensäkään Kampin ravintoloissa). Nakertaa paikan istuskelu-illanvietto-potentiaalia, että pitäisi lähteä vaeltelemaan kauppakeskukseen wc:tä etsimään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0

Maukasta pastaa keskustan sykkeessä. Upeat maut ja tuoreet raaka-aineet. Paikka on todella pieni, joten pöytävaraus on syytä tehdä ajoissa, sillä useimmiten kaikki pöydät on täynnä. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä vaikka ihmisiä oli paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Reitti
http://Doncorleone.fi