Suljettu nyt

Pjazza

pizzaa ja jazzii
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (104)

Ruoka oli ala-arvoista, lammas sitkeää ja mautonta. Pasta kuulemma myös mauton. Jäi rahastuksen maku, samaa mieltä oli koko seurue.
Jälkiruoka oli hyvä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 25.11.2019
Arvosana: 0

Unfortunately, this place is juts a pizzeria, an expensive one. Don't order anything else, since for example a simple dish of pasta is most likely sub standard.

Nor does the premises seem like a place to listen jazz. This is because it is not.

Sorry to say, I was extremely disappointed.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 132€ Lisätty: 23.08.2019
Arvosana: 0

Pjazza ei harmikseni lunastanut ennakko-odotuksiani. Ravintola on sisustettu melko pelkistetysti, mutta korkeat katot tuovat hauskaa tunnelmaa. Kaiuttimista soiva musiikki oli ehkä hieman liian kovalla. Kävimme lounasaikaan visiitillä ja valitsin listalta verdure-tyyppisen vegepizzan. "Alkusalaattitiskillä" oli pari hyvin simppeliä salaattia, mutta tavallaan ihan hauska syödä edes jotain odotellessa. Oliiviöljyt ja pippurit voisivat olla joka pöydässä vakiovarusteena, millainen italialainen ei mausta salaattiaan pöydässä? Itse pizzassa oli paperinohueksi leikattuja kesäkurpitsoita ja munakoisoja, mikä oli erinomainen ajatus maun takaamiseksi ja vetisyyden välttämiseksi. Kokonaisuutena pizza ei kuitenkaan ollut mitään erikoista, hyvin keskivertotasoa. Sarjassa "ihan hyvää". Harmi, sillä odotin paikalta enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.08.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvällä paikalla sijaitseva viihtyisän oloinen ravintola, jonka palvelun tasossa on paljon toivomisen varaa. Tällä kertaa olimme käymässä vappubrunsilla Pjazzassa. Ravintola oli viihtyisästi sisustettu ja jazz-livemusiikki siivitti tunnelmaa mukavasti. Buffet-tyylinen brunssi oli kivasti tarjoiltu ja ruuan laatu oli varsin hyvää. Miinusta juomapuolesta eli 39 euron brunssiin ei sisältynyt lainkaan juomia (vain lisähinnasta) lukuunottamatta superlaihaa kahvia, jota jälkiruoan kanssa tarjoiltiin (useat asiakkaat huomaamamme mukaan valittivat kahvin laadusta, mikä valitettavasti tarjoilijoita ei tuntunut kauheasti kiinnostavan). Harmillisesti ravintolan palvelu on tällä hetkellä suurin miinus eli asiakas ei saa tästä ravintolasta sellaista kokemusta, että olisi tervetullut ravintolaan syömään. Palvelu oli hyvin ontuvaa ja mitään ratkaisuehdoituksia, tervehdyksiä tai suosituksia ei vaihdettu tarjoilijan toimesta. Kokonaisuutena käynti oli pettymys ja hinta-laatusuhde oli korkeintaan tyydyttävällä tasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 01.05.2018
Arvosana: 0

Palvelu oli nopeaa. Kuitenkin jäi olo, ettei toinen tarjoilijoista joko osannut tai viitsinyt olla kiinnostunut tarjoamastaan palvelun tasosta. Satun olemaan keliaakikko ja laktoosi-intolerantikko, ja ruokalista jää kovin suppeaksi koska esim pastaa ei saa gluteenittomana ja jälkiruokaa taas ei laktoosittomana. Tosin listalla luki "gluteeniton +2e"... Lisäkysymykset "no onko vähälaktoosinen mahdollista ja miyä sitten saa gluteenittomana" tuntuivat turhalta koska vastaukset olivat niin lyhyitä eikä ratkaisuvaihtoehtoja tullut perään. Tuli fiilis, että tarjoilija ei tiedä muttei lähde selvittämäänkään asiaa.

Vuohenjuustosalaatti seuralaisella oli hyvä, muttei mitään ilotulitusta, saman voisi saada aikaan kotikeittiössä. Naudansisäfileepihvi tuli mediumina (tajusin sen tultua että ei oltu kysytty mitään) ja oli kyllä hyvä, päältä rapsakka mutta sisältä yhtä nurkkaa lukuunottamatta sopivan medium.

Kokemus jäi välttäväksi ruokalistan suppeuden ja palvelun vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Nelihenkinen naisseurue perjantai alkuilta. Palvelu ystävällistä ja nopeaakin. Salissa useita tarjoilijoita. Alkupala jaettuna , ihan riittävä . Kolme henkilöä soi pastaa, joka oli kaikilla vetistä ja liian suolaista. Yksi söi pizzan - pohja hyvin paistettu pyynnöstä - tosin pohja oli suolaton ja pizza mauton ,mustapippurilkaan ei auttanut.. Jälkiruoka kaikilla ok . Ei ihan paras kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Ruoka autenttista, palvelu parantunut huomattavasti alkuajoista. Lounaalla on toimiva konsepti: alkusalaatin saa saman tien, ruoka tuodaan pöytään. Alkusalaatissa on hauskaa vaihtelua tavanomaisiin kurkku-tomaatti-lehtisalaatti -valikoimiin, esim. erilaisia marinoituja kaaleja. Pastat tienoon parhaita, pizzat tuhteja mutta hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: 0

Hyvää kiekkoa ylihintaan, ajoittain haparoiva palvelu.

Alkusähläilyjen jälkeen ohjattiin pöytään ystävällisesti, siihen huomio loppuikin. Tilauksen ottamiseen meni liki 30min sisään tulosta. Pizzat itsessään olivat ihan hyviä, mutta aika ylihintaisia. Toki sijainti ja sisustus ovat kivoja, mutta eivät perustele hintatasoa.

Ei innosta menemään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Lounaspizzavalikoima tuntuu olevan aina sama, siihen toivoisi vähän vaihtelua. Miljöö on kuitenkin mukava ja pizza autenttisen makuinen, tosin usein hieman liian rasvainen. Ceasar-salaatissa on aivan liikaa kastiketta - salaatti suorastaan ui siinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.03.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Yrjönkatu 18, 00120 Helsinki - Reitti
http://pjazza.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita