Avautuu 17:00

Pjazza

pizzaa ja jazzii
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (100)

Palvelu oli nopeaa. Kuitenkin jäi olo, ettei toinen tarjoilijoista joko osannut tai viitsinyt olla kiinnostunut tarjoamastaan palvelun tasosta. Satun olemaan keliaakikko ja laktoosi-intolerantikko, ja ruokalista jää kovin suppeaksi koska esim pastaa ei saa gluteenittomana ja jälkiruokaa taas ei laktoosittomana. Tosin listalla luki "gluteeniton +2e"... Lisäkysymykset "no onko vähälaktoosinen mahdollista ja miyä sitten saa gluteenittomana" tuntuivat turhalta koska vastaukset olivat niin lyhyitä eikä ratkaisuvaihtoehtoja tullut perään. Tuli fiilis, että tarjoilija ei tiedä muttei lähde selvittämäänkään asiaa.

Vuohenjuustosalaatti seuralaisella oli hyvä, muttei mitään ilotulitusta, saman voisi saada aikaan kotikeittiössä. Naudansisäfileepihvi tuli mediumina (tajusin sen tultua että ei oltu kysytty mitään) ja oli kyllä hyvä, päältä rapsakka mutta sisältä yhtä nurkkaa lukuunottamatta sopivan medium.

Kokemus jäi välttäväksi ruokalistan suppeuden ja palvelun vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Nelihenkinen naisseurue perjantai alkuilta. Palvelu ystävällistä ja nopeaakin. Salissa useita tarjoilijoita. Alkupala jaettuna , ihan riittävä . Kolme henkilöä soi pastaa, joka oli kaikilla vetistä ja liian suolaista. Yksi söi pizzan - pohja hyvin paistettu pyynnöstä - tosin pohja oli suolaton ja pizza mauton ,mustapippurilkaan ei auttanut.. Jälkiruoka kaikilla ok . Ei ihan paras kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Ruoka autenttista, palvelu parantunut huomattavasti alkuajoista. Lounaalla on toimiva konsepti: alkusalaatin saa saman tien, ruoka tuodaan pöytään. Alkusalaatissa on hauskaa vaihtelua tavanomaisiin kurkku-tomaatti-lehtisalaatti -valikoimiin, esim. erilaisia marinoituja kaaleja. Pastat tienoon parhaita, pizzat tuhteja mutta hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: 0

Hyvää kiekkoa ylihintaan, ajoittain haparoiva palvelu.

Alkusähläilyjen jälkeen ohjattiin pöytään ystävällisesti, siihen huomio loppuikin. Tilauksen ottamiseen meni liki 30min sisään tulosta. Pizzat itsessään olivat ihan hyviä, mutta aika ylihintaisia. Toki sijainti ja sisustus ovat kivoja, mutta eivät perustele hintatasoa.

Ei innosta menemään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Lounaspizzavalikoima tuntuu olevan aina sama, siihen toivoisi vähän vaihtelua. Miljöö on kuitenkin mukava ja pizza autenttisen makuinen, tosin usein hieman liian rasvainen. Ceasar-salaatissa on aivan liikaa kastiketta - salaatti suorastaan ui siinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.03.2016
Arvosana: 0

Erinomainen kokemus. Olimme 6 hengen porukalla ja kaikki söimme eri alku,- pää- ja jälkiruuat. Kaikki annokset todella maukkaita. Raaka-aineet laadukkaita ja sen huomasi mausta. Ihanan kansainvälinen ja rento tunnelma. Tarjoilija oli huippukiva ja loistava viinituntemus :). Drinkit aivan omaa luokkaa!! Aivan varmasti koettava uudestaan ja suosittelen muillekin kivan illan viettopaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 21.02.2016
Arvosana: 0

Ruoka ihan OK, mutta pikkuisen taso laskenut aiemmasta - aiemmin täytettä tuntui olevan enemmän ja tuoreempaa. Tila ihan OK ja tunnelma hyvä, mutta pöydät turhankin tiiviisti lähekkäin - tämä myös riippuu hyvin paljon siitä, missä päin ravintolaa istuu. Tarjoilijat sinänsä ystävällisiä ja mukavia, mutta kokonaisuudessaan palvelu toimi aika hitaasti: Alkuruuat ehdimme jo saada ennen juomia, ja saapumisestamme pääruokiin ehti kulua yli tunti. Lisäksi voisi olettaa, että esim. kun tilaa juustotarjottimen, tarjoilija esittelisi juustot eikä vain kiitäisi saman tien pois paikalta....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Olen käynyt Pjazzassa kaksi kertaa; lounasaikaan ja perjantai-illalla. Molempina kertoina palvelu on ollut todella huonoa. Perjantai-iltana erityisesti. Ruoka tuli kohtuullisessa ajassa, mutta juomien saanti ensimmäisen drinkin jälkeen oli lähes mahdotonta. Halusimme tilata toisen pullon viiniä, mutta tarjoilijaa ei tavoittanut millään. Kertaakaan kukaan ei tullut kysymään, haluammeko jotakin lisää, onko kaikki hyvin jne. Olisimme ottaneet jälkiruokaa, mutta tilaaminen osoittautui niin mahdottomaksi, että vaihdoimme paikkaa. Laskun saaminenkin kesti lähes puoli tuntia.
Tarjoilija ei osannut sanaakaan suomea. Se ei ole meille ongelma, mutta hän ei myöskään vaivautunut kertomaan, että ei ymmärrä suomea, vaan toivoisi asiakkaiden puhuvan englantia. Muutimme kielen omasta aloitteesta englanniksi, kun alkoi tuntua, että kaikki ovat ihan pihalla.
Pizza oli keskimääräistä hieman parempaa, pasta keskinkertaista. Alkupalat reilun kokoisia ja hyviä.
En voi suositella paikkaa enkä mene enää uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 1

Eilen kävin syömään työkaverin kanssa . kylmä paikka mutta lasagna oli herkullista ja loistava annos. Salaatti buffet maistui erinomaisesti.kaveri otti kurpitsa uuni jonka putosi vahan suola mutta ihan ok. Hyvä paikka varmasti lounas aika on paras paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: -5


Sijainti

Yrjönkatu 18, 00120 Helsinki - Reitti
http://pjazza.fi/