makustelija

65 arvostelua

Hyvä seura, hyvä ruoka, ammattimainen palvelu, hyvä ilmapiiri.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (64)

Ravintola: Spaghetteria Mamma Maria italialaista

Jatkuvasti täynnä oleva italialaisomisteinen ravintola tarjoaa hyvää italialaista perusruokaa. Annokset eivät ole keittiötaiteen huippua, vaan konstailematonta italialaista pastaa ja pizzaa maltilliseen hintaan. Myös secondo piattoja on tarjolla, mutta ainakin pastojen annoskoot ovat sen verran isoja, että itse en ole "parempiin annoksiin" asti itse koskaan päässyt. Ravintolan oma jäätelö on valehtelematta Suomen jos ei parasta, niin parhaimpia. Suosittelen pöytävarausta etukäteen. Lapset rakastavat tätä paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 10.05.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola MAU KAS lounasta

Mainio itse tehty buffet-lounas: keittoa, salaattia, lisukkeita! Ruuhka-aikaan saattaa olla hieman hälinää ja sijainti on vähintäänkin vaikea, mutta täällä kannattaa joka tapauksessa poiketa lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Lime Leaf malesialainen/thai/aasia

Hyvä thai-lounaspaikka, malesialaisuus on vähän siinä ja siinä. Lounas-buffet, joka vaihtelee viikonpäivän mukaan, sisältää muutaman ihan tasokkaan thai-ruokalajin. Ainakin lounaalla ruoka on valmistettu tuoreista raaka-aineista eikä se ole seissyt liikaa, ja makuakin on mukavasti. Hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Grilli Toro ruokaravintola

Raavas mies ei salaattia syö. Lihansyöjän toiviopaikka. Pihvit ok. Salaatti... oliko sellaista? Hyvä itsepalvelu, ainakin lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.08.2009
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Kylä suomalaista ruokaa

Tapiolan 'parempi' lounaspaikka. Hyvää, taidolla tehtyä ruokaa miellyttävässä ympäristössä. Annokset tarjoillaan pöytään. Rekkakuskin nälällä (ja maulla) jättäisin paikan väliin, mutta muuten sopii erinomaisesti esim. lounastapaamiseen. Huom. jos haluaa lounaalla ikkunapöytään, on parempi tehdä varaus etukäteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 25.02.2016
Arvosana: 1

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Varma lounaspaikka: runsas buffet, maukas ruoka. Useamman vuoden ajan kerran-pari viikossa lounastaneena voin sanoa, että ruoka on aina maistuvaa, eikä se yleensä lopu kesken - edes entrecôte (!). Mitään suuria gourmet-elämyksiä täältä on turha hakea, mutta ns. peruspöperö on hyvin tehtyä ja edullista. Ilmeisesti hintapaineiden takia jälkiruokaa ei ole enää tarjolla joka päivä, mikä toisaalta on vyötärölle ihan hyvä asia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Runsas buffetpöytä pannupizzoineen, syrjäinen sijainti. Lounaspöydän laatu on OK-tasoa, maukasta muttei mitenkään ihmeellistä. Plussaa kattavasta valikoimasta (liha+kala+kasvis+pizza+keitto+salaattivalikoima+jälkiruoka). Hinta onkin vastaavasti todella kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Epic.fi lounasravintola

Herkullinen, mutta niukka lounaspaikka Pohjois-Tapiolassa. Tarjolla päivittäin vaihtuva buffet-lounas, jossa keitto, pääruoka ja salaatti. Siisteistä kattotiloista näkyvät maisemat Pohjois-Tapiolaan, ystävällinen palvelu. Kahdella viimeisellä käyntikerralla vähintään yksi ruokalaji oli loppunut kesken.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Spektri / Tesan Oy itsetehtyä lounasruokaa

Lautaselle mätetty peruslounas hieman kulahtaneessa ympäristössä. Ei suoranaista moitittavaa, mutta ei sen puoleen kehuttavaakaan. Makumaailma kuin suoraan pirkkalehdestä, eli kotiruokaa hyvässä ja pahassa. Tikka masalaankin oli saatu tuttu säilykepurkin maku, vaikka ilmeisesti sekin oli paikan päällä itse tehty.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tapiola pizza fast-food

Hyvät peruspizzat, samoin kebabit. Ruoan laatuun (OK vai oikein hyvä) tuntuu vaikuttavan eniten se, onko rouva paikalla vahtimassa. Varsin kolkko interiööri, kesällä mukava terassi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat