Closed now

BlueBell

Note 3.1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (26)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun menin palak paneeria syömään 11:16 ja riisi oli loppu. Jos työnantaja olisi jäykempi lounasajasta niin olisi jäänyt syömättä koska näytti siltä että kokkipoika alkoi riisiä keittämään vasta sitten kun siitä sanottii. Sonan aikana ei tälläistä ollut, missähän Sona on nykyään? Itse ruoka oli ihan ok eurooppalaisväännös klassisesta intialaisesta palak paneerista.
Jos lounasbuffeeta pidetään niin on pidettävä huolta siitä että kaikkea ruokaa on ja ettei esim riisi pääse loppumaan ennen kuin lounas on kunnolla alkanutkaan. Ei ollut silloin sali edes puolillaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (5)
Note 0

Varma lounaspaikka: runsas buffet, maukas ruoka. Useamman vuoden ajan kerran-pari viikossa lounastaneena voin sanoa, että ruoka on aina maistuvaa, eikä se yleensä lopu kesken - edes entrecôte (!). Mitään suuria gourmet-elämyksiä täältä on turha hakea, mutta ns. peruspöperö on hyvin tehtyä ja edullista. Ilmeisesti hintapaineiden takia jälkiruokaa ei ole enää tarjolla joka päivä, mikä toisaalta on vyötärölle ihan hyvä asia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.02.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Ihan hyvää ruokaa kun sitä on. 1-2 viikossa joku listalla olevista ruuista on ehtinyt loppua puoleen päivään mennessä. Vähän liian usein (2-3 kertaa viikossa) leivitettyä kalaa tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.10.2014
Note 0

Lounaan hinnan nousu ei näy ruuan laadussa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.02.2013
Note 0

Todella suosittu lounaspaikka ja ihan syystä. Monipuoliset, hyvistä raaka-aineista, tehdyt lounaat. Useampi ruokavaihtoehto tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.11.2012
Note -1

Tällainen lounaspöytä kolmella lämpimällä ruoalla ja loistava salaattipöytä hintaan 8,20€ on jo ehdotto¨masti kaupungin paras/hinta laatusuhde.
Tällä viikolla ai´nakin kana oli pehmeää ja lohi just sopivan kypsää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 31.05.2012
Note -1

Muuten ok mutta ruuat monesti ylikypsiä, kala ja kana ollut monta ketaa niin kuivaa että ei me kurkusta alas,onneksi voi mahansa täyttää kuitenkin pannupizzalla

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.03.2012
Note 1

Mainio lounaspaikka nälkäisille ja vähemmän nälkäisille.

Vaihtoehtoja löytyy päivittäin keitoista ja salaateista täyttävämpiinkin pöperöihin - tuoreita kunnon pannupizzoja unohtamatta. Hinnoittelu on fiksu, kevyen keittolounaan saa oikein edukkaasti, toisaalta jopa poliisit syövät täällä säännöllisesti, eli tuhdit mätöt saa ilmeisesti halvemmalla kuin ABC:ltä!

Kasvissyöjän vinkkelistä pisteitä lähtee siitä, että ruokaisien salaattien sekaan laitetaan lihaa/kalaa ja siten saatetaan suurin osa salaateista kasvissyöjien ulottumattomiin. Ruokiin ei ole merkitty linjastolla mitä ne sisältävät (lakt,vege,ym), palautetta on jätetty mutta tietoja ei ole ilmaantunut.

Tuoretta leipää löytyy päivittäin ja ruoat ovat aina maistuvia, lisäksi keitot ovat yleensä vegejä, joten pisteet jää reilusti plussan puolelle, suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.03.2012
Note 1

Oikein hyvä lounaspaikka. Reilulla 8 eurolla monipuolinen buffetpöytä (sis. keitto, salaatti, pannupizza, lähes aina hyviä pääruokia) + kahvi/tee + ainakin torstaisin ja perjantaisin jälkkäri. Etenkin seudun muuhun tarjontaan nähden BlueBell nousee ylivoimaiseksi lounasruokalaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.02.2012
Note -1

Monipuolinen salaattipöytä ja viisi vaihtoehtoa pääruoaksi tarjoavat kaikille jotakin. Laatua ei ollut kuitenkaan korvattu määrällä vaan kaikki oli hyvää ja maistuvaa lukuunottamatta hieman kuivahkoa jälkiruokamunkkia. Vaikka asiakkaita oli runsaasti niin ruokaa riitti ilman jonottamista eikä laitosmainen tila ollut kohtuuttoman hälyisä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 14.01.2012
Note 1

Community

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Sinimäentie 10 a, 02630 Espoo - Route
050-5909754
http://www.jk-kitchen.fi/

Options