Keittiö auki

Natura

pohjoismaa suomi moderni
Arvosana 4.7 / 5

Natura yhdistää pohjoismaisen keittiön ja tapas baarien parhaat palat.

Natura on alan nuorten ja intohimoisten ammattilaisten perustama ravintola, jossa tinkimätön laatu ja rento illanvietto kulkevat käsi kädessä.

Henkilökunnan ammattitaito pohjautuu kokemukseen yhden, kahden ja kolmen tähden Michelin-ravintoloissa Suomessa, Ranskassa, Englannissa, Espanjassa ja Australiassa.

Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (20)

Olen kaikkiruokainen ja mielestäni ennakkoluuloton ravintolasyöjä, mutta tämä ravintolakokemus oli outo. Liikaa yritystä? Lämmin avokado pääruokana oli tosi erikoinen kokemus, maultaan ei kovin raikas eikä ollenkaan hyvä sekä liian pelkistetty. Muutkaan kasvisannokset kuten alkupalana kuiva kasa zuccinia ja macajauhetta ei vakuuttanut. Kasvisruuissa hinta-laatu aika pielessä. Ei jäänyt hyvä, kylläinen ja tyytyväinen olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0

En ole mikään nillittäjä, mutta jos haluat etsiä maapallon pienimmän ruoka-annoksen seitsemällä eurolla, kannattaa mennä syömään tänne alkupala-annos nimeltään Salmon. Jostain on kaivettu pikkurillin paksuinen lohipala ja siitä on leikattu millin paksuisia siivuja 7 kappaletta lautaselle. En vain ymmärrä miksi tämmöisiä on edes listalla. Samantien voitaisiin myydä öylättejä 5€/kpl. Seuralaiselle tulleet kasvisruoka-annokset olivat myös aika mitäänsanomattomia. Esimerkiksi avokado annos oli, no se oli käytännössä avokado. Ei siis ihan liikaa mielikuvitusta oltu käytetty. Oma pääruoka Pork oli hyvä, mutta seuraksi myyty 18 euron viinilasi (16cl) imi kyllä mehut siitäkin. En mene taatusti toista kertaa, mutta meitä on moneksi. Näyttää olevan paljon hehkutustakin ja kokonaispisteethän on mitä mainioimmat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0

Menu iloisen kekseliäs kääntymättä kertaakaan turhaksi hifistelyksi - kauniisti esille laitettuja yhdistelmiä, joiden maku on täydessä harmoniassa ulkonäön kanssa! Päälle aidon lämminhenkinen ja asiantunteva henkilökunta, joka selkeästi nauttii työstään! Todella helpot viisi tähteä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Mukava ruokailu hetki ystävien kesken. Ruoka oli hyvää ja viinit erittäin hyviä. Puhtaita, raikkaita ja sopivat erinomaisesti ruokien kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 20.09.2017
Arvosana: 0

Söimme 7-9 ruokalajia menun. Menun alkuruoat olivat erittäin maistuvia mutta jäivät kaipaamaan kuitenkin sitä jotain. Alkuruuista ehdottomasti maukkain oli osteri. Keltajuuri annos oli maistuva mutta siitä puuttui tekstuuri. Punajuurikeitto myös maukas mutta olisi kaivannut jotain.. Pääruoka minulla kuha, seuralaisellani possun kasler oli heinosti toteutettu ja itseäni miellytti eniten lisukkeet
jotka olivat kekseliäästi laitetti " väärin päin ", tarkoittaen että kalalle normaalisti tarjottavat lisukkeet olivatkin lihalla ja lihalle suunnatut kalalla. Jälkiruokalajitelmasta ehdoton hitti oli yllättävä selleriannos." Sangria "- meloni ei säväyttänyt, olisin kaivannut lisää kekseliäisyyttä. Tyrni-sulkaa oli hyvä mutta ihan tavallinen. Kuitenkin ehdoton hitti oli frozen-jugurtti joka oli mielettömän upea kokonaisuus ruusuvesipyreineen kaikkinensa. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 13.02.2017
Arvosana: 0

Vuoden paras makukokemus! Kaikki maistelemistamme 5-11 euron pikkuannoksista olivat nerokkaita. Noin 4 kpl riittää viemään nälän (jos syö ihania leipiä lisäksi). Ihanaa vihannesten ja juuresten käyttöä. Hinta-laatusuhde yllätti kerrankin positiivisesti. Pieni miinus ilmeisesti kiireestä johtuneesta ruokien saapumisen ja palvelun hitaudesta. Mutta eipä täällä haitannut istua 3 tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 1

Mainio illallinen, loistavia eikä liian isoja annoksia. Perkkiön possu erinomainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 10.10.2016
Arvosana: 0

Fantastinen kokemus. Lauantai-iltana ravintola oli ääriään myöten täynnä ja hälinä oli sen mukainen. Taustamusiikki soi ihanan hiljaisesti ja peitti hälinän. Keskimmäinen maistelu menuu oli fantastinen. Ruoka oli eriomaista ja viinit sopivat. Annokset olivat vaihtelevia, tuoreita ja maukkaita. Ja niitä riitti ja riitti. Mieleenpainuvimpina maissikeitto, zuccnini-rullat, possunkylki ja jugurttiunelma. Mutta ne eivät olisi olleet yhtään mitään ilman kerta kaikkiaan hyvää palvelua. Molemmat tarjoilijat huomioivat asiakkaan täydellisesti mutta eivät tunkeilleet

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 19.09.2016
Arvosana: 0

Annokset oli usein mielikuvituksellisia ja maistuvia. Pääruuista puna-antura oli maistuvin. Mutta annosten kutsuminen tapaksiksi on harhaajohtavaa, koska ovat vain yhden hengen suupaloja. Rentoutta ravintolassa oli myös vain nimellisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 03.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Keskipitkän menun ruokalajit vaihtelivat akselilla hyvä-erinomainen. Omaan makuuni erityisen loistavia annoksia olivat grillattu keltajuuri ja jogurttisorbee-jälkiruoka, mutta yksikään muukaan annos ei aiheuttanut minkäänlaista pettymystä. Viinipaketin viinit olivat hyvin valittuja ja palvelu kaikin puolin miellyttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 02.07.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Iso Roobertinkatu 11, 00120 Helsinki - Reitti
040 689 1111
http://www.restaurantnatura.com/