inkai

12 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Más Iberialaisvaikutteinen

Annokset vaikuttivat hyvältä listalla ja ulkonäöltään - juuri tämäntyyppisistä safkoista tykkään! Suerueemme söi pelkkiä tapaksia, kylmiä ja lämpimiä. Otimme niitä 4-7 per henkilö, mikä oli määränä ok. Lämpimät vain saapuivat pöytään kylmänä. Kylmiä ruokia ei esitelty. Kylmissä annoksissa makua sai todella etsiä! Se ei löytynyt edes suola- ja pippurimyllyä käyttämällä. Lisäksi tartar oli suorastaan pahaa.
Mutta pahinta oli palvelu. Tulee todella epäkunnioitettu olo kun tarjoilijoita ei saa hakemaan tilausta, kaiken tuominen kestää ikuisuuden ja lisäksi osaa annoksista ei esitelty lainkaan. Vähän jäi paha mieli ja nälkä. Leipää ei tuoda, se saattaisi pelastaa jotain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Roster casual dining

Visiitti alkoi agressiivisella drinkkien myymisellä, josta osasimme kieltäytyä. Alkuruoat olivat itkettävän pieniä jopa fine dining -menoon. Myöskään maku ei vakuuttanut. Tämän jälkeen meidät unohdettiin vähintään tunniksi. Viini loppui ja kun pääruoat lopulta tulivat, ne olivat kylmenneet. Kylmien pääruokien kanssa aloimme sitten kysellä niille juomia. Pääruoat tarjouduttiin vaihtamaan mutta odotus oli jo käynyt piinaavaksi. Pääruoka olisi varmasti ollut maultaan ok. Tarjoilijan selitys oli että heillä on ollut tänäänkin kiirettä! Emme ottaneet jälkiruokia koska 2,5 h odottelua riitti. Lopuksi saimme hieman pahoitteluja mutta ei jäänyt hyvä maku paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Natura pohjoismaa suomi moderni

Vuoden paras makukokemus! Kaikki maistelemistamme 5-11 euron pikkuannoksista olivat nerokkaita. Noin 4 kpl riittää viemään nälän (jos syö ihania leipiä lisäksi). Ihanaa vihannesten ja juuresten käyttöä. Hinta-laatusuhde yllätti kerrankin positiivisesti. Pieni miinus ilmeisesti kiireestä johtuneesta ruokien saapumisen ja palvelun hitaudesta. Mutta eipä täällä haitannut istua 3 tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Grön korkealaatuinen, luomu

Kokemus oli ihana, tarjoilija ja erityisesti sommelier osasivat asiansa. Oli kiva saada omistautunutta palvelua. Annoksista erityisesti Nordic hummus ituineen teki vaikutuksen. Myös pääruokani kala-annos oli ihana. Ruoan hinta-laatusuhde oli kohdallaan, mutta viinit olivat hieman kalliinpuoleisia! (12e 12cl....) Käynnistä jäi hyvä mieli, tulen uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Passio Keittiö ja Baari moderni eurooppalainen

Tulimme testaamaan ravintolan näitten hehkutusten perässä, valitettavasti hieman petyimme! Otimme 3 ruokalajin menun. Keittiön tervehdykset toimivat, mutta muuten jäi toivomisen varaa. Erityisesti alkupalana tarjoiltu liha (lammas) oli todellinen pettymys. Liha tarjoiltiin kylmänä ja toi mieleen lähinnä suomalaisen kesägrillaajan epäonnistuneen possun. Lisukkeet eivät toimineet ja annoksesta jäi paha olo ja mieli. Pääruokana tarjoiltu siika oli sentään hyvää. Jälkiruoka myös ok muttei mitään suuria elämyksiä. Viinilista sentään toimi.
Vastaanotto ravintolaan oli jopa hieman tyly ja ainakin haparoiva. Tarjoilua jatkanut naistarjoilija sentään palveli miellyttävämmin, mutta ei mitään erityistä jäänyt mieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: EloisaWineDeli tapas, viini, lounas

Söimme terassilla aivan mielettömän setin. Ensinnäkin terassi, ja koko ravintolarakennus, on hurmaava. Annoksista erityisesti toast skagen -annos (ei mikään leipä...) oli niin herkullinen että piti tilata vielä toinen jälkiruoaki. Annoksista mikään ei tuottanut pettymystä. Ennen kaikkea täydet pisteet mielenkiintoiselle ja kattavalle viinilistalle! Todella monia huippuviinejä saatavana laseittain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Lyon ranskalaista

Söin täällä kahdesti puolen vuoden sisällä ja kokemukset erilaiset, ristiriitaisetkin. Ruoka oli 1. kerralla taivallista, 2. kerrallakin erittän hyvää. Ensimmäisellä kerralla meitä kohdeltiin arvostaen, sopivasti huumorilla näin "hienoon paikkaan", mielestäni se pehmitti kokemusta. Viinit ja niiden suosittelu olivat kohdillaan. Minusta tuli Lyon-fani. Toisella kerralla töykeä naistarjoilija otti meidät vastaan, ja saimme istua pitkään odottaen palvelua. Miestarjoilijat olivat ystävällisempiä, siltikin palveluote oli vähän hukassa: Mm. jokaisella ruoalle jouduimme itse pyytämään viiniä annoksen jo tultua pöytään, vaikka edellinen lasi oli tyhjentynyt jo aikoja sitten. Viinin ja ruoan yhdistäminen on minulle tärkeää, ja siksi on ikävää että ruoka kylmenee kylmenemistä viiniä odotellessa. Viinit ja niiden suosittelu edelleen kohdillaan. Tällä 2. kerralla ei tullut kovin tervetullut olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ragu skandinavia ja italia

Tämäkin arvio on ylisanoja täynnä: Ruoka oli yhtä annosta lukuunottamatta fantastista. Erityisesti kurpitsakeitto etanoilla jäi mieleen, ja ne leivät! Ja tarjoilija keksi makuumme sopivat viinisuositukset - nappisuoritus. Tunnelma ja palvelu 10+.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 11.10.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Toca rento ruokaravintola

Melko täydellinen kokemus. Pientä sekoilua tarjoilussa alkuun, mutta ystävällisyys ja hyvä meininki sai unohtamaan sen. Ruoka oli erinomaista! Kaikki kolme ruokalajia olivat taivaallisia ja vatsa täyttyi. "Toast skagen" oli täydellinen, kuten myös lohi ja pitkään kypsytetty possu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 28.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Yllätyin ravintolan upeista puitteista! Kaunis ja viihtyisä paikka. Alkupalalankulta kielen vei mennessään erityisesti punajuuri brule ja maa-artisokkakeitto. Myös päivän kala oli huippuannos. Juomalista hyvä, eikä ylihinnoiteltu. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.10.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit