HerraElegantti

13 reviews

Badges

Blog link

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Everest Spice nepalilainen

Palvelu on äärimmäisen ystävällistä. Mikäli on toiveita esimerkiksi ruoan mausteisuudesta, huomio keittiö ne varmasti. Ruoassa ei ole ollut mitään moitittavaa. Maut ovat riittävän voimakkaita, niin kuin aidossa nepalilaisessa kuuluukin olla. Yksi Suomen parhaita nepalilaisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.04.2017
Rating: -1

Erinomaiset leivokset, jotka ovat jokseenkin kalliita. Ala carte on kohtuuhintainen, mutta salaatit ovat vain keskinkertaisen tasoisia. Kahvila on usein ikävän täynnä, palvelu on silti varsin jouhevaa. Lounaspaikkoja on parempiakin mutta jos haluaa suut makeaksi, ei kulmis ole hassumpi kohde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Mama Mozza

Positiivinen tulokas Tikkurilan ketjuravintoloiden haastajaksi. AC annosten hinnat ja koot ovat kohdillaan. Listalla on paljon valinnanvaraa. Paikka on ihan viihtyisästi sisustettu ja palvelu on asiallista. Parasta kokonaisuudessa on annosten hintaan sisältyvä runsas ja erittäin maukas salaattipöytä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 09.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Bistro Liekki

Paikka on ihan mukavasti sisustettu ja palvelu toimii hyvin. Hiiligrillin mainostus ei ole turhaa. Lihaan ja kalaan tulee aavistuksen verran lisää makua tavallisesti paistettuihin nähden. Tästä iso plussa.

Hinta on varsin verrattavissa Helsingin hintatasoon. Vantaalla voisi odottaa saavansa ruokaa hieman Helsingiä edullisemmin. Ei ravintola kuitenkaan selkeästi ylihintainen ole.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Tres Amigos

Ruoka oikein maukasta, ei moitittavaa. Lisäksi annokset ovat reilun kokoisia. Jää vähän epäselväksi tulisiko A-oikeuksilla varustettu pieni varsin mitäänsanomattomasti sisustettu ravintola ajatella pikaruokalana vai ravintolana.

Ravintolana ajateltuna miljöö ei varsinaisesti houkuttele viettämään iltaa pitkän kaavan mukaan. Mikäli tarkoituksena on nauttia maittavaa ruokaa edullisesti, on 3 amigos hyvä valinta. Lisäksi se tuo Tikkurilaan kaivattua vaihtelua aasialaisiin ravintoloihin verrattuna, joita Tikkurilassa on lukuisia.

Pikaruokalana ajateltuna 3 amigos on monia kilpailjoita siistimpi ja laadukkaampi. Myös take away onnistuu täällä, luonnollisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Restaurant Caverna international

Valtava ruotsinlaiva tyylinen lounasbuffet, jossa hinta on kohdillaan. Kaikkia ruokia ei kerralla ehtinyt maistamaan, mutta suurin osa yhtä hyvää tasoa kuin laivoilla. Paikka on varsin viihtyisä luolamainen kokonaisuus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 10.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Pizzeria Uno

Maittavia pizzoja joissa täytteitä on reilusti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Sindbad pizza/kebab

Vantaan paras lounasbuffet. Löytyy makoisaa kebabia ja ranskalaisia niin paljon kuin jaksaa syödä. Lisäksi intialaista ruokaa samassa buffetissa ja tietenkin pizzoja. Myös lounaslistan leikkeet ja pihvit hintalaatu suhteeltaan mainitsemisen arvoiset!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.01.2015
Rating: 3

Restaurant: Souvlaki

Maukasta souvlakia. Raaka-aineet vaikuttivat oikein tuoreilta ja mausteet olivat hyvät. Hinta on todella kilpailukykyinen. Hienoa löytää muutakin, kuin vain tusinoittain kiinalaisia ravintoloita pk-seudulta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 12.02.2015
Rating: 0

Erinomainen take away vaihtoehto. Pizzat ilmeisesti aina kestotarjouksessa 7,5e. Hyvät raaka-aineet ja reilusti juustoa. Myös kebab on maukasta ja tuoretta, ei mitään pakastetavaraa. Paikka hieman nuhjuinen niin kuin muutkin pizzeriat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 18.01.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites