Keittiö auki

Fuku

sushi asian buffet
Arvosana 2 / 5

Helsingin ensimmäinen sushi buffet ravintola


Arvostelut (103)

Ravintola Fukun viikonloppubuffet oli aikamoinen pettymys. Sushi oli näyttävästi aseteltu tarjolle mutta itse maku jätti aika paljon toivomisen varaa.
Sushi tuntui jotenkin rasvaiselta ja melkein limaiselta suussa. Yhden jättimakipalan jouduin sylkäisemään pois suustani koska en vain saanut sitä nieltyä. Yksi nigiri (varmaankin mustekalaa) oli niin sitkeä että pureskelin sitä varmaan kymmenen minuuttia. Misokeitto sen sijaan oli varsin maukasta, tosin jostain syystä tarjolla ei ollut lusikoita joten jouduin juomaan sen suoraan kupista.
Lämmin ruoka oli peruskiinalaisen tasoa, ihan menettelevää. Jälkiruokapöytä oli varsin runsas, mutta suklaakakku ja tuulihatut olivat sisältä jääkylmiä. Tuoreet hedelmät pelastivat kokemuksen.
Jälkiruoan jälkeen kaksi kuppia vihreää teetä tuntui hyvältä, sain huuhdeltua ruoan maut pois suustani.
Henkilökunta oli varsin ystävällistä ja palvelualtista. Itse ruoka vain oli aikamoinen pettymys. Olikohan tänä päivänä tarjolle asetetussa erässä jotain vikaa?

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.06.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Fukun sushit on ihan ok, paljon vaihtoehtoja ja ulkonäkö myös hienoja, mutta liian isoja riisipalloja, tuntuu, että söisi pelkästään itsensä täyteen riisillä. Kyllä löytyy edullisempia ja laadukkaampia sushibuffapaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: 0

Pidin ehkä enemmän läheisestä Konnichiwa-sushibuffetista, koska siellä tarjoillaan hieman maukkaampia susheja. Täällä toisaalta sushit ovat sopivan pieniä ja mahtuvat hyvin suuhun. Hinta-laatusuhde hieman odotettua heikompi, ainakin minun mielestäni 21,5€ illallisbuffetista on hieman liikaa. Palvelu oli kuitenkin hyvää - ovella toivotettiin tervetulleeksi ja tarjoilija kävi pyytämättä täyttämässä vesikannun ja vaihtamassa soijapurkin täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0

Ei mitään erikoista. Muutama hyvä sushi ja aina sama valikoima.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.01.2016
Arvosana: 0

Tänne ei asiakkaan ole tarkoitus tulla viihtymään. Kuulnkohan väärin että täällä on 1,5h aikaa syödä?
Ilmeisesti noutopöydällä on kirjoittamattomat käyntirajat, jonka jälkeen tarjoilija aloittaa erittäin aggressiivisen tuijotuksen ja tekee ruoan santsaamisesta erittäin epämiellyttävän kokemuksen .
Jos osaisin kiinaa olisin ymmärtänyt mikä oli niin hauskaa piti kerääntyä ympärilleni kiinaksi naurelemaan.
Ja viesti oli selvä, kun pöydästäni tultiin nappaamaan jälkiruokalautanen kun pureskeluun viimeistä suupalaa ja pääruoan lautanen jäi sitten vielä siihen eteeni. Ei kiitosta, ei tiedustelua maistuiko, saako viedä tms.
Kaiken kaikkiaan todella epämiellyttävä kokemus. Tuli tosi paha mieli, aivan kuin olisin ottanut ilman lupaa toisen ruokapöydästä ruokani...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Sushi täällä on keskinkertaista, perus buffetkamaa. Otin takeaway-annoksen, koska tätä paikkaa oli kehuttu. Tarjoilijatar vahti tarkasti, kuinka monta palaa sushia boxiin ahdoin. Miksi? Mitä väliä sillä on, sushit eivät kuitenkaan mitään taidonnäytteitä.. Hieman töksähtelevä mutta ihan OK palvelu. Ilmeisesti tätä paikkaa kehuvat ne, jotka eivät ole oikeasti hyvää ja laadukasta sushia eläissään maistaneet. Riisi kuivaa ja kovaa, makit myös kuivia ja mauttomia. En kokeile uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Keskunkertaista sushia. Nigirit kylmiä hääkaapin jljiltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 31.12.2015
Arvosana: -4

Parempaa sushia saa muualta, ja halvempaan hintaan. Kaikki on kirjavasti aseteltu, mutta maku puuttuu varsinkin riisista

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 0

Valikoima on suuri, MUTTA tarjolla pääosin lohta tai muita pakastetuotteita. Kun tarkemmin katsot huomaat, että rullien välissä on käytetty kalojen jämäpaloja. Värikkyyttä on saatu erilaisilla värjätyillä mädeillä. Soija ei mitään erikoista riisikään ei ole sen kummosta. En ole mikään super lohi lover, sen takia en usko meneväni uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: 0

.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 4


Sijainti

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki - Reitti
0105011170
http://www.ravintolafuku.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita