Suljettu

Luckiefun's Restaurant

sushi, aasialainen buffet
Arvosana 3.8 / 5

Tammikuussa 2015 remontoitu ravintola. Aiemmin toiminut Hongfu:na yli 18 vuoden ajan kunnes tehtiin sukupolven vaihdos.

Keskitymme erityisesti aasialaiseen buffettiin, mutta myös á la carte ja take away ovat mahdollisia.

Tervetuloa maistelemaan.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (42)

Sushibuffet oli todella positiivinen yllätys! Riisi oli maukasta ja raaka-aineet laadukkaita. Nigirit eivät tosin tahtoneet pysyä kasassa, ja niitä oli siten aavistuksen hankala puikoilla syödä. Kinkkiosastoa en kokeillut, mutta ihan perushyvältä näytti sekin ja seuralaiselle maistui.

Ravintolan sisustus on miellyttävä ja palvelu todella ystävällistä. Lämpimänä kesäpäivänä ravintolassa oli tosin hieman liian kuuma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.06.2017
Arvosana: 1

Aivan ihana palvelu ja sushivalikoima runsas! Plussaa luomukahvista! Tulen toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.04.2016
Arvosana: 1

Iloinen yllätys! ! Kävimme suositusten perusteella perjantaina alkuillasta, paikka oli mennessämme tyhjä mutta asiakkaita virtasi tasaiseen tahtiin. Sushi oli mielestäni perus buffet-tasoa parempaa, Riisi oli maukasta ja esim nigireissä oli reilusti kalaa. Kivan laaja valikoima sushit tuoreita, ja hintalaatusuhde todellakin kohdillaan, buffan hinta sushilla 15,50!! Poikaystävä maistoi myös buffan kinkkimättöä ja oli myös kulemma perusjees. Ehdottomasti uusi kantapaikka kun tekee mieli sushia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2016
Arvosana: 0

Ihan ok kiinalainen buffet, sushibuffa on hyä lisä 2,5€:lla mutta sushit eivät olleet ehkä ihan samaa tasoa kuin jos menee aitoon sushipaikkaan. Hintansa väärti kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0

Buffasta tofu-kastike loppu, ilmoitin tarjoilijalle joka sanoi että tulee. Tarjoilija kävi välillä sanomassa että ihan kohta, mutta 30 min odotin turhaan. Jäi tietenkin harmittamaan, kasvisruokailijoista ei paljoa välitetä. Kiitos

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 0

Hyvä lounassushibuffee, lämmin ruokakin ihan ok, hiukan ehkä pliisusti maustettu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lauantai-iltapäivä, buffet. Lähes tyhjä paikka, mutta pöydissä korjaamatonta astiastoa. Sushi oli keskivertoa, en ymmärrä hehkutusta. Tällaista saa jo melkein mistä vain saman konseptin ravintoloista ympäri Helsingin. Kiinalainen buffet-puoli näytti huonolta, tuntikausia seisseen näköistä peruskiinalaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

Sushibuffetti oli iloinen yllätys. kasvissyöjänä vaihtoehtoja oli runsaasti ja sushit maisuivat tuoreilta ja aidoilta. Pientä minusta hieman isosta koosta joidenkin kohdalla, sushin kun kuuluisi olevan yhden suunpalan kokoinen. Hintansa väärtti kylläkin! Harmi ettei saa pelkkää sushibuffettia koska lämminruokavaihtoehdot olivat niukat ja eivät houkutelleet: lihat lilluivat ties missä kastikkeessa ja tofukastike mössöä. Sushien vuoksi tulisin en muiden ruokien.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Upeaa sushia ja kasvissyöjän nuudeli yllätti. Sushit tuoreita, kauniita ja veivät kielen mennessään. Wakame-sushi pääsi loppumaan, mutta ei huolta, tarjotin täydennetty parin minuutin kuluttua. Nuudeli kasviskastikkeessa oli viedä kielen mennessään - parasta mitä olen tähän mennessä saanut. Kiireisimpään lounasaikaan pöydät täynnä, kannattaa mennä vähän aiemmin tai vähän myöhemmin. Hyvät viinit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Kasvissyöjälle soveltuvat sushit olivat tasokkaita ja valikoimaakin riitti. Lämmin ruoka oli mitäänsanomaton (tofua mustapapukastikkeessa), eikä ollut kovin lämmintäkään. Harmi että pelkkä sushi-buffet ei ole mahdollinen. Miinus pisteitä omitusesta palvelusta, ensin tarjoilija nauraa kun vie astioitani pois ja varmistaa etten tarvitse enää puikkoja vaikka lautasella yksi sushi. Eihän sushin käsin syöminen edes ole etikettivirhe. Hetkeä myöhemmin yrittää antaa paikkani jo seuraaville tulijoille, vaikka olin kahvia menossa hakemaan. Lopputulema: sushit oikein hyviä ja palvelu huonoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 23.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vilhonvuorenkatu 7-9, 00500 Helsinki - Reitti
(09) 764844
http://www.luckiefun.com/