Avautuu 11:00

Pinto B'Staurant

thai ruokaa
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (47)

Söin Samunprai Pinton kanalla, ihan todella hyvä kokonaisuus ja kauniisti aseteltu annos. Ruoka tuli nopeasti ja oli todella autenttista ja puhtaita makuja täynnä. Ehdottomasti uudestaan kokeiluun tämä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.02.2018
Arvosana: 0

Kolmen kerran kokemuksella voin todella suositella tätä ravintolaa. Larb-salaatti, panang-curry ja pad thai ovat olleet herkullisia - makupaletiltaan runsaita mutta silti tasapainoisia. Myös lounaalla tarjottava alkusalaatti on todella raikas. Palvelu myös varsin ystävällistä.

Paikka on pieni, mutta sopu sijaa antaa ainakin lounaalla, ja ehkä parempikin näin, niin laatu pysyy paikallaan ja ravintolan tunnelma rauhallisena.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2017
Arvosana: 0

Olen käynyt Pintossa muutaman kerran lounaalla. Tarjolla on paria eri vaihtoehtoa (8,50 / 9 €). Lounaaseen kuuluu alkusalaatti, pääruoka sekä kahvi tai tee. Mainittakoon, että tuo alkusalaatti tehdään keittiössä ja se tuodaan pöytään. Salaatti eroaakin kanssasisaristaan selvästi makujen ja raaka-aineiden osalta. Makuelementtejä on normaalia enemmän eivätkä raaka-aineetkaan ole aivan sieltä tyypillisimmästä päästä raaka-ainejanaa. Vai mitä sanotte viinirypäleestä, omenasta ja kuivatuista banaanilastuista? Salaatti on kaikessa erilaisuudessaan kiehtova kokoelma, jonka mielellään syö pääruokaa odotellessa. Pääruokien suhteen olen pitäytynyt konservatiivisesti kanassa (9 €). Annokset ovat olleet hyviä ja runsaita niin makupaletiltaan kuin annoskooltaan. Ehkä seuraavan kerran annan mahdollisuuden jollekin muulle pääraaka-aineelle. Thaimaalainen rauhoittumishetki on hyvä päättää kahviin.

Jos Pintoon on menossa lounaalla tai iltasella isommalla rymyporukalla, on syytä tiedostaa, että ravintolassa on pöytiä noin neljä kappaletta. Se on siis pieni. Lounaallakin on näin ollen enemmän kuin tavallista, että joudut (pääset?) istumaan ventovieraan kanssa samaan pöytään tai sitten sinun viereesi könyää kanssalounastaja. Ravintolan miljöö on vähän mitäänsanomaton ja palvelu vähäeleistä.

En osaa laittaa Pinto B’staurantia vertailuun kaupungin muiden thaikkupaikkojen kanssa, mutta en usko, että sillä on hävettävää niissä kinkereissä.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.07.2017
Arvosana: 0

Ruoka on edelleen erittäin tasokasta. Pelkkä salaatti on jo vaivaa nähden valmistettu ja maustettu ravintolan omilla kastikkeilla. Pääruokana olen syönyt ravintolassa kaikki yleisimmät thai annokset ja missään annoksessa ei ole valitettavaa. Päivän annoksissa on yleensä kaksi päävaihtoehtoa joita voi muokata valintansa mukaan kanalla,porsaanlihalla, kalalla tai äyriäisillä.

Ravintola on nykyään hyvin suosittu. Sellaisen toiveen esittäisin joillekkin epäkohteliaille seurueille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Pieni paikka, mutta ruoka erittäin maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.01.2017
Arvosana: 0

Pitkästä aikaa käytiin täällä. Molempien annokset olivat hieman keslivertoa paremmat, mutta mitään vau fiilistä ei tullut, hyvää muttei loistavaa. Edullisempi kuin Tuk Tuk.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hämmentävä arvostelu nimimerkiltä beyondownyonder. Tämä on lähipaikka itselleni, joten tulee käytyä säännöllisesti. Uutta henkilökuntaa on jo jonkin aikaa sitten tullut helpottamaan perustajien taakkaa, mutta ihan samoissa käsissä ravintola käsittääkseni edelleen on. Minkäänlaista muutosta laadussa ei ole tapahtunut, ja muutenkin välttäisin tuollaisten johtopäätösten heittelyä yhden käynnin perusteella! Kävin viimeksi tällä viikolla illalla, ja annokset (Jam wunsen, Jam pak bung) olivat edelleen helvetin hyviä. Myös sesonkialkuruoka (tulinen rapu-melonisalaatti) oli todella maistuva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 3

Oli oikein kirjauduttava tänne, jotta saa laittaa arvostelun kokemuksesta. Taso on laskenut todella ankeaksi, valtava pettymys edellisen kerran jälkeen! Lounasaikaan ei ollut á la carte -ruokia tilattavana, otimme lounaat. Ensinnäkin palvelu oli välttävää, jopa töykeää. Ruokaa sai odottaa pitkään, ja kun kysyin ei millään lailla pahoiteltu, lähinnä seliteltiin. No annokset olivat väärät, jälleen ei pahoittelua. No sitten itse ruokaan. Curry täysin mautonta! Riisi raakaa, kasvikset ylikypsää mössöä. En suosittele enää kellekään. Kokki (ja ilmeisesti koko henkilökunta) vaihtunut. Tämä on aina niin suuri sääli, kun loistopaikan laatu lässähtää uuden kokin myötä. No itse en ainakaan palaa enää! Kallion alueella on reippaasti parempia Thaikkuloita onneksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.07.2016
Arvosana: -7

Odotuksiin nähden pettymys. Kokeilin Gaeng paa-annosta (punainen maalaiscurry vihanneksilla ja tofulla). Paikan sisustus ja tunnelma oli mukava ja annos näytti hyvältä.

Maku kuitenkin ratkaisee ja nyt se oleellisin jäi puolitiehen: Tofu oli suuhun hajoavaa muhjua ja sitä oli kulhossa valtava keko. Esimerkiksi Tuk tukin tai Lemongrassin tofulle hävisi ainakin tässä annoksessa kirkkaasti. Vihanneksia oli niukasti. Kotisivuilla lukee, että Gaeng paa sisältää mm. munakoisoa, papua, kurpitsaa ja sieniä. Currystä bongasin uiskentelemasta lähinnä muutamia kurpitsan- ja porkkananpaloja. Nettisivujen annoskuvauksiin on siis kenties syytä suhtautua varauksella. Annos oli omaan makuun turhan suolainen ja noin puolet jäi kovasta nälästä huolimatta syömättä.

Tarjoilija oli kiinnostuneempi puhelimestaan kuin meistä, eikä hyvästellyt lähtiessä: olo ei ollut erityisen tervetullut. Ehkä joku toinen annos olisi jättänyt makumaailmasta toisen vaikutelman, mutta tämän kokemuksen perusteella suuntaan seuraavan kerran mieluummin esimerkiksi Lemongrassiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.07.2016
Arvosana: -3

Kokemus perustuu lähettipalvelun tuomisiin, eli paikan päällä en ole ravintolaa kokenut.

Mutta, tilattuna Larb, ruokalista lupaa jauhelihaa mutta ei se ihan sellaista ollut ainakaan ihan perinteisimmillään, maku kuitenkin ookoo, raikas tulisuus toimii. Limeä, jne..

Muutoin kokemus olisikin ollut mainio, mutta piiiiitkä miinus tulee siitä, että juomaksi valittu ginger beer oli huoneenlämpöistä. Ei näin kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 11.06.2016
Arvosana: -3


Sijainti

Vilhonvuorenkatu 3, 00550 Helsinki - Reitti
0407799239

Vaihtoehtoisia ravintoloita