Murkina-Masa

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kallis pettymys. Ylihinnoilteltua peruskauraa turhalla hypellä ja huonolla palvelulla.

Meitä oli neljän hengen ryhmä. Jo heti alussa homma lähti lapasesta: vedet tarjoiltiin kaikille väärin – kuplivat ja stillit. Kaikesta paistoi kiire ja hosuminen. Yksi neljästä alkuruoasta tuli 10 minuuttia myöhemmin kyselyjen jälkeen.

Pääruoaksi kaikille pihvit: yksi jäi tulematta kokonaan, yksi oli pyydetty medium miinuksena, mutta tuli kypsänä (pihvin kypsyyteen kysyttiin mielipidettä tarjoilijalta ja tähän vastasi tympeänä, että vaaditko uutta pihviä – ei siis tarjonnut sitä pahoittelujen kera). Jäi kurainen maksu toiminnasta ja laadusta. Osaan paistaa silmät kiinni pihvin kotona haluamakseni, miksi maksaisin lähes 40 euroa pihvistä, joka maistuu mikrotuotteelta.

Loppuhuipennus: tilasimme jälkiruoat, niihin piti tulla hyvitys – sama kaveri, joka ei saanut alkuruokaa eikä pääruokaa, jäi nyt myös ilman jälkiruokaa. Uskomatonta! Laskuun olivat kuitenkin muistaneet laittaa puuttuneen jälkiruoan, vaikka sen piti olla hyvitetty.

Mitä jäi käteen. Stefan’s on ylihinnoiteltu ja peruskauraa tarjoava paikka. Ladottiin yli 400 euroa laatuun ja viihtyvyyteen, mitä ei saatu. En voi suositella kenellekään enkä anna uutta mahdollisuutta – niitä annettiin jo neljä tuon illan aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 85€ Added: 18.01.2016
Rating: 1

Restaurant: Panini

En ole pettynyt ruokaan ravintolassa näin pahasti pariin vuoteen. Tullessamme oli ravintolassa selkeästi paniikki päällä, vaikka ei ollut edes täysi - jouduimme myös vaihtamaan pöytää, vaikka niitä oli vapaana. Olisi putänyt kääntyä jo tässä vaiheessa, mutta muksumme alkoi olla jo väsynyt ja itsellämmekin kovempi nälkä, joten jäimme. Alkuruoaksi scampeja ja artisokkaa, hintaa molemmilla hieman alle kymppi, artisokan piti olla lehtiä, mutta näyttivät sydämeltä + pettymys pieneen annoskokoon vaikka olivat alkupaloja. Pääruoaksi yön yli haudutettua possun niskaa - hinta 19 EUR / annos. Alkuruoan ja pääruoan välissä meni 30-40 min (muksu ehti jo syödä ruokansa) - fiilikset olivat huonot ja pääruoka voisi ne vielä korjata, mutta... Kun ruoka saapui oli possu läskistä mössöä, jossa syötävää lihaa oli reilusti alle puolet pihvistä - loput löllyvää valkoista laardia. Parsat ja porkkanat oli raakoja, salaatti liialla öljyllä pilattua velliä, mikä muistutti enemmän merilevää kuin salaattia. Kokilla ei taida olla ammattiylpeys korkealla tai sitten peruspizzan tekijä > itse en olisi laskenut tällaisia annoksia asiakkaille. Mainittiin tarjoilijalle pettymyksestä, mutta hyvitystä emme saaneet. En sanoisi kyllä á la carteksi Paninia enkä suosittele kenellekään joka haluaa peruspizzaa tai lounasta enemmän (Facebook-suosituksesta tänne menimme, koska oli lapsiystävällinen - palaute mennyt myös suosittelijalle).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.08.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites