RickBurger

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Hyvä lounasruoka riittävällä valikoimalla.

Joskus tulee lähdettyä tänne lounaalle pelkästään salaattipöydän kääryleiden takia jotka ovat todella maittavia ja raikkaita. Lisäksi näiden dippi on myös erinomaista. Keittokin on ihan hyvää eikä aina sitä perus Tom Yamia.

Lounasruoka poikkeaa perus thaikkubuffetmätöstä edukseen huomattavasti. Joka päivällä useampi lounasvaihtoehto. Muutaman kerran "härkä" ollut erittäin sitkeää eli ehkä kannattaa pysytellä muissa vaihtoehdoissa. Tuliset ruuat ovat myös sopivan tulisia (eli tulisempia kuin yleensä Helsingin thaikkupaikoissa).

Ihan miellyttävä ruokailutila ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Brasileira

Vaihtelua lounastarjontaan.

Tarjolla yleensä yksi tai kaksi brasilialaista ruokalajia ja yksi "suomalainen".

Ruuat yleensä maukkaita ja vaihtelevat sopivan usein. Lisukkeet myös hyviä, varsinkin leipä. Perus salaatti/ raastevalikoima.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Cactus

Lounaspaikkana ihan hyvä. Isot annokset ja yleensä ihan maukkaitakin. Mukavasti vaihtoehtoja lounaalla. Paikka joskus hieman sotkuinen (vanhoja ruuan jämiä lattialla ja noutopöydän ympärillä). Pöytänumeroista huolimatta annoksien perille löytämisessä aina jotain ongelmia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1
Restaurant's response

Hei, kiitos palautteestasi. Kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti ja toivomme, että tulette vielä uudelleenkin lounaalle. Yt, Merve Mia/Cactus


Restaurant: Makalu

Taso laskenut.

Ennen oli yksi suosikki nepalilainen lounaspaikka mutta nykyään tuntuu taso laskeneen. Kerran annoksessa oli ainoastaan yksi lammaspyörykkä...

Valikoima sama kuin muissakin Helsingin Nepalilaisissa ja toteutus keskinkertainen. Lounasaikaan paikka yleensä täynnä jolloin joutuu syömään ahtaasti. Kiireestä johtuen pöydät yms. yleensä tosi likaisia joka laskee kyllä ruokahalua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Restaurant: Sävel restaurant

Hyvää "kotiruokaa" lounaalla.

Yleensä kelpo valikoima hyviä kotiruokia lounaaksi. Lisäksi keitto ja kattava salaattipöytä. Esim. viimeksi oli tosi herkullinen savulohikeitto. Plussaa jälkiruuasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Perus hyvä nepalilainen ravintola.

Lounasvalikoimat sitä samaa mitä saa joka paikasta. Toteutus taattua keskikastia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Simrik

Hyvä nepalilainen lounasravintola.

Keskivertoa parempi lounas. Plussaa mangolassista. Ehkä lähialueiden paras nepalilainen, tosin itse käynyt ainoastaan lounaalla.

Ravintolan sistus taattua tusina nepalilaista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Heikko esitys susheista. Susheissa ei ollut oikeaa sushiriisä ja riisi oli lisäksi väärin maustettu. Tämän takia puolet annoksesta jäi syömättä kun palat ällöttivät niin paljon.

Paloissa oli aivan liikaa riisiä ja rullissa oli käytetty todella runsaasti tuorejuustoa. Eli käytännössä makit maistuvat vain tuorejuustolta. Lisäksi pettymys oli melkoin kun Alaska rullan täyte paljastui surimiksi (yleensä täytteenä pitäisi olla aitoa rapua...).

Valmistuksessa kesti yli tunti ja noudettaessa tilausta sushit odottivat huoneenlämmössä tiskillä. Tiskin takana odotti nahkatakkinen vanha mies jolta kesti todella kauan saada laskutettua tilaus oikein (aluksi lasku oli reilusti suurempi kuin tilattaessa).

Sushin takia ei kannata kokeilla. Keittolounaat ovat ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Jouluillallinen oli todella perinteinen ilman mitään uusia makuelämyksiä. Osa ruuista oli kylmiä kuin myös tarjottu kahvi. Todella ylihintainen, oikea hinta kyseiselle jouluillalliselle olisi ollut 10-20 €, nyt 60 € per henkilö!

Ruokailutila oli kylmän oloinen ja vähän ankea (sininen huone). Tarjoilu oli moitteetonta ja viinisuositukset kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 30.12.2016
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Fan asian restaurant

Ehkä Helsingin paras lounasruoka. Kaikki lounaslistan ruuat erittäin maukkaita ja näyttäviä. Ainoastaan muutaman kerran pihvi ollut hieman sitkeää bi bim bapissa.

Itse tila hieman pieni ja muutaman kerran joutunut odottamaan vapaata pöytää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2016
Rating: -1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites