Otpo

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hum hum middle eastern, egyptian

Laadukas, erittäin maukas ja kohtuuhintainen shawerma, joita on ollut ikävä venäjänmatkoilta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Tsingdao chinese

Ruokien osalta todennäköisesti Suomen paras kiinalainen ravintola. Heillä on erillinen hyvin kuvitettu kiinalista, joka kannattaa pyytää ja jota kannattaa hyödyntää. Suomilistan ruoat myös hyviä, mutta kiinalistalta saa hyvin autenttista kiinalaista.
Nämä annokset ovat hieman kallimpia, mutta ne on tarkoitettu jaettavaksi ja yhdestä annoksesta syö hyvin kaksi ihmistä. Myös alkupalakeitot ovat olleet poikkeuksellisen maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Osuimme sattumalta ravintolaan perheen kanssa, ja paikka osoittautui parhaaksi thairavintolaksi, jossa olen Helsingissä käynyt. Jaoimme annoksia, joista kaikki osoittautuivat erittäin maukkaiksi ja laadukkaiksi. Mukana oli pieniä lapsia, jotka pitivät lapsille tarkoitetusta nuudeliannoksesta suuresti. Tänne tulen vartavasten uudestaan, vaikka en asukaan lähistöllä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 26.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Sunkosi nepalese

Kaikki kokeilemani annokset ovat olleet erinomaisia. Annokset ovat suuria ja taidokkaasti maustettuja. Todennäköisesti Helsingin paras nepalilainen ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Katukeittiö Pilvi

Pyörälenkin varrelle sattumalta osunut Pilvi yllätti erittäin positiivisesti. Maistettiin kahta alkukeittoa (wonton ja toinen jota sai kanalla tai jättikatkaravuilla). Molemmat olivat yksinkertaisesti parhaita maistamiani! 3,5e kpl eli hintakin oli kohdillaan. Pääruoista (7,4e) kana szechuan toimi loistavasti. Nuudeliannos oli sen sijaan vain ok: ainekset olivat olivat laadukkaita ja niitä oli riittävästi, mutta annoksen olisi saanut maustaa rohkeammin. Paikan käyttämät kasvikset olivat tuoreita. Selvästi take away-paikka, mutta paikan päällä syöminenkin onnistui hyvin. Palvelu pidättyväisenpuoleinen mutta asiallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Café Arppeanum

Hyvä lounaspaikka tunnelmallisessa miljöössä. Paikan pitäjä on oikein ystävällinen, eli palvelu on erinomaista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.02.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites