Popper

1 review

Badges

Blog link

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Nälkäisinä poikkesimme kehä ykköseltä Malmille ravintolaa etsimään. Thairuokaa olisi tehnyt mieli, ja yllätys olikin suuri, kun Malmilta thairavintola löytyi. Sisään astuttiin siis täysin ilman odotuksia (kun ensin viimein löysimme parkkipaikan, niitä ei ravintolan edessä ole). Salissa oli lauantai-iltapäivästä ihan mukavasti asiakkaita, mutta tilaamaan päästiin ripeästi, eikä ruokaa jouduttu liian kauaa odottelemaan.

Alkuun otetut papaijasalaatit olivat mukavan tulisia, ja kastikeliemi tuoksahti oikeaoppisesti kalakastikkeelta. Maku oli tuore, selkeä ja ihana. Tämä antoi odottaa pääruoilta hyvää, ja paikka lunastikin kaikki odotukset. Itse otin paistettua kalaa inkiväärillä, vaimo vihreän tofucurryn kookosliemellä. Muksulle tilattiin paistettua nuudelia kanalla. Etenkin aikuisten ruoat olivat uskomattoman hyviä, eikä pojan nuudeliannoksessakaan mitään valittamista ollut. Raaka-aineisiin ja valmistukseen oli panostettu niin, että maut erottuivat hyvin. Oma annokseni oli sanalla sanoen täydellinen yhdistelmä kaikkia perusmakuja, vaikka tilapiaa ei tuoreena Suomesta saa.

Palvelu vastasi ruoista tuttua linjaa; mutkatonta, toimivaa ja ystävällistä, ei turhaa kikkailua. Seuraavaksi menemmekin Malmille ihan varta vasten tämän ravintolan takia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.01.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites