karbiini

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Steam Coffee kahvila

Soooo expensive! !!!! Salad with 2 toppings 11,20€. Poor service. Big café so lots of space but I can't recommend.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Robert's Coffee Sello kahvila

4€ latte tasted like milk and the price didn't even include chocolate. The customer service was awful. There was a fly walking on the pastries. Won't come here again!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: KuuKuu suomalainen ravintola

Hyvää mansikkasorbettia ja vihreää teetä. Kamala jazz soi taustalla. Miehen porkkanakakun päällä ollut mansikkaviipale maistui sipulilta... Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2013
Arvosana: -2

Ravintola: Cafe Bar No 9 ruokaravintola/kahvila

Bar ysillä on kaikki ainekset käsissään, mutta. .
Sisustus on kiva, ilmanlaatu tunkkainen. Knossos-salaatti maistui pelkältä balsamiviinietikalta, painottaen sanaa etikka. Halloumi oli hyvää, siihen se sitten jäikin. Lounashinnaksi järkyttävän kallis. Kaksi lounaria sai pulittaa, eikä ruoasta voinut syödä kuin juustot. Palvelu yleensä epäystävällistä, "Does it look like I care" -osastoa. Harmi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 21.09.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Café Tin Tin Tango kahvisalonki

Vakkaripaikkamme. Yksi aniharvoista kahviloista, joka on auki yöhön asti. Ihana ranskalainen tunnelma, musiikkia myöten, myös sauna ja minipesula löytyvät.

Ruokalistalla paljon aamupala vaihtoehtoja (tarjolla koko päivän), salaatteja, joista 3 juuston salaatti on paras, mutta toivoisin jäävuorisalaatin tilalle jotain vähän parempaa, kuten romainea tai lollo rossoa. Täältä saa myös patonkeja, piirakoita, makeita herkkuja, erikoiskahvia, teetä, viiniä yms. Myös gluteenitonta leipää, lounasaikaan keittoa. Kuvan gluteeniton sämpylä ja tee 5,50€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 28.01.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Kahvila Runo

Lempikahvilani Tampereella. Ihana sisustus ja tunnelma. Järkyttävän hyvää gluteenitonta mutakakkua. Montaa eri teelaatua, erikoiskahveja. Kesäisin myös ulkona paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Bulevardin Kahvisalonki kahvisalonki

Täällä somasti sisustetussa kahvilassa on montaa eri gluteenitonta purtavaa tarjolla. Lasivitriinin ylähyllyltä löytyi kahta suolaista piirakkaa ja neljää makeaa kakkua, kaikki gluteenittomia siis. Kaakao maksoi 4€ ja piirakkapala 5,30€. Tarjolla oli myös runsaasti viljaisia herkkuja, keittoa sekä salaattibaari.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Söin Saag Paneerin, joka oli hyvää, ja jota söisin mielelläni uudestaan, mutta olen saanut parempaakin. . Mieheni söi lammas"vartaan", joka maistui todella hyvältä. Ruokaa odottaessa pöytään tuotiin papadumit sekä lisäksi dippikastiketta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Sogno italialaista

Uusi ravintola Helsingin Töölössä. Vihdoin paikka, josta saa kasvisrisottoa, ja vielä ilman sieniä! Risoton sisältö vaihtelee, mutta tällä kertaa siihen kuului mm. rucola ja kirsikkatomaatit, erittäin hyvää. Mies söi lampaankyljykset, kuulemma parasta lammasta mitä on koskaan saanut. Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja limesorbettia. Täällä tullaan käymään vielä monesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Java Bar & Bistro bistro

Cafe Java on nykyään ravintola. Kävin kahden ystävän kanssa testaamassa ruoat. Otin kanasalaatin, manteleiden tilalle pyysin pinjansiemeniä allergian takia. Salaatti oli hyvää. Pidin erityisesti siitä, että reseptissä oli käytetty mielikuvitusta; salaatti sisälsi maustekurkkua ja kuivattuja karpaloita, eikä ollenkaan jäävuorisalaattia! Mikä on iso plussa arvolistallani. Salaattikastike oli hyvää ja mietoa. En tullut kysyneeksi olisiko tarjolla ollut gluteenitonta leipää. Ystävät tilasivat pizzat ja pitivät syömisistään.

Tarjoilijat tuntuivat olevan vähän kuutamolla, mutta olivat kuitenkin ystävällisiä. Salaatin hinta 13,90€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2012
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit