Suljettu nyt

Amurin Helmi

Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (22)

Arvostelu koskee leipomotuotteita: Ihanat leivät ja pullat (tuoreet, sopivasti paistuneet), mukava miljöö. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 29.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tunnelmallinen vanhanajan miljööseen sijoittuva perinteinen kahvila

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: -1

Kiva käydä aamiaisella. Gluteenittomallekin löytyy hyvää leipää.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: -1

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

Mukavat likat siistin tiskin takana ja hyvä sapuska santsattuna.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.10.2015
Arvosana: -1

Äärimmäisen herkullisia voisilmäpullia, kenties parhaita mitä olen maistanut! Myös muut tarjottavat ovat kiitoksen arvoisia. Mukavan paikasta tekee ylelliset aukioloajat, kun aamiaiselle pääsee niinkin varhain kuin klo 7, ja edullinen hinta verrattuna moneen muuhun paikkaan. Seitsemällä eurolla saa myös santsata kaikkea.

Miljöö on viehättävä, ajan patinoima. Ulkoapäin näyttää aika pieneltä, mutta huoneita on useita joten tänne mahtuu isommallakin seurueella, jos ei ihan ruuhkaisimpaan aikaan tule. Korkeat portaat ja kynnykset eivät kyllä sovi liikuntarajoitteiselle. Lastenrattaat pitää jättää kadulle.

Ystävällinen ja iloinen asiakaspalvelu, kassan takana ollaan valmiita myös kertomaan tuotteista.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: 1

Levollisen tunnelman vanhanaikainen museokahvila. Joitakin kauneuspilkkuja on lähinnä tarjottavien suhteen (kaikki ei aina ihan paikan henkeen), ja palvelusta olen aina ajatellut "tamperelaista"... Eli ei nyt ainakaan päällekäyvää. Seinillä vanhoja valokuvia, ja kesällä voi istuksia pihalla. Tänne palaan aina läpikulkumatkalla, autolle on yleensä ollut helppo löytää parkki kadulta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Hyvä konditoriapuoli ja vanha miljöö. HIemna tylsä sisustus, peruspöytiä huoneissa. Palvelu hiemna ontuu: ei tervehditä, kerätään maksu. Nuorempi väki osaa hyvät tavat hieman paremmin, vanhemmat vain tuijottavat asiakasta perusilmeellä sanomatta mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: 0

Historian havinaa ja mukavaa tunnelmaa, oikeita makuja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: -1

Tulimme Amurin Helmeen muistelemaan muutama viikko sitten poismennyttä läheistämme. Hän piti kahvilasta todella paljon ja pyrki käymään siellä niin usein kuin mahdollista. Kahvila oli adventtia edeltävänä lauantaina koristeltu jo tunnelmallisen jouluisesti ja sähkökynttilät paloivat. Joulukuusi seisoi tomerasti nurkassa. Joimme kahvia ja teetä, hyvältä maistuivat ja tarjolla oli haudutetun teen lisäksi lajitelma pussiteetä. Osa söi korvapuusteja, osa voisilmäpullia ja kaikki otimme lämpimiä sulhaspiirakoita munavoilla. Aivan suussasulavaa. kotoisaa, herkullista. Myös yhden maistama fetapiiras lämmitettynä oli maukas, joskaan se ei ikään kuin ole kahvilan tyylinen tuote. Palvelu oli joustavaa ja kohteliasta, mutta vielä piirun verran hymyä voisi nuoremmalta henkilökunnalta toivoa. Yhtälö ei toimi jos miljöö ja tuotteet huokuvat entisaikaa, yhteisöllisyyttä ja lämmintä henkeä, mutta nuorehko henkilökunta kulkee suu tiukkana viivana töykeän näköisenä. Ainoa vanhempi rouva joka oli rahastamassa, oli todella miellyttävä. Paikka on laadukas, ihana, upea, pitäkää korkea taso yllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2013
Arvosana: 0

Ihana kahvittelupaikka. Helsingin hintoihin tottuneelle tämän kahvilan hinnat ovat jopa hämmentävän edullisia. Paljon erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja tarjolla. Tällä kertaa valitsin kahvin seuraksi pannukakun hillolla (2.20). Maistuva ja reilun kokoinen pala. Myös seuralaisen korvapuusti oli kuulemma hyvä. Lapsi halusi pillimehun ja sitä järjestyikin- lasillinen mehua, ja lasiin pilli. Äidin mielestä parempi kuin tölkkipillimehu ja kelpasi lapsellekin hyvin. Kotiin viemisiksi ostettiin vielä kaksi maistuvaa, kohtuuhintaista leipää.

Sisätilat ovat viihtyisät. Sisäpihalla oleva kahvittelupaikka penkkeineen ja pöytineen näyttää myös todella tunnelmalliselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Satakunnankatu 49, 33230 Tampere - Reitti
(03) 5656 6634
http://www.tampere.fi/amuri/kahvila.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita