Eated

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Natalie slaavilaista

Vierailimme Nataliessa hieman isomman porukan voimin (15hlö). Palvelu oli erittäin ystävällistä ja seurueen kokoon nähden keittiö toimi ripeästi. Miljöö oli varmasti ravintolan ideaan sopiva, mutta ei mitenkään sävähdyttävä.

Alkupaloiksi söimme homejuustolla ja mozzarellalla kuorrutettuja etanoita ja pääruoaksi katkarapuleivän ja Tsaarin kanaruukun. Etanat olivat erinomaisia kaikkien niitä syöneiden mielestä, suosittelemme lämpimästi! Katkarapuleipä oli ok, mutta parempaan pystyy kotioloissakin. Kanaruukun kastike oli onnistunut, mutta uuniperunat verrattain kuivia ja näiden kahden yhdisteleminen kahdesta eri lautasesta yhdelle verrattain haasteellista.


     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Siilinkari kahvila

Testattu Siilinkarin buffet -aamiainen. Tarjolla oli valmiiksi täytettyjä sämpylöitä ja ruisleipiä, nakkeja ja lihapullia, munakasta, keitettyjä munia, salaattia, jugurttia, puuroa, hedelmäsalaattia, pullaa jne. Hintaan (7,20e) nähden valikoima oli laaja ja varmasti useimpien makuun sopiva. Tuotteiden laadussa hieman viilattavaa (mikään ei ollut aivan sitä tuoreinta, tarjoiluastiat olivat vajaita/tyhjiä, eikä esillepanoon ollut kiinnitetty kummempaa huomiota). Palvelu ok, tunnelma ja miljöö konstailemattomat, mutta eivät herättäneet sen kummempia fiiliksiä. Sopii sellaiselle kenelle tärkeintä on vatsan täyttäminen, nautinnollista aamiaishetkeä etsivälle ei välttämättä se paras vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: 4

Ravintola: Amurin Helmi

Jälleen aamiainen tässä ihastuttavassa puutalossa! Amurin Helmessä aamiainen koostuu rauhallisuudesta ja kotona tehdyn makuisista leivonnaisista. Laajasta valikoimasta täytyy esille nostaa erityisesti pehmeät, uunituoreet ja maukkaat sämpylät sekä hyvä kahvi. Koko aamiaista leimaa tietty kotoisuus ja konstailemattomuus. Asiakaskuntana on keski-ikäisiä pariskuntia sekä lapsiperheitä, auton saa ainakin viikonloppuisin aivan oven eteen.

Menemme varmasti jälleen uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Rafael's Steak House and Bar pihviravintola

Kelpo ruokaa ja miljöö, palvelussa parannettavaa. Vierailimme ravintolassa tammikuun alkupuolella seitsemän hengen seurueen voimin. Pöytävaraus oli tehty etukäteen ja meidät ohjattiinkin heti pöytään, jonka jälkeen saimme alkujuomat nopeasti. Myös ruokien tilaus sujui ongelmitta ja annokset saapuivat kohtullisessa ajassa (odottelussa toisaalta auttoi ison seurueen tarjoama seura). Pöytämme tilaamat annokset olivat hieman pienemmän kaupungin tasoon nähden hyviä ja ruokalista oli tarjonnaltaan ok. Viinilista oli pihviravintolaksi verrattain köykäinen. Tarjoilijamme oli ystävällinen, mutta ei aivan tilanteen tasalla (alkujuomien lasit jäivät pöytään koko aterioinnin ajaksi, samoin viinilasit heillekin ketkä nauttivat ruokajuomaksi jotain muuta, kannuissa tuotu vesi loppui isolla seurueella miltei heti, eikä lisää tuotu ennen kuin pyynnöstä vaikka lasit olivat selvästi tyhjiä). Tarjoilijan tiedot ravintolan viineistä olivat myös olemattomat. Yhteenveto: Porvoossa olevaksi pihviravintolaksi ok/hyvä, mutta samalla rahalla saa isommista kaupungeista parempaa laatua monella eri sektorilla mitattuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.01.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit