Mussels
3 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (3)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Kolme ruokailua paikassa, kaikki illallisia.
Yllätys menun voimin menty joka kerta. Ensimmäinen ruokailu tapahtui 10/12. Tuolloin esitys oli epätasainen. Keitto oli herkullinen, lohitartar jo suorastaan taivaallinen. Lohitartar ja ceviche ovat niin helposti pilattavissa että huolestuin alkuun nähdessäni kohtalaisen kookkaan tartar-annokseni. Maistettuani ei voinut kuin ihmetellä ja tuplasti isompikin annos olisi mennyt. Kermaisempaa ja puhtaamaan makuista saa todella hakea! Pääruoka jätti muistaakseni hiukan kylmäksi. Jälkiruoan omenaa kolmella tapaa puolestaan oli valitettava floppi. Siiderijäädyke jopa pahaa - joskin mieheni piti siitä komponentista eniten. Kardemummavaahto oli ihan ok, uppopaistettu omena taas ei jostain kumman syystä maistunut omenalta lainkaan. Toinen ruokailukerta oli 1/13. Tuolloinkin saimme raakalohta joka oli taas uskomatonta herkkua. Muutkin ruoat olivat nyt tasalaatuisempia joskaan yhtään napakymppiä ei jäänyt mieleen. Viimeisin kerta 5/13 taas oli kokonaisuudessaan tasalaatuisin ja ehkä paras. Alkuruoassa ollut hyvin matalassa lämpötilassa kypsennetty muna oli pöytäseurueessa hitti. Pääruoan hevosenfilee oli upean pehmeää - toki lihan perusominaisuuskin, mutta ei se kotona tehtynä noin pehmeää koskaan ole. Upein osio oli tällä kertaa jälkiruoka. Basilikasorbet oli aivan uskomattoman hyvää seuranaan vaniljahyydykettä. Hetken tosissaan mietin, kehtaako lautasen nuolla. ;)
Ja sitten se parmesanjäätelö. Kahdesti olemme sen kohdanneet ja ristiriitainen annos on. Mieheni taipui nyt inhoamaan, itselle se on jotenkin alkanut kasvaa kiinni.
Yhteenvetona, laadukkaat raaka-aineet, osaavaa ja kekseliästä tekemistä, palvelu on ollut aina hyvää. Kokeilunhalu johtaa joskus floppeihin ja epätasaisuuteen, mutta täysosumiakin on paljon.
Toisessa saman omistajan ravintolassa käytyä ja petyttyä kokeiltiin vielä Gaijin - ikään kuin toinen mahdollisuus. Parempaa oli, mutta kylmäksi jätti. HInnakasta mutta raaka-aineet ovat kyllä huippulaatua. Sokerin käyttö on hiukan yletöntä. Aasiassa ei ihan näin sokeroitua ruokaa ole vaikkakin sokeri kuuluu useisiin ruokiin.
Miehen ja ystävän kanssa lauantai-iltana ruokailemassa. Söimme salaattibuffetin, koko kylmän tapaslistan, kolme lämmintä tapasta. Tapakset olivat erinomaisia, bouqerones säväytti ja samoin simpukat joissa oli älyttömän hyvä liemi. Salaattipytä oli vähän geneerinen, mutta hyvä leipä, oliiviöljyt ja balsamico sekä herkulliset espanjalaiset juustot jättivät tyytyväisiksi. Palvelu oli jouhevaa, ystävällistä ja rentoa. Ekstrapisteet siitä!