Salt

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bodega Salud espanjalaista

Tarjoilija synnytti ihan itse kiusallisen tilanteen toivottaessaan molemmat ruokailijat iloisesti salaattipöytään. Kun sitten nautimme salaatista, hän palasi kiihtyneen oloisena ilmoittamaan, että toiselle ruokailijalle ei sitten kuulu hintaan salaattipöytä (kun oli tilannut vain alkuruuan ja viiniä), vaan siitä sitten laskutetaan erikseen.

Olisihan tuon voinut sanoa samalla kun toivottaa asiakkaat tervemenneeksi salaattipöytään, tai jättää sanomatta kokonaan ja kaikessa hiljaisuudessa pistää laskulle, sillä normaalikäytäntöhän tuo on. Nyt tuollainen latisti tunnelmaa, varsinkin kun tyyli oli kireä aivan kuin asiakas olisi jotenkin yrittänyt huijata taloa. Noloa laskusta puhuminen kesken syönnin oli varsinkin siksi, että toinen asiakkaista tarjosi toiselle ja romanttisesta tapaamisesta piti olla kyse. Onnistuimme lopulta tarjoilijasta huolimatta.

Ruoka oli ihan ok, paitsi patatas bravas. Talon viinikin on varsin kelvollista. Taikaa ei kuitenkaan ole, ei ruuassa eikä palvelussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2015
Arvosana: 1

Ravintola: The Grill pihviravintola

Olen vuosien varrella käynyt Grillissä joitakin kertoja, myös yrityksen tilaisuuksissa. Paikka jotenkin onnistuu etukäteen aina lupaamaan enemmän kuin mitä pystyy lunastamaan. Ehkä odotukset on olleet niin korkealla siksi, että paikka on useimmiten ollut kuin ammuttu täyteen, aina on pitänyt olla pöytävaraus.

Palvelu on ehkä tökkinyt eniten, kun on unohdettu tuoda jokin tilattu ruoka tai juoma, mutta se on kuitenkin lyöty laskuun. Jos seurueessa on neljä ihmistä ja vain kolmelle muistetaan tuoda juoma tai jälkiruoka, niin kyllä se vähän karua on sen yhden kannalta, joka omaansa on odottanut.

Myös meteli on ongelma. Tilan akustiikkaa ei ole suunniteltu aikanaan. Ruuasta ei ole erityistä sanottavaa, ollut ihan ok. Tosin, kun olimme pikkujouluseurueena syömässä, tilatut annokset eivät vastanneet sitä tasoa, mitä yksityishenkilönä on aiemmin paikassa saanut. Ajatellaanko, että kun firma maksaa, kukaan ei viitsi valittaa?

Edellytykset olisi huippukokemusten tuottamiseen, toivottavasti palvelua on sitten viime kerran parannettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 04.12.2014
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit