Closed now

Blue Peter

Betyg 4 / 5

Recensioner (48)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasaikaan erittäin runsas ja onnistunut kattaus ja monipuoliset maisemat sekä kohtuullinen hinta. Suosittelen lounaspaikkana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2015
Betyg: 0

Palvelu parantunut huomattavasti. Ovat ilmeisesti panostaneet henkilökunnan osaamiseen. Kävimme tiistaina ja saimme erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Tarjoilija suositteli pääruoaksi ankkaa, joka oli todella herkullista ja sen seuraksi suositeltu viini toimi loistavasti. Kannatti antaa uusi mahdollisuus tälle ravintolalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 12.11.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet menee aina vain huonompaan suuntaan. Lihamureke muistutti ulkonäöltään limppua, jälkiruoassa ei ollut sokeria, lohkoperunoissa suola oli isona klönttinä. Ei ole tehnyt mieli ruokaa enää saman päivän aikana. Henkilökunta kerää astiat pois kysymättä kesken ruokailun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2015
Betyg: 0

28. 5.2015 jatko

Omistaja soitti ja selvitti tapahtunutta. Rakentava puhelu. Uskon, että tasoa on mahdollista jatkossa nostaa sekä ruuan että tarjoilun suhteen, mikäli tahtotaso saadaan lattiatasolle saakka.

Oma kokemus ei muuksi muuttunut. Toivottavasti jatkossa kukaan ei joudu vastaavaa kokemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Söimme keittiömestarin menun. Alkuruoka haudutettua porsaanposkea ja piparjuurta oli täydellinen ja pääruoan lohi oli grillattu onnistuneesti mutta lämpimän fenkoli-perunasalaatin fenkolit oli leikattu liian paksuiksi viipaleiksi. Annoksessa oli paljon kapriksia, josta ei erikseen mainittu - onneksi satun niistä pitämään. Jälkiruoan Crème Brûlée oli moitteeton mutta mustikkasorbetti liian makea. Irish Coffee ei onnistunut, koska kerma oli kuulemma loppu. Ruokailun aikana ei tarjottu lainkaan leipää.

Tarjoilijat vaikuttivat ekan vuoden opiskelijoilta. Palvelu oli hidasta eivätkä tarjoilijat vaikuttaneet lainkaan kiinnostuneilta asiakkaasta. Iso miinus palvelusta, onneksi ruoka pääosin miellytti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 03.06.2015
Betyg: 0

Saimme loistavaa palvelua, vaihdettuamme ravintolaa :-).
Menimme perheen kanssa syömään ja jo pöytiin istuminen sai henkilökunnan olemaan huomaamatta meidät. Pelkästään 2 paikan putsaaminen ja puhtaiden lasien toimittaminen vei 15min. eikä siinäkään vaiheessa kukaan henkilökunnasta sanonut mitään/tervehtinyt, tuonut edes vettä tai ruokalistaa. Hetken vielä odoteltuamme päätimme poistua ravintolasta jossa ei huomioida asiakasta millään muotoa, ei edes poistuessa kukaan huomannut tai huomioinut meitä. Ruuhkaa ei ollut ja tuli todellakin tunne että ei kaivata maksavia asiakkaita. Ikävä kyllä en ole törmännyt näin surkeaan palveluun kuin Speden sketseissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.05.2015
Betyg: 0

Olen käynyt tässä useamman kerran lounaalla ja tyytyväinen kyllä olen ollut. Maisemathan on mukavat ja lounaskin yleensä varsin maittava. Keiton lisäksi tarjolla on muutamaa pääruokaa. Kalapuoli on yleensä ravintolan parempaa antia. Salaattipöydässäkin on monesti myös friteerattuja muikkuja tai vastaavaa kalaa tarjolla. Jälkiruoka kahvi on himan tummempaa, kuin mitä on tapana tarjota, mutta nämähän on makuasioita. Lounaspaikkana yksi seudun suosikeista heti Bar52:sen jälkeen. Lounaalla täällä käy myös varttuneempaa väkeä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.04.2015
Betyg: 0

upon arrival we noticed that FARO restaurant belongs to the same management. We shared how bad overall experience we had at FARO. We hope that FARO would improve and as a compliment Blue Peter offered us the most delicious desert we have ever eaten.Tonight it was our 3rd restaurant and we wished a great atmosphere and comfort. We got an alive band music from a private pikkujoulu party. It was a great yhdistelmä. Thank You for this evening.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.12.2014
Betyg: 0

Halusin lomanpäätteeksi nauttia Helsingin merimaisemista Blue Peterissä ruokaillen. Menimme sisään lounasajan ulkopuolella ja terassilla näkyi muutama oluenystävä. Sisällä ei vielä ollut yhtään asiakasta. Odottelimme ja katselimme ympärille etsien henkilökuntaa. Kukaan ei tullut vastaanottamaan meitä. Menimme istumaan ikkunapöytään ja odottelimme tarjoilijaa. Samaan aikaan meidän kanssa tuli muutama muu asiakas. Tarjoilija(t) näkivät meidät useasti, mutta eivät kertakaan tulleet pöytämme luo. Ruokalistoja ei ollut näkösällä. Baaripalvelun jälkeen tarjoilija lähti salista pois eikä tullut meidän luo. Vain katseemme kohtasivat. Päätimme poistua ravintolasta, jolloin toinen tarjoilija tuli liinojen kanssa vastaan minua. Tässäkään vaiheessa hän ei tervehtinyt minua eikä kysynyt mitään. Vau! Onko tosiaan näin vaikea palkata ammattitaitoista henkilökuntaa ravintolaan töihin, joilla on myös palveluhalua kaikkia asiakkaita kohtaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.09.2014
Betyg: 0

. . saavuimme illalliselle Lauttasaaren Blue Peteriin suurin odotuksin. Alkuruoaksi tarjoiltu savusiika-rillette oli hieman mitäänsanomaton ja tylsä näyte. Pääruoaksi luvattu Karitsanpaahtopaisti sen sijaan täytti jossain määrin lupauksensa, joskin lopputulemana oli hivenen haalea ja mauton makuelämys Pääsiäisen jäämistöstä. Jälkiruoaksi nauttimamme pannacotta joutui kovaan seuraan lukuisten muiden PC-kokemusten seuraksi, ja tässä kilpailussa tuloksena oli jääminen ynnä muut - osastolle. Kokonaisuutena Blue Peterin visiitti oli kulinaarinen pettymys, mutta positiivisiakin asioita paikassa on, kuten esimerkiksi aurinkoinen terassi raikkaassa meri-ilmassa ja... No, muuta ei tule juuri nyt mieleen. Vierailijoille suosittelen paikkaa hampurilaisen ja kylmän kolmosen kohtaamispaikkana pitkän pyörälenkin päätteeksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsingfors - Route
010 424 9800
http://www.bluepeter.fi

Options