Suljettu nyt

Karoliinan Kahvimylly

kahvila konditoria
Arvosana 5 / 5

Laadukkaita leivonnaisia kymmenien vuosien kokemuksella.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (10)

Olemme käyneet Karoliinan kahvimyllyssä 20 vuoden ajan aivan alusta asti. Jokainen käyntikerta on ollut reissun kohokohta. Niin suolaiset kuin marjat leivonnaiset ovat maistuneet perheelleen ja ystävillemme. Kakuista suklaatryffeli on ollut suosituin ja suolasista poropizza ja purjopiirakka. Lastemme toivomus on että synttärikakku tilataan täältä. Palvelu on aina ollut kiireestä huolimatta ystävällistä ja sujuvaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

ei karoliina kahvimyllyssä ole muuta syöty/ajateltu että syötäisi (useimmiten kaakut jää osaksi syömätönnä pöytään) kuin kaakkupalat ja kaffeet. ollaan rouvan kanssa sellaiset 4-5 kertaa viimeisen 3-4v ajalla annettu tälle mestalle mahdollisuus tarjota maineensa veroisen makuelämyksen, mutta tuloksetta. kakut ja ilmeinen itsetarkoitus niissä on niitten koko ja ehkä näyttävyys mutta suussasulavuuttaa emme ole niissä valitettavasti havainneet milloinkaan. useimmiten ne ovat kuivia ja murenevia, siis täytekakun palat taikka vaikka porkkanakakkukin joka nyt on tuote jota ei oikeastaan voi tehdä muuta kuin suussasulavaksi. kk :ssa sekin hallitaan. lautan oli pohja peitossa kuivaa murusta vaiheessa kun tuli tunne että mitä ihmettä? eikö kellään todellakaanole vastaavia kokemuksia tästä paikasta, uskomatonta. itse annammeaina kuppilalle useamman mahdollisuudet enne kuin esimalamme kertoa että huono mesta, huonot syötävät. saatamme mennä viellä 1 kerta nyt 2015 kesällä kun mökille mennään.

rane & ritu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.04.2015
Arvosana: 0

Kävimme kolmen aikuisen ja neljän lapsen seurueella ja valitsimme monenlaista herkkua maisteltavaksi. Itse halusin suklaisia maistella ja otimme kakkua, muffineja, cupcakeja, ja pari pullaakin tuli mukaan. Kokeilimme myös suolaisia piirakoita kahta sorttia. Hämmennyimme jonkin verran siitä, että suklaa-avainsanalla myytyjen kakunpalan, muffinien, ja cupcakenkin "kakkuosa" oli kaikissa samaa ja lähinnä erittäin pähkinäistä. Pähkinäisyydellä tuotteita ei oltu mainostettu. Emme toki olleet kukaan mitään allergikkoja, mutta meidän makuumme pähkinärouheen mussuttaminen tuntui melko tympeältä, vaikka nälkäkin oli ollut. Minä puolestani olin odottanut suklaakakusta, että se olisi nimenomaan suklainen ja mehevä, mutta pähkinärouhe on loppujenlopuksi aika kuivaa ja narisevaa suussa. Päälliset olivat toki eri. Ehkä tämä nyt oli sitten saksalaistyyliä. Piirakat olivat kyllä lähinnä pahoja, juusto ei maistunut ollenkaan(en tiedä oliko sitä..) täyteyhdistelmät esim. se suolakurkku-puolukka-poro oli vain outo ja epämiellyttävä. Palvelu oli erittäin super. Tuotteet tuotiin pöytiin ja erittäin ystävällistä muutenkin. Samoin tunnelma ja paikka oli upea, lasten leikkipaikkakin oli kiva. Valitettavasti meidän poppoolle se makuasia ratkaisee. Olisi niin kiva asioida noin miellyttävässä paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Hurmaava vanhan ajan kahvilainteriööri vaikka pihapiiri näin talviaikaan ei luvannut erityisen suurta estetiikkaa. Iloinen yllätys vehnää välttävälle ystävälleni oli myös että suurin osa kakuista oli gluteenittomia ja suolaisia piirakoitakin sai gluteenittomina pakastimesta. Todella harvinaista ja mielestäni sitä kannattaisi kotisivulla mainostaa. Reilun kokoiset ja näyttävät kakut, jättikeksit ja -pullat olivat niin houkuttelevia että oli vaikea valita. Tiramisu- kirsikkakakun pohja oli loistava mutta tiramisuhyytelössä ei juuri ollut makua. Porkkanakakut jotka lähtivät matkaan ovat vielä nautiskelematta. Cappuccino (Segafredo) oli pieni eikä siinä ollut lainkaan vaahtoa ja kaveri valitteli pussiteen suhteetonta hintaa (3 euroa kun tavallinen kahvi lähti 2 eurolla). Kahvilatyöntekijä vaikutti hieman stressaantuneelta, erityisesti toisesta asiakkaasta joka yritti tinkiä hinnoista. Kokemus oli silti hieno ja poikkeamme .varmasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: 0

Ihanat leivonnaiset. Poikkeamme joka mökkimatkalla. Kannattaa ehdottomasti käydä. Meillä myös palvelu on aina ollut todella hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2013
Arvosana: 0

Tosi mahtava kahvittelumesta! Ilokseni havaitsimme, että vaikka paikka on uuden tiejärjestelyn takia jäänyt hiukan syrjään, se oli täynnä väkeä, hyvin mahduttiin mukaan, kakkuja ostimme mukaankin ja PALVELU OLI AIVAN LOISTAVAA IHANAN NEITOSEN KIIREESTÄ HUOLIMATTA: pöytään tuli kahvit ja huolella laitettuina! Kiva fiilis ja kokoaa eri ikäisiä herkkuttelemaan! Kesällä suuret ulkotilat, joten väkeä mahtuu! Kannattaa ehdottomasti poiketa päätieltä, on sen arvoinen paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2013
Arvosana: 0

Ne kakut, ne kakut ja ei tarvitse kantaa pöytään vaan tarjoillaan pöytiin. Hieno viihtyisä ilmapiiri. Myös suolainen ei jää lautaselle kauaksi aikaa. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2012
Arvosana: 0

Karoliinan Kahvimylly on ihanin konditoria missä koskaan olen käynyt. Tunnelma, miljöö, kaikki kohdallaan niin kuin olla pitää. Huono puoli omalta kannaltani on se, että minulla ei ole omaa autoa, joten vierailut Kahvimyllyssä jäävät sen vuoksi vähäisiksi, vaikka asun naapurikunnassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2012
Arvosana: 0

Kiva kahvila pysähdyspisteeksi verrattuna huoltoasemien vastaaviin. Isot annokset paikanpäällä tehdyistä pullista, kakuista ja piirakoista. Melkein tuplasti kooltaan mitä huoltoasemilla tai kaupungissa tarjotaan. Täytetyt leivätkin tehdään vasta tilauksesta, eli kaikki tuntuisi olevan tuoretta eikä esivalmiita pakasteversioita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 16.08.2010
Arvosana: 0

Karoliinan Kahvimyllyn valikoima pursuaa mitä houkuttelevimpia kakkuja, marjapiirakoita, pullia ja pikkuleipiä. Toki kahvilasta saa myös suolaista piirakkaa sekä sämpylöitä. Vastaavia leivonnaisia saa Suomessa etsimällä etsiä! Aivan uskomattoman hieno pysähdyspaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kostamontie 17, 19650 Joutsa - Reitti
(014) 886186
http://www.karoliinankahvimylly.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita