Veeraemmi

7 arvostelua

Ravintolasta poistuessa jää lämmin olo. Mielessä pyörii ajatus ''tänne tulen uudestaan..''

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Tampereen Eurolohi kalaravintola, lounas

Lohihampurilaisen hinta oli noussut useita euroja viime käynnistä. Harmi, sillä lohihampurilaiset ovat parhaimpia koko tampereella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Pala Cafè tunnelmallinen kahvila

Parvi on loistava paikka esimerkiksi opiskelulle. Vitriinistä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja ja henkilökunta on todella mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: -1

Lounasbuffet oli ihan hyvä. Hieman ylihinnoiteltu siihen nähden, että ruokalajit olivat hieman viileitä mennessämme ja valikoima oli melko pieni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Sticky Wingers wings, amerikkalaista

Olemme käyneet usein poikaystävän j ystävien kanssa siivillä. Siivet ovat maistuneet ja tarjoilu on pelannut. Tarjoilijat ovat olleet mukavan rentoja, mutta olen huomannut, ettei paikassa ole usein tarpeeksi työvoimaa. Suosittelen kyllä siipimestana.Rapeita vohevliperunoita ja hyvää dippiä lisukkeeksi, ai että!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Miami amerikkalainen

Kävimme erään lahjakortin saatuamme poikaystäväni kanssa Miamissa pizzoilla. Itse söin mozzarellapitsan ja kastikkeessa jokin oli niin suolaista että ei pystynyt syömään ilman litraa vettä. Poikaystäväni söi kinkku-aurajuustopitsan, joka hänen sanojensa mukaan oli kuvottavinta sotkua mitä hän on koskaan tilannut. Jouduimme lisäksi odottamaan ruokia 1h 15 minuuttia, vaikka ravintola oli tyhjällään. Poikaystäväni joutui kahdesti kysymään ruokiemme perään. Poikaystäväni kommentti ravintolan ohikulkiessaan on vieläkin '' voi teitä raukkoja millaista ruokaa te siellä syötte''.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravinteli Huber biffiravinteli

Söimme kolmen hengen seurueessa useita eri ruokalajeja ja hinta oli mielestäni lisukkeiden ja liha-annosten kokoon nähden hyvä. Toisaalta pienemmälläkin annoksella olisi pärjännyt, jolloin laskukin olisi ollut hieman maltillisempi. Hieman miinusta antaisin todella sekavasta vaikutelmasta, kun lihaerikoisuuksia meille esiteltiin. Myös valkoviinivalikoima oli hieman suppea, koska lähes kaikki valkoviinit olisi pitänyt ostaa pulloittain ja olin seurueesta ainoa valkoviinin juoja. Kuitenkin suosittelen pelkästään ruoan puolesta käymään. Upeaa ruokaa silti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kulmakonditoria kahvila-ravintola

Olen muutaman kerran käynyt syömässä toast-annoksen salaatilla ja olen ollut ihan tyytyväinen. Miinusta annan kuitenkin koneista tulevasta kahvista, sekä annokset voisivat olla hieman isompia hintaan nähden. Komppaan edellisiä kyllä siinä, että palvelu on ollut hitaanpuoleista ja töksäyttelevää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit