Keittiö auki

Sitko Pizza & Bar

pizza & bar
Arvosana 5 / 5

Itse tehty. Alusta loppuun. Viimeisen päälle. Sitkon pizzapohjat saavat makunsa talon omasta hapanjuuresta, laadukkaista jauhoista ja vanhoista italialaisista leivontamenetelmistä. Päälle on valittu parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet. Lopputuloksena on hemmetin hyvät pizzat! Tervetuloa!.

Ravintola sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 22. Valoisat ikkunat ja tyylikäs sisustus luovat rennon ja viihtyisän ilmapiirin, jossa on mukava nauttia kaupungin parhaasta pizzasta ja hyvästä seurasta.


Arvostelut (54)

Tämä on vakkariravintolani. Myös gluteenittomat pizzat ovat hyviä. Olen saanut aina erinomaista palvelua. Tila on mielestäni tunnelmallinen ja viihtyisä. Bueno hinta-laatu-suhde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Testipitsa Margherita oli yksi herkullisimmista pitsoista ikinä. Miten niin simppeli voi maistua niin hyvältä ja pohjan sitko oli mahtava - ei mitään pullaa. Rasvalättyjen ystävät eivät arvattavasti tästä tykkää ja vetävät naamaansa ihan mitä sattuu - siksi kai kaupungin suosituin paikka on niin suosittu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 0

Tampereen ainoa pizzeria, joka tarjoaa perinteitä kunnioittavia pizzoja. Makumaailma on tarkoin harkittu ja kylmäsavulohi- ja salamapizza lähentelevät täydellisyyttä.

Makumaailma on aivan erilainen kuin perus rasvalättylöissä ja hyvä niin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2017
Arvosana: 0

Pettymyksen tuottava paikka hyvällä sijainnila. Paikka oli viihtyisä, lasinen julkisivu avarsi tilaa kivasti ja sijainti on ihanteellinen. Pizza oli maultaan vain ok, mutta sopivan kokoinen. Ravintolaan pääsi hyvin pyörätuolilla ja pyörätuolivessakin kuulemma on. Veitset ovat kummallisen "moramaiset" - lyhyet ja leveät. Myös laskua sai erikseen pyytää ja olemisemme venyi tämän takia yli sulkemisajan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2017
Arvosana: 0

Erittäin maistuvat pizzat ja hyvä palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -2

Ei vastannut odotuksia pitsapaikkana. Pitsat olivat mauttomia ja täytteitä vähän, myös palvelu oli käydessäni välinpitämätöntä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.03.2016
Arvosana: -1

Pitsapohja tajuttoman sitkeää, ei meinannut veitsikään purra. Suolaa myös aika rutkasti käytetty. Muutoin pitsa ok - ei mitenkään mieleenpainuva kuitenkaan. Palvelu tiskillä naistarjoilijan osalta hyvin ylimielistä ja töykeää, jäi tunne, ettei ole tervetullut. Viiksekäs miestarjoilija oli iloinen ja tuntui tykkäävän työstään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Pizza ei ollut makuelämys, vaan jopa todella tylsä. Pizzan reunat olivat todella paksut, ja toisen meistä pizzan pohjakin oli jäänyt todella paksuksi, jopa leipämäiseksi. Toisen meidän pizzoissa ei maistunut mikään muu täyte kuin valkosipuli. Ehkä vähän turhaan hehkutettu paikka, vaikka paikka ihan ok-viihtyisä olikin. Tilaukset ja maksu hoidettiin tiskilllä, mikä oli ensikertalaisille vaikeasti hahmotettavaa. Ruokaa ei kuitenkaan joutunut odottamaan kovin kauaa, vaikka ravintola oli lauantai-iltana aivan täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

Paksu ja raaka ja todellakin sitkeä pizzapohja, Kuin purkkaa olisi jauhanut. Pohja ei ollut edes reunoista rapea. Täytteitä ei edes nimeksi, ja kaikki täytteet pizzan keskellä, joten kuivia reunoja aivan liikaa. Oliivipizzan täytteenä esimekriksi mainitaan basilika, mutta sitä oli vain kaksi vaivaista lehteä pizzan keskellä. Huonoin pizza mitä olen koskaan syönyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

Osittain palanut pitsa, täytepuoli kumista. Plussaa erikoisista pitsantäytteistä. Palvelu ja järjestely puutteellista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Näsilinnankatu 22, 33210 Tampere - Reitti
0405506499
http://www.ravintolasitko.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita