Ravintola Jouto-Tupa
Olen tämän ravintolan omistaja / vastuullinen
Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla.
Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.
Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.
Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.
Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista.
a la carte
lounas
pizza
pub
music
take away
Ruokalista
À la carte
LOHIKEITTO 9,50€
(Lisukkeena leipää ja voita)
PÄIVÄN KEITTO 5,50€
MERENHERKKU SALAATTI 12,00€
(Katkarapuja, tonnikalaa, simpukoita, tomaattia, kurkkua, salaattia, talon kastiketta)
KREIKKALAINEN SALAATTI 7,00€
(Fetajuustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua,
punasipulia, oliveja, talon kastiketta)
VENÄLÄISET BLINIT 13,00€
punaisen kaviaarin kanssa
AURAHÄRKÄ 23,00€
(Naudan sisäfilepihvi)
PIPPURIPIHVI 22,00€
(Naudan sisäfilepihvi)
JOUTOTUVAN PIHVI 23.00€
(Naudan sisafilepihvi punaviinikastikkeella)
SWEITSINLEIKE 15,50€
(Porsaan ulkofilepihvi, kinkku-juustotäyte)
METSÄSTÄJÄNLEIKE 15,50€
(Porsaan ulkofilepihvi, sienikastike.)
JÄTTILEIKE 15,00€
(Tuhti, paneroitu porsaan ulkofilepihvi)
PIRJON YLLÄTYS 16.00€
(Possunfile punaviinikastikkeella)
PAHOLAISEN KANA 13,50€
(Makealla ja tulisella hillokella)
PAISTETTU LOHI 16,00€
AMERIKKALAINEN HAMPURILAINEN 10,00€ (Kokolihapihvillä, pekonia, juustoa, salaattia, punasipulia, tomaattia)
TALON BURGERI 15,00€
(Sisäfilepihvillä, pekonia, juustoa, salaattia, punasipulia, tomaattia)
VENÄLÄISET PELMENIT smetanan kanssa 16,50€
PASTA CARBONARA 8,50€
(Pekonia, sipulia)
PASTA DEL GOLFO 9,50€
(Katkarapuja, tomaattikastiketta)
PASTA DI POLLO 9,00€
(Broilerin rintapaloja, juustokastiketta)
PIZZAT 9,00€
SOIJAROUHE PYÖRYKÄT
JUURESPIHVIT 13.00€
-Sienikastikkeella
-Valkoviinikastikkeella
- Paholaisen hillolla
Lounaslista
23.11
Kasvissosekeitto lg
Stroganoff lg
Salamipasta l
Kasvis
Perunat
Hedelmäsalaatti
24.11
Pinaattikeitto lg
Kebabkiusaus lg
Broileria talontapaan l
Kasvis
Perunat
Riisi
Vispipuro
25.11
Kaalikeitto lg
Pustanpossua lg
Silakkapihvit ja kastike l
Kasvis
Perunat
Kiisseli
26.11
Hernekeitto lg
Pyttipannu lg
Broilerlasagne l
Kasvis
Perunat
Pannari
27.11
Lihakeitto lg
Pannupihvit ja sipulikastike lg
Täytetyt paprikat lg
Kasvis
Perunat
Talon jälkkäri
Arvostelut (1)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
hyvä ruoka, hyvä hinta, hyvä kokki, hyvä tarjolia
Sijainti
Vaihtoehtoisia ravintoloita
Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?
Eat.fi:n alkuaikoina me käytimme raakoja keskiarvoja, aivan kuten kaikki muutkin arvostelusivustot. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta (yli 20) arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.
Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.
Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.
Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä (vaikka se olisikin melko vaikeaa) emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.
Arvostele ravintola
Varaa pöytä
Värien selitykset
Ruuan laatuKokemus
Hinta/laatu-suhde
Linkit
ApuaLähetä palautetta
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Tietosuojakäytäntö
Evästeet
Blogit
Vanha Eat.fi