Avautuu 12:00

Etelän Kebab House

Kebab, pizza, kanadöner
Arvosana 4.3 / 5

Etelän Kebab uudistui sisustusta ja ruokalistaa myöden ja avasi ovensa jälleen heinäkuussa 2017. Syntyi Tampereen tyylikkäin kebab-ravintola, jossa kebabit ja pizzat tehdään aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjoamme perinteistä turkkilaista käsinvalmistettua dönerkebabia, joka on puoliksi lehtipihviä ja puoliksi jauhelihaa. Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin voit herkutella kokolihadönerillä, joka on 100% vasikanlihaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (10)

Nam! Olipa hyvää.. positiivinen yllätys! Paikka remontoitu tulipalon jälkeen täysin ja taidettu ruokaankin panostaa. Ulkonäöltään paras kebab annos mitä on vastaan tullut. Liha hyvää ja kastike (medium) erinomaista. Mukava yksityiskohta, että kastike oli erikseen pienessä kannussa.
Ystävällinen palvelu ja pöytiin tarjoilu. Astetta parempi kebab mesta! Iso plussa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hmmm. ...useamman kerran syöneenä tämän paikan annoksia voisin sanoa,että ota kebabia mutta en välttämättä suosittele pizzoja...Ihan parasta täällä on joka kerta ollut pitakebabit.Ei kertaakaan ole tullut huonoa pitaa,aina hyvät setit.Kebab hyvää,kastikkeet hyvät,salaatti on hyvä kans - tästä 10 pistettä. Sitten ne pizzat....Ei niin hyvä.Melkein joka kerta pizza on ollut pienoinen pettymys ja paljon ruokaa tehneenä ja opeteltuani pizzan tekoa kotona(kotiuuneilla tosin) - osaan tehdä paremman pizzan himassa kuin täältä ostettuna...Liian vähän täytettä,kuiva ja liian tumma pohja,mauttomat täytteet ja orpo ulkonäkö ei saa minua enää syömään pizzaa täällä - valitettavasti. Mutta - kebabin takia kannattaa käydä :) Myöskin tilaamalla annokset tulee nopeasti,ruokalista mukana,runsaat kebabannokset + mukana tulee yleensä kosteuspyyhe ja kunnolliset ruokailuvälineet paperipussissa - tästä annan ison plussan kyllä. Suosittelisin kyllä omien kokemusten perusteella - ainakin sen kebabin puolesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Valtavat erot annosten koossa, riippuen siitä, kuka ne tekee. Nuoret miehet tekevät riskit annokset, mutta iäkkäämpi rouva pihtaa täytteissä, sekä lihassa että sooseissa. Kannattaa varoa, koska hinta on sama. Ja paksu poika polttaa pizzat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: -1

Parhaimmat pizzat Tampereella. Kana-ateriat myös todella maukkaita ,kastike todella hyvää.Kebab on ihan ok,en muutenkaan ole kebun suuri ystävä.Palvelu on asiallista.Olen hakenut ja tilanut tästä ravintolasta 2-4krt/kk noin 3,5 vuoden ajan ja en ole kertaakaan sairastunut heidän ruuista.Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.06.2014
Arvosana: -1

Jos haluaa jonkin sortin ruokamyrkytyksen tai ainakin ripulin suosittelen, kaksi kertaa käyty eka kerralla tyttöystävälle joku maha tauti ja nyt minulle että ei liene sattumaa enään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.04.2014
Arvosana: -2

Tampereen keskustan parhaat pizzat. Kebabeista en osaa sanoa. Eivät järjettömän kokoisia, mutta laatu korvaa määrän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.01.2014
Arvosana: -2

Keskitason kebab-mesta, joskin kuten edellä mainittua laatu vaihtelee hiukan eri päivinä. Pizzat ovat vielä kokeilematta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: -1

Ruoan taso vaihtelee todella paljon, hyvänä päivänä Tampereen parhaita kebabeja, listalta kannattaa kokeilla esim. kebab valkosipuliperunoilla tai rullakebab.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2013
Arvosana: 0

Tampereen surkeimmat ja pienimmät pizzat. Kebabit on ihan syötäviä mutta pieniä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2011
Arvosana: 0

Kuiva ja mauton (niin pizza kuin kebabkin), liian vähän kastiketta ja liha ei maistu oikein miltään. Laatuunsa nähden aivan liian ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.07.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 30, 33200 Tampere - Reitti
2110070
http://www.etelankebab.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita