2good

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tulipa käytyä pitkään aikaan Hot Carilla haukkaamassa kerrosburgerit & oli muuten hyvä setti! Positiivinen yllätys! Viimeks kun kävin niin oli vielä kai ulkomaalaisten omistuksessa,eikä pizza & kebab osasto oikein ollu mieleen. Nyt otin kerroshampparin kokolihapihveillä ja kaikilla sörsseleillä,eikä turhaan ollu kehuttu. Vähän eri staili tehä burgerii,noin niinku leipäosaston puolesta mutta errrritttäin hyvät pihvit,leivät ja kastikkeet! Suosittelen käymään,ei jää paha mieli :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Muikkuravintola Sampo kalaravintola

Sammon muekut - ei oo parempoo! Käytiin kaverin kanssa muutamia kuukausia sitte syömässä muekut ja hyvvee olj kaekinpuolin.Vuan mitteepä muuta sitä voe uottoo kun hyvästä kalasta viännetään voessa ja jauhoessa perunamuussiin kanssa ruokoo?Hyvveehän siitä tulloo - väkisinnii!!!Käykee hyvät ihmiset syömässä Sammossa,suattaa sieltä löytyä jottae muutahi hyvvee :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Subway Näsilinnankatu täytetyt leivät, subit

Ihan jees,perus kamaa. Subille on paikkansa ja aikansa - mulle yleensä baarin jälkeen tai dagen efter tilanteissa. Kunnon leipä,tuoreilla täytteillä ja hyvänmakuisilla kastikkeilla - onhan se hyvää :) Palvelusta osaa sanoa juuta tai jaata - ihan ookoo :) Ei saa sydäntä sykkimään muttei myöskään pilaa päivää,heh heh. Hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Galata Kebab House laadukas kebab-paikka

Jaahas jaahas,kebabbia kebabbia. Muuta en ole heiltä ostanutkaan, kuin kebabbia ja täytyy kyllä sanoa ettei ole huono kebab tässä paikassa. Tietysti makuasiat on makuasioita mutta minulle toimii tämän paikan eväät. En ole edes muuta ottanutkaan kun pitakebabin,kebabin salaatilla tai kebabin jollain perunoilla ja muuta ei tarvita :) Annokset on isoja, kebab on maukasta,kastikkeet hyviä,salaatit raikkaita ja tuoreita ja leivät/perunalisurit on ollu hyviä aina. Olen kuitenkin melkein kuukausittain tai jopa viikoittain tästä hakenut mässyä ja aina on ollu hyvää tuotetta. Kertooko se siitä,että olen sattunut oikeaan aikaan paikalle vai siitä,että paikassa tehdään asiat hyvin? Jokainen päättäkööt itse mutta mulle on tullut aina hyvät setit kebabbia ja jatkossakin toivottavasti. Kebabin puolesta suosittelen pitaa & salaatilla - muista en osaa kertoa enempää. Käy tsekkaa ite!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Etelän Kebab House Kebab, pizza, kanadöner

Hmmm. ...useamman kerran syöneenä tämän paikan annoksia voisin sanoa,että ota kebabia mutta en välttämättä suosittele pizzoja...Ihan parasta täällä on joka kerta ollut pitakebabit.Ei kertaakaan ole tullut huonoa pitaa,aina hyvät setit.Kebab hyvää,kastikkeet hyvät,salaatti on hyvä kans - tästä 10 pistettä. Sitten ne pizzat....Ei niin hyvä.Melkein joka kerta pizza on ollut pienoinen pettymys ja paljon ruokaa tehneenä ja opeteltuani pizzan tekoa kotona(kotiuuneilla tosin) - osaan tehdä paremman pizzan himassa kuin täältä ostettuna...Liian vähän täytettä,kuiva ja liian tumma pohja,mauttomat täytteet ja orpo ulkonäkö ei saa minua enää syömään pizzaa täällä - valitettavasti. Mutta - kebabin takia kannattaa käydä :) Myöskin tilaamalla annokset tulee nopeasti,ruokalista mukana,runsaat kebabannokset + mukana tulee yleensä kosteuspyyhe ja kunnolliset ruokailuvälineet paperipussissa - tästä annan ison plussan kyllä. Suosittelisin kyllä omien kokemusten perusteella - ainakin sen kebabin puolesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Golden Unicorn kiinalaista

Hmmm,mitähän tästä nyt sanois. ..Paikka on mielestäni hyvällä paikalla,tilat on siistit,palvelu ystävällistä jne. Ruoka oli ihan ookoo,tosin odotin jotain enemmän...Söin hieman tulisempaa possua kasviksilla.Liha oli pitempää suikaletta,paistettua ja maustettu ihan mukavasti. Tosin osa lihanpaloista oli niin sitkeitä ettei mulle ollu oikein hyvä kokemus. Ymmärrän,että kiinalaisessa keittiössä on paljon erilaisia makuja ja tekstuureja mutta semmoset sitkeät,puoliraa'at ja haaleat läskinpalat ei ole mun juttu.Joillekin voi upota,joten miksipä ei...Maku oli hyvä mutta ne läskin riekaleet niissä paloissa,nou nou.Otin myöskin joskus tulisempaa kanaa ja se olikin sitten oikein hyvää,plussat siitä ja kasviksista.Salaattipöytä oli mitä oli...Sitä peruskamaa - tomaatti,kurkku,kaali + muut ja pari kastiketta.Ai nii,kevätrullat oli kyllä tosi tosi rasvaisia,että siitä kyllä vähän miinusta. Tietysti ymmärrän,että kiireessä niitä paistetaan kovalla tahdilla ja paljon mutta siinäpä se ero onkin hyvän ja erinomaisen välillä - hyvä tekee hyvää mutta erinomainen paikka kiinnittää huomiota ja tekee pienetkin asiat loppuun asti tarkasti ja "oikein". Eipä silti,menen uudelleenkin - jos ei muuta niin kokeilemaan uusia annoksia ja sen kanan takia :) Hinnat on ihan kohtuullisia,eli sen puolestakin suosittelen käymään tutustumassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Gastropub Tuulensuu gastropub

Ihan hyvä paikka. Otin jonkun makkara/juustolautasen ja se ei ollu niin hyvä kun ajattelin.Vähän oli kuivaa juustoa ja makkaraa - tosin chorizo oli tosi hyvä! Aika pieni annos mutta niinkai se oli tarkoituskin. Toisella kerralla otin wienenleikettä ja se oli tosi hyvä. Pihvi oli hyvä ja majoneesi myös eikä muissakaan lisukkeissa ollu valittamista.Palvelu oli toimivaa,safkat tuli nopeesti jne.Aina sitä hymyä peräänkuulutetaan joka paikassa mutta onko sen niin väliä,loppujenlopuksi?Minua ei häirihe ollenkaan jos ei joka sekunti henksu jaksa olla hymyilevä tai mielinkielin - ollaanhan sentään Suomessa ja paikka on pubi :) Enivei,hyvä ruoka ja juomia löytyy enemmän kuin tarpeeksi.Suosittelen kaikille

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit