Okänd

Galata Kebab House

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (38)

Tampereen keskustasta saa EHDOTTOMASTI parempaa kebabia lähes mistä vaan muualta. Palvelu on kyllä erinomaista, mutta ruoan takia ei tule enään paikkaan mentyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: -4
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Jaahas jaahas,kebabbia kebabbia. Muuta en ole heiltä ostanutkaan, kuin kebabbia ja täytyy kyllä sanoa ettei ole huono kebab tässä paikassa. Tietysti makuasiat on makuasioita mutta minulle toimii tämän paikan eväät. En ole edes muuta ottanutkaan kun pitakebabin,kebabin salaatilla tai kebabin jollain perunoilla ja muuta ei tarvita :) Annokset on isoja, kebab on maukasta,kastikkeet hyviä,salaatit raikkaita ja tuoreita ja leivät/perunalisurit on ollu hyviä aina. Olen kuitenkin melkein kuukausittain tai jopa viikoittain tästä hakenut mässyä ja aina on ollu hyvää tuotetta. Kertooko se siitä,että olen sattunut oikeaan aikaan paikalle vai siitä,että paikassa tehdään asiat hyvin? Jokainen päättäkööt itse mutta mulle on tullut aina hyvät setit kebabbia ja jatkossakin toivottavasti. Kebabin puolesta suosittelen pitaa & salaatilla - muista en osaa kertoa enempää. Käy tsekkaa ite!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2015
Betyg: -1

Iloinen palvelu, huono "ruoka". Iskender oli todella vetistä, valkoinen kastikse ehkä pahentunutta kun oli pieniä konttejä täynnä ja haisi pahalle. Julkisivuremontin vuoksi ehkä väki vähentynyt ja ainekset eivät enää ole tuoreita. Palvelu ystävällistä, mutta ei se auta jos on illalla maha sekaisin. Piti käydä ostamassa maitohappobakteerit apteekista heti perään ja annos jäi enimmäkseen syömättä. Sisällä haisee vahva tupakan savu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 12.05.2015
Betyg: 0

Tampereen paras. Dönerissä kokonaisuus on hyvä, ei mitään liikaa eikä liian vähän, kaiken kruunaa vielä se kun pyytää annokseen chiliä. Tämä on lähimpänä sitä kebabia mitä ulkomaillakin saa, ei sitä samaa perushöttöä mitä lähes jokaisessa muussa kebab-ravintolassa saa. Myös aitoudesta kertoo se, että sieltä ei saa pizzaa.... Suosittelen Döneriä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: -1

Erittäin maukkaat kebabit ja loistava asiakaspalvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 24.12.2014
Betyg: -1

syötyäni kebabin, jäin tohkeissani miettiämään elänkö enään seuraavaan päivään. kokemus oli täysi paska floppi. en suosittele

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.12.2014
Betyg: -4

Rullakebabia en suosittele, eivät edes tee itsetehdyn taikinan sisään vaan kaupasta ostettavien isojen vehnälättyjen sisään. Paljon kebabi ja liian vähän muita lisukkeita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.09.2014
Betyg: -1

very nice people and good food.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Maukkaat ja riittävän kokoiset kebabit. Laatu on luotettavaa ja henkilökunta ystävällistä. Yksi niistä kebabpaikoista joihin haluaa tulla toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.09.2014
Betyg: -1

Palvelu on erittäin asiallista ja mukavaa, hymyssä suin tullaan kysymään mitä voisi olla.

Annokset ihan ok kokoisia, mutta kebussa voisi olla kunnon salaatti sisällä. Vetistä kaalia jonka maku hallitsee koko rullakebabia, kastiketta laitetaan liikaa, jos ei muista pyytää vähempää.
Lopputuloksena kaalin makuinen märkä ja viileä rulla. Jos hinta olisi 5 € niin menisi vielä, mutta Galata ei ole halvimpia paikkoja joissa kebabia olen syönyt.

Muutaman kerran olen käynyt, mutta taidan nyt suosia muita kebab paikkoja jatkossa, vaikka omistajat ovatkin loistotyyppejä.

Iso Iskender ihan ok tasoa, pari kertaa kokeillut ja on nälkä lähtenyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 08.04.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Näsilinnankatu 31, 33100 Tampere - Route