Okänd

Etelän Kebab House

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hmmm. ...useamman kerran syöneenä tämän paikan annoksia voisin sanoa,että ota kebabia mutta en välttämättä suosittele pizzoja...Ihan parasta täällä on joka kerta ollut pitakebabit.Ei kertaakaan ole tullut huonoa pitaa,aina hyvät setit.Kebab hyvää,kastikkeet hyvät,salaatti on hyvä kans - tästä 10 pistettä. Sitten ne pizzat....Ei niin hyvä.Melkein joka kerta pizza on ollut pienoinen pettymys ja paljon ruokaa tehneenä ja opeteltuani pizzan tekoa kotona(kotiuuneilla tosin) - osaan tehdä paremman pizzan himassa kuin täältä ostettuna...Liian vähän täytettä,kuiva ja liian tumma pohja,mauttomat täytteet ja orpo ulkonäkö ei saa minua enää syömään pizzaa täällä - valitettavasti. Mutta - kebabin takia kannattaa käydä :) Myöskin tilaamalla annokset tulee nopeasti,ruokalista mukana,runsaat kebabannokset + mukana tulee yleensä kosteuspyyhe ja kunnolliset ruokailuvälineet paperipussissa - tästä annan ison plussan kyllä. Suosittelisin kyllä omien kokemusten perusteella - ainakin sen kebabin puolesta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2015
Betyg: -1

Valtavat erot annosten koossa, riippuen siitä, kuka ne tekee. Nuoret miehet tekevät riskit annokset, mutta iäkkäämpi rouva pihtaa täytteissä, sekä lihassa että sooseissa. Kannattaa varoa, koska hinta on sama. Ja paksu poika polttaa pizzat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 21.11.2014
Betyg: -1

Parhaimmat pizzat Tampereella. Kana-ateriat myös todella maukkaita ,kastike todella hyvää.Kebab on ihan ok,en muutenkaan ole kebun suuri ystävä.Palvelu on asiallista.Olen hakenut ja tilanut tästä ravintolasta 2-4krt/kk noin 3,5 vuoden ajan ja en ole kertaakaan sairastunut heidän ruuista.Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.06.2014
Betyg: -1

Jos haluaa jonkin sortin ruokamyrkytyksen tai ainakin ripulin suosittelen, kaksi kertaa käyty eka kerralla tyttöystävälle joku maha tauti ja nyt minulle että ei liene sattumaa enään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.04.2014
Betyg: -1

Tampereen keskustan parhaat pizzat. Kebabeista en osaa sanoa. Eivät järjettömän kokoisia, mutta laatu korvaa määrän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 14.01.2014
Betyg: -1

Keskitason kebab-mesta, joskin kuten edellä mainittua laatu vaihtelee hiukan eri päivinä. Pizzat ovat vielä kokeilematta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: -1

Ruoan taso vaihtelee todella paljon, hyvänä päivänä Tampereen parhaita kebabeja, listalta kannattaa kokeilla esim. kebab valkosipuliperunoilla tai rullakebab.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.05.2013
Betyg: 0

Tampereen surkeimmat ja pienimmät pizzat. Kebabit on ihan syötäviä mutta pieniä. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.09.2011
Betyg: 0

Kebab, kebab, kebab. . mitähän tästä nyt sanoisin. Tuli maistettua rullakebab, ensi ajatus rullasta oli PIENI! Moniin muihin kebab paikkoihin verrattuna rullakebab tosiaan oli pieni. Maku oli ihan ok... huonompiakin on tullut syötyä. Kyllä tätä nälkäänsä voisi syödä toistekin.
Paikka näytti siistiltä ja palvelu pelasi nopeasti ja ystävällisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.02.2011
Betyg: -1

Kuiva ja mauton (niin pizza kuin kebabkin), liian vähän kastiketta ja liha ei maistu oikein miltään. Laatuunsa nähden aivan liian ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 15.07.2009
Betyg: 0

Läge

Hämeenkatu 30, 33200 Tampere - Route
2110070
http://www.etelankebab.com/