Opens at 11:00

Golden Unicorn

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (38)

Ruoka hyvää, mutta ei niin erinomaista että oikeuttaisi melko korkeat hinnat. Miljöö varsin kulahtanut. Tilaamamme ruokalajit menivät ravintolassa väärin päin, mutta reiluuden nimissä vahinko saattoi olla myös meidän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.06.2016
Betyg: 0

Valinnanvaran riskit. Tulimme, näime, mietimme, tuumimme, pohdimme ja lopulta söimme. 50% alennukseen take away-annoksista oli pakko tarttua mutta koitui yli sadasta (liioittelua?) vaihtoehdosta melkein ahdistus. Liekö siksi ehdotus setistä hyvä idea tarjoilijalta, kun tutkailimme listaa pitkän tovin.
Tilasimme ja jäimme jännittämään, saammeko neljä annosta samalla kertaa. No emme. Kaksi annosta odottivat tiskillä 20 minuuttia ennen toisia. Myös hinnat olivat hieman eri kuin menussa, jonka korjasivat.

Itse ruoka oli yllättävä kykä psynyt mehukkaana ja lämpimänä. China special oli setti melko rasvaista mutta aidon tuntuista. Kiva jakaa. Harmi, että katkaravut kalliimpia, mutta parhaimpia. Myös bambu ja kana oiva valinta, Tulisen ystävälle kanton pannu chilikastikeella. Vain kasvissyöjän valinta sieniä ja parsaa oli hintaansa nähden heikko esitys.

Autentista ruokaa, annoksissa selkeää eriarvoisuuta mutta kaikille varmasti jotain. Ensi kerralla ankka täytyy kokea ja näyttävän näköiset pannut

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0

Jo vuosia toiminut vakipaikkana. Kertaakaan en ole ruuan suhteen pettynyt, ainoastaan palvelu on välillä takkuillut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Miedoista mauista pitäville ehkä sopiva, omalle kielelle tosi mauton Sammonkadun kiinalaisiin tottuneena, vaikka muistan tästä paikasta pienempänä pitäneeni. Buffetissa oli vain muutamaa kastiketta (kanaa ja vihanneksia, nautaa ja bambua) ja keitot ja muut perusjutut. Jälleen ehkä minut on hemmoteltu, mutta toivoin suurempaa valikoimaa. Palvelu perus ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 0

Hmmm,mitähän tästä nyt sanois. ..Paikka on mielestäni hyvällä paikalla,tilat on siistit,palvelu ystävällistä jne. Ruoka oli ihan ookoo,tosin odotin jotain enemmän...Söin hieman tulisempaa possua kasviksilla.Liha oli pitempää suikaletta,paistettua ja maustettu ihan mukavasti. Tosin osa lihanpaloista oli niin sitkeitä ettei mulle ollu oikein hyvä kokemus. Ymmärrän,että kiinalaisessa keittiössä on paljon erilaisia makuja ja tekstuureja mutta semmoset sitkeät,puoliraa'at ja haaleat läskinpalat ei ole mun juttu.Joillekin voi upota,joten miksipä ei...Maku oli hyvä mutta ne läskin riekaleet niissä paloissa,nou nou.Otin myöskin joskus tulisempaa kanaa ja se olikin sitten oikein hyvää,plussat siitä ja kasviksista.Salaattipöytä oli mitä oli...Sitä peruskamaa - tomaatti,kurkku,kaali + muut ja pari kastiketta.Ai nii,kevätrullat oli kyllä tosi tosi rasvaisia,että siitä kyllä vähän miinusta. Tietysti ymmärrän,että kiireessä niitä paistetaan kovalla tahdilla ja paljon mutta siinäpä se ero onkin hyvän ja erinomaisen välillä - hyvä tekee hyvää mutta erinomainen paikka kiinnittää huomiota ja tekee pienetkin asiat loppuun asti tarkasti ja "oikein". Eipä silti,menen uudelleenkin - jos ei muuta niin kokeilemaan uusia annoksia ja sen kanan takia :) Hinnat on ihan kohtuullisia,eli sen puolestakin suosittelen käymään tutustumassa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 0

Lounasbuffetti: keitto, friteerattua kalaa + tofua + kanaa + siipiä, grillattua possua, nautaa, nuudeleita, riisiä ja sama paistettuna.

Grillattu possu oli ihan ok, friteerattu kanapallot sisälsivät ison palan kanaa josta kiitosta. Muutoin ruoka oli kovin mitätöntä, kuin olisi kiireessä tehty vaan jotain.

Parin vuoden takaisen vaatimattoman kokemuksen jälkeen paikka on vieläkin nuhjaantuneempi. Tuntuu siltä kuin omistajapariskunta aikoisi ajaa nykyisellä asetelmalla niin kauan kuin asiakkaita vain riittää. Sitten seuraa joko sukupolvenvaihdos tai todennäköisemmin myyyti / lopettaminen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.02.2015
Betyg: 0

Lounasbuffa 2. 6.2014: buffassa kasvissyöjälle (merkkilappujen perusteella) vain paistetut nuudelit, muna-riisi-hässäkkä ja kevätkääryleet + salaattipöytä. Älyttömän rasvaiset kääryleet huonoimpia, joita olen koskaan syönyt: täytteenä samaa nuudelia, mitä paistetuissa ja lisäksi lasinuudelia ja purkkimaissia. Seuralaisen kanakastikkeessa enemmän ananasta kuin kanaa. Paistetut nuudelit oli kyllä ihan jees. Palvelu tuntui välillä siltä ku ois käsitelty asiakkaita liukuhihnalla. Sali oli kiva mutta pienellä paikkauksella ja tuunauksella siitä saisi vielä viihtyisämmän!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 1

Muokkaus 1. 6.2014: laskin hinnoittelun pisteitä testattuani New Gardenin buffetin. Take away -hinnoittelukaan ei ole kaupungin halvin, vaikka halpa onkin.

Perushyvää kiinalaista, annokset useimmiten maukkaita. Henkilökunta on pääosin ystävällistä, vaikka suomen kielen taito on joillakin henkilöillä heikohkoa. Paikan sisustuksessa näkyy ajan hampaan vaikutus. Remontilla ja pienillä parannuksilla paikasta saisi vieläkin viihtyisämmän.

Hintojen edullisuus riippuu kovasti siitä mihin aikaan ravintolassa asioi ja syökö ruoan paikan päällä. Lounasbuffet on laaja ja sisältää monia á la carte-listaltakin löytyviä ruokia. Viikonloppuisin buffetista on tarjolla kalliimpi versio, joka sisältää mm. friteerattuja jättikatkarapuja ja jälkiruoan. Take away-annoksissa alennus on peräti 50% listahinnasta ja annoskoko sellainen, että yhdestä ruoasta syö enemmän kuin kerran - erittäin kustannustehokasta noutoruokaa. Kaikkia ruokia ei kuitenkaan voi tilata mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: -1

Take away vapunpäivänä tuotti pettymyksen. Normihintaisena en olisi viitsinyt valittaa, mutta vappuhinnoittelu oli kovin tyyris. Friteerattu kana oli todella kuivaa. Joko resepti on huono tai sitten olivat pallerot seisseet syöjiä odottamassa jo jonkun aikaa. Seuralaisen chilikana oli parempaa. Riisi ok. Henkilökunta oli vähän hukassa, vaikka ei ollut ruuhkaa, vain kaksi noutoruuan hakijaa meidän lisäksi ja kolme porukkaa syömässä. Evät pysyneet kärryillä kuka olikaan tilannut mitäkin ja oliko annokset jo tehty vai ei edes aloitettu jne, ja sen takia ruokia jouduttiin odottelemaan. Minkäänlaista ystävällistä asiakaspalvelua ei meihin ensikertalaisiin kohdistunut, mutta sen sijaan vierestä saatiin katsoa miten lämpimästi kanta-asiakas otettiin vastaan ja ohjattiin pöytiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 08.05.2014
Betyg: 1

Peruskiinalainen, ei moitittavaa.

Ihan kiva sisustus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 08.04.2014
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hallituskatu 3-5, 33200 Tampere - Route
(03) 222 0321
http://www.goldenunicorn.fi/