Stängd

Pikkubistro Kattila

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (47)

Jo toista vuotta yksi suosikkimestoista. Täällä ei tarvitse pettyä vaikka kävisi lounaalla pari-kolmekin kertaa viikossa. Palvelu on aina ystävällistä ja sujuvaa. Maukkaat lähiruoka-annokset ilmestyvät pöytään nopeasti ja listalta löytyy idearikkautta & vaihtoehtoja kaikille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.05.2017
Betyg: 0

Rauhallisena tiistai-iltana alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka-yhdistelmä viinilasin kera.

Alkuruoka (kasviskroketti) oli erittäin herkullista, joskin samalla melko makeaa ja siksi olisi voinut toimia melkein myös jälkiruokana. Pääruoka (nautaa) oli perushyvää, mutta ei mitään taivaallista. Tähän saattoi vaikuttaa sekin, että annos oli muokattu maidottomaksi. Jälkiruoka (raakakakku) oli ainakin riittävän iso pala ja sinällään ihan mielenkiintoista, joskaan minusta ei vielä mikään raakakakkujen ystävä tullut. Seuralainen kehui erityisesti fasaania.

Palvelu oli perustasolla, samoin viihtyisyys.

Lopuksi juotu kahvi oli seissyt keittimessä ties kuinka kauan ja oli suorastaan hirveää. Kannattanee pyytää erikoiskahveja, tosin vilkkaampina päivinä kahvin vaihtuvuuskin on varmaan suurempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 23.03.2016
Betyg: 1

Aikamoinen pettymys lounaan suhteen tänään. Ikävä kyllä paikka menetti muutaman asiakkaan tämän päivän takia. Menestystä jatkoon. Yleisilme ravintolassa hieman likainen ja lattia liukas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 19.01.2016
Betyg: -1

Lounas oli gourmeetasoa. Paikka viehättävä ja henkilökunta osaava. Tänne on pakko tulla uudelleen. Lieneekö Tampereen tasokkain lounas?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.11.2015
Betyg: 0

Mitähän lie ravintolassa tapahtunut? Aikaisemmin oli ravintolan annokset kuin taidetta ja nyt laatu on kyllä pahasti jäänyt siitä ja mennyt huonompaan suuntaan. Annoksissa aivan liikaa yrttejä koristeena peittämässä annoksia. Oli hieman pettymys kun odotukset olivat korkealla viime syksyn kannalta kun kävimme ja saimme kokea jotakin elämyksen ruoan suhteen. Tällä kertaa tämä jäi pahasti pettymykseksi.
Myös palvelun kannalta voisi parantaa. Ymmärrän kyllä että kiire on mutta silti ei saisi jättää asiakasta ns. oman onnensa nojaan. Ruoat ja tilatut juomat kyllä tuotiin mutta ei kysytty mitään ruoasta ja siitä että saisiko olla lisäää viiniä etc.. vasta jälkiruokien jälkeen kysyttiiin että maistuiko. Olisimme hieman odottaneet toisenlaista palvelua. Lisäksi laskua saimme odottaa aikas pitkään sen tilattuamme.
Onneksi tampereen ravintola skene on muuttunut ja tarjotaan on tullut muita kokeilemisen arvoisia ja pakko sanoa että tämä jäi hetkeksi kyllä pois niistä ravintoloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.11.2015
Betyg: 0

Valitsemani ruuat olivat todella hyviä, mutta miinusta tulee paikasta. Lattia oli niin liukas rasvasta, että ystävämme kaatui jo ravintolaan tullessa. Toinen asia oli kokkien hatut, minusta lippahatut ei suojaa tarpeeksi hiusten putoamiselta ruokaan. Kolmas asia oli yksi ja ainut vessa koko asiakaskunnalle, se ruuhkautui helposti. Ja viimeisenä huomasimme vesikannussassa viinikorkinpalasia jääpaloissa.
Mutta muuten ruoka oli hyvää, alkukeitto oli todella hyvää ja jälkiruuan juustot olivat yllättävän isoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2015
Betyg: 0

Alkuruokaetanat perushyviä, sen kanssa tarjotut sämpylät maistuivat köksänkirjan perussämpylöiltä. Pääruokana possunkylkiannos oli ihan ok, mutta kovin mielikuvitukseton. Talon punaviini halpislaatikkokamaa. Jälkiruoka suklaamarkiisi onnistunut. Palvelu loistavaa. Toivoisin vähän enemmän yritystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 1

Herkullinen lounas kohtuu hinnalla pöytiin tarjoiltuna. Söin Luomu porsaanpotkkaa ja maalaisperunoita. Kastikkeen vaihto toiseen onnistui koska en välitä sienistä. Liha oli oikein maukasta ja mureaa ja kastike herkullista. Lohkoperunat maukkaita mutta selvästi lämmitettyjä jonka ymmärtää koska kyse oli lounaasta. Annokseen kuului myös pieni alkusalaatti sekä ravintolan itsensä tekemää leipää.
Myös seuralaisen jokikrapurisotto oli oikein hyvää.
Miljöö viehättävä ja henkilökunta ystävällistä. Tänne tullaan toistekin lounaalle!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme herraseurueella vierailulla Helsingistä Tampereella. 8 hengen seurueemme nautti kukin kolme ruokajia hieman eri kokoonpanoilla. Ruoka oli aivan loistavaa, jopa ruokakriittisin kirurgimmekin oli täysin tyytyväinen. Viinivalikoima ei ole suuren suuri mutta aivan riittävä varsinkin kun oli niin hyviä ja kohtuuhintaisia. Näin osaavaa ja ystävällistä henkilökuntaa harvoin tapaa missään. Kannatti kyllä tulla Helsingistä Tampereelle, Kattilan sijainti on hyvä ja miljöö viihtyisä vanhoine kalusteineen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 26.08.2015
Betyg: 0

Loistava pieni ravintola. Huippuammattilaiset hommissa. Näyttää että muutama viime arvostelu on trullien tekemä ja sananvalinnoista huomaa että eivät ole edes käyneet ravintolassa. Viinien hinnoittelu on Suomen kohtuullisimpia, esim. Genium maksaa muualla yli 25 euroa enemmän pullo kuin Kattilassa. Toivotan menestystä ja käymme varmasti jatkossakin. Viime viikon pintxoviikon tarjoilu oli huippua, aivan kuin olisi Baskimaalla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aleksis Kiven katu 13 / Hallituskatu 5, 33200 Tampere - Route
0400 552 512
http://www.pikkubistro.fi