Stängd

Opetusravintola Eetvartti

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

24. 4.15 lounas oli mahtava makunautinto alkuruoista jälkiruokiin. Kokeille sydämelliset kiitokset. Palvelu loistavaa nuorille opiskelijoille suuret kiitokset. Sulava ja huomaamaton liikkuminen ja käytös. Hymyä vaan lisää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.04.2015
Betyg: -1

Olin tyttärieni ja kahden pienen lapsen kanssa perjantaina 29. 8 klo 12.00 lounaalla ensikerran ja kokemukseni paikasta oli todella hyvä. Nuoret harjoittelijat piti meistä hyvää huolta ja ruoka oli meidän kaikkien mielestä erinomaista. Ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi poiketa lounaalle Eetvarttin opetusravintolaan ja suosittelen sitä muillekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.08.2014
Betyg: -1

Ti 8. 10 klo 12.30 tulin kaverille paikkaa kehuen lounaalle! Maksaleike kuulosti hyvältä! Söimme salaatin, meninmme hakemaan pääruokaa maksaa, astiassa ei ollut palaakaan maksaa vain kastiketta, parmesaanikanaa ilmoitettiin, kysyin tarjoilijalta: onko maksaa tulossa, hän sanoi menevänsä kysymään saapui takaisin viiden minuutin kuluttua ja ilmoitti maksa on loppu, parmesaanikanaakin hän kävi kyselemäässä: loppu, makkaragulassi ei innostanut, tarjoilija ilmoitti porsaanleikettä tulevan ei osannut sanoa kuinka pian, kuivia porsaanleikkeitä tuli ehkä taas viiden minuutin kuluttua, maksakastike(ilman maksaa) ja porsaanleike, mikä makunautinto! No tuli jälkiruuan vuoro juustokakkua ja suklaakakkua, kuivan juustokakun kanssa OLI OLLUT tarjolla jotain kiisseliä/kautta marjoja sekin loppu eikä uutta näkynyt! Että tällainen kokemus kaverini ei kuulemma toiste tule!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.10.2013
Betyg: 0

Eetvartti hoitaa Hotelli Villan aamupalan. Sen taso oli hieman toivomisen varaa jättävä. Lieneekö hotellin toimeksiannon seurausta. Verrattavissa pikkukaupunkien ainoiden hotellien aamiaisiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.04.2012
Betyg: 0

Palvelu kohdillaan. Ruoka yksinkertaista ja vaihtoehtoja vähän. Edusta saa halvemmalla parempaa ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2011
Betyg: 1

Aivan mahtava kokemus, upea salaattipöytä, tuore itseleivottu leipä, erinomainen kotiruokalounas, tarjoilijoita enemmän kuin tarpeeksi, ystävällinen, nopea palvelu..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.04.2010
Betyg: -1

Salaatti hyvä, samoin ruoka ihan ok. Paikassa on kuitenkin kova hälinä ja lounasaikaan täyttä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.03.2010
Betyg: 1

Hinta laatu suhde kohdallaan huom. valkoiset pöytäliinat ja palvelu kohdallaan. Hieman täyttä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 02.03.2010
Betyg: 0

Söin keittolounaan. Ateriaan kuului hyvä, maittava salaattipöytä, tuore leipä, keitto sekä jälkiruoka. Tietenkin kahvit mukaanlukien. Keittona oli pinaattikeittoa ja se oli ehkä paras pinaattikeittoni ikinä. Jälkiruokana pannaria, kahvia ja keksejä. Ainut "miinus" tulee liian hyvästä ruoasta: täällä tulee syötyä aivan liikaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 04.02.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Sumeliuksenkatu 16, 33100 Tampere - Route
040-7115366
http://www.tredu.fi/eetvartti