Lunch på gång

Ravintola Leo

färsk och ekologisk
Betyg 4.2 / 5

Välkommen till liten restaurant i traditionell saluhall av Tammerfors. Vi serverar ekologisk mat med lokala ingredienter.


Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Luomu Sämpläri (burger) annos oli maistuva, mutta ylihintainen kokoonsa nähden. Sattumalta löysimme paikan - ohikulkiessa siihen ei välttämättä kiinnitä huomiota. Ruokalistat olivat hieman piilossa ja tiskiltä kysyttiin suositusta. Sämpläriburger oli nyhtöpossua ja erityisen hyvän litteän sämpylän välissä. Lisuke salaatti raikas, mutta koko annos oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden. Paikka on himan konstikas ja koska sijaitsee lähellä ovia, oli käytävän pöytien ääressä todella viileää istua ja syödä. Asiakaspalvelu ystävällistä perustasoa, mutta kun kysyivät maistuiko - kehuminen makua, mutta sanoimme että annoskokoa oli mielestämme liian pieni hintaansa nähden - ei tarjoilija sanonut asiaan mitään vaan käänsi selkänsä ja se oli siinä. Ei mitään kiitos palautteesta ja pohdimme asiaa tms ja tervetuloa uudelleen. Vaikka maku olikin hyvä, niin en tiedä menisinkö uudestaan paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.01.2016
Betyg: 1

Ruoka oli todella maukasta. Kymmenen euron hinta täyttävästä luomu burgerista oli hyvin kohtuullinen. Paikka on pieni ja viihtyisä. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.11.2015
Betyg: -1

Todella herkullisia ruokia, raaka-aineet tuoreita ja hyviä. Palvelu ystävällistä. Mieluinen paikka ostoskierrosten välipalojen nauttimiseen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: -1

Onneksi löysimme tiemme LEOon! Avokadopasta oli erinomainen: pasta oli juuri täydellisen al dente - just eikä melkein - ja ruoka maistui raikkaalta ja ravitsevalta. Annos oli maittavuuden lisäksi myös kaunis, mutta konstailematon. Myös palvelu oli ystävällistä ja konstailematonta, suorastaan leppoisaa. Aion ilman muuta tulla toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.04.2015
Betyg: 0

Hyvää ja raikasta päivän pastaa tarjolla. Ruokalistat hankalasti näkyvillä, ohikulkija ei tiedä mitä olisi tarjolla. Sisustus vähän konstikas: irtotyynyt ovat hankalia ja aina väärässä paikassa, pöytälevyt ja istuinlaatikot eri tasoilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.02.2015
Betyg: -1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 24.01.2015
Betyg: 0

Menin ystäväni kanssa käymään täällä, sillä olin kuullut Leosta paljon hyvää. Pettymys oli kuitenkin aika suuri kun pääsimme paikalle. Kello oli noin neljä, joten ruoka-aikaa oli jäljellä vielä reilusti. Listasta oli vedetty jo yli kasviscurry (jota kerrotaan olevan aina tarjolla...) ja päivän keitto (pinaattikeitto) loppui juuri nenämme edestä. Listalla ainoat vaihtoehdot olivat siis poropasta, fetasalaatti ja mozzarella salaatti. Kavissyöjänä vaihtoehdot olivat siis varsin juustoiset.
Syömässä ei ollut sillä hetkellä lisäksemme ketään, joten salaatit tilattuamme istuimme odottamaan, ja tuntui että juustosalaattien pyöräyttämisessä kesti yllättävän kauan, en tosin kelloa ymmärtänyt katsoa. Kun viimein saimme salaattimme annokset vaikuttivat päällisin puolin hyviltä: vihreitä salaatteja, kurkkua, tomaattia, kastiketta. Fetasalaatissa oli oliiveja ja marinoitua punasipulia ja mozzarellasalaatissa marinoituja omenasiivuja ja appelsiinia. Annoksia syödessämme piti kuitenkin todeta, että kastiketta oli käytetty todella paljon, lautasen pohjalla olevat salaatit uivat kastikkeessa. 9 euron hinta tuntui kuitenkin hieman korkealta salaattilautasesta ja vedestä, salaatin oheen ei saanut (tai ainakaan kaupattu) leipää tai muuta vastaavaa tuomaan ruokaisuutta (tai proteiinia).
Kun lähtiessämme meiltä kysyttiin maistuiko ruoka, tokaisin, että salaatti oli ihan hyvää, mutta kastiketta oli todella paljon sain vastaukseksi vain myhäilyä ja lähdimme sitten paikalta.
Odotukset olivat suuret, mutta ne eivät oikein päässeet täyttymään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.11.2014
Betyg: 0

Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.09.2014
Betyg: -1

Keskivertolounas. Lounaslistaa ei valitettavasti taida olla saatavilla etukäteen. Paikan omistaja kertoi aiemmin, että ennen ravintolan paikalla olleen Armaksen erittäin suositut kebab-annokset tullaan pitämään listalla, mutta ainakaan itse en ole näitä annoksia sen koommin Leosta enää saanut.

Hieman harmittaa myös annosten ravintosisältö, johon ei ole taidettu suuremmin kiinnittää huomiota, kun luomuintoilu kiinnostanee ravintolaa enemmän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2014
Betyg: 0

Olen herkutellut LEOssa useaan kertaan ja voin lämpimästi suositella
muillekin! Hyvä lounas- ja kahvittelupaikka luomun ja hyvän ruoan ystäville. Nam! Hinta-laatusuhde kohdallaan. Rento tunnelma ja ystävällinen asiakaspalvelu. :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.02.2014 View previous reviews (2)
Betyg: -3

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hämeenkatu 19 (Kauppahalli), 33200 Tampere - Route
+358505659216
http://www.ravintolaleo.fi

Options