Zoppa

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pizzeria Napoli

Pitsaa kekseliäillä täytteillä, klassikkopitsoja kuitenkaan unohtamatta. Pitsoissa on hyvä juustoisuusaste, eivätkä ne oli liian rasvaisia ja raskaita. Pesto-vuohenjuusto-pitsassani oli sekä pestoa että vuohenjuustoa sopivassa suhteessa. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä kiireessäkin, siitä iso kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.06.2010
Betyg: 0

Restaurant: Neljä Vuodenaikaa

Kalakeitto vei kielen mennessään! Plussaa myös hauskasta miljööstä ja ranskalaisista vihreäjalkaisista viinilaseista (näkee harvoin Suomessa).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.06.2010
Betyg: 0

Ihan kelvollista pikaruokaa, mauissa ei varsinaisesti ollut valittamista. Tohtori Jakobin jauhelihaleivän jauhelihapihvi oli oikein maukasta, mutta opettaja Rixenin kanasalaattileivän loppupuolella majoneesikastike alkoi tulla korvista ulos. Annokset reilun kokoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 28.04.2010
Betyg: 2

Restaurant: Gastropub Nordic gastropub

Viihtyisä ravintola, jossa on mukava istuskella ruoan jälkeenkin. Norjan ankka oli oikein makoisaa, todella hyvä hinta-laatusuhde siinä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.04.2010
Betyg: 1

Restaurant: 2H+K Baari & Keittiö

Parilaleivät olivat valtavia ja aluksi maukkaita mutta alkoivat loppua kohti maistua liian rasvaisilta. Juustoa olisi voinut olla reilusti vähemmän minun makuuni, enkä muutenkaan jaksanut syödä leipääni loppuun. Vähän pienempi leipä ja lautaselle salaattia tai muita lisukkeita sen sijaan, niin kokemus olisi parempi. Paikkana kiva kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Thai & Laos

Vihreä curry oli aidosti thaimaalaisen curryn makuista, nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Tay-Do

Ruoka oli pettymys: ennemminkin peruskiinalaista kuin aidosti vietnamilaista. Oma kana-annokseni oli niin suolainen etten voinut syödä loppuun. Seuralaisen nauta oli ihan ok, mutta silti jäi huono fiilis: harmitti käydä täällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 0

Restaurant: C

Menu Rôtisseur oli erinomainen ja viinipaketti täydensi makuja oivasti. Tarjoilu oli ystävällistä ja ripeää, ja ruoista sekä viineistä kerrottiin asiantuntevasti.
Ainoa miinus on ravintolan ulkonäkö, joka toi ennemmin mieleen kulmakuppilan kuin gourmet-ravintolan. Johtunee kappaverhoista?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 62€ Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 1

Restaurant: Gringos Locos Tampere

Perjantaina alkuillasta tarjoilijalla alkoi olla aikamoisen kiire eli esim. laskua saimme odotella. Palvelu kuitenkin säilyi ystävällisenä. Ruoka oli maukasta ja annokset tuhteja, burb.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola blanko

Maukasta italialais-aasialaista fuusioruokaa. Hinta-laatusuhde ihan kelpo ja tarjoilu ystävällistä. Perjantai-iltana tilat meinasivat käydä ahtaiksi, joten viikonloppuisin varaus lienee paikallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 31.10.2008
Betyg: 0


Bilder


Followers