Closed now

Mikura Sushi

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (48)

Tilasin Foodoralla, joten arvio vain ruoasta. Ilta-aikaan tilaus tuli sopivan nopeasti luvatussa ajassa. Tilasin 2x10€:n kasvissettiä, joissa taisi olla kummassakin 10 kpl sushipaloja. Sushit olivat hyvänkokoisia ja tuoreen oloisia, ja maistuivat oikein hyvälle. Ei Helsingin parasta sushia, mutta voisin tilata uudestaan tai testata itse ravintolankin lounasaikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.04.2018 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihan ok mutta ei niin laadukas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 07.01.2017
Betyg: 0

Lounaalla pienessä kiireessä ja sushi maistuisi. Heti ovella on vastassa asiakkaan kanssa kiista siitä, onko soija gluteenitonta. Ohitan debatin ja menen pieneen sisätilaan. Medium maksaa kympin ja tilaan sen.
Hetken päästä, aivan liian pian, annos tulee pöytään. Muutaman suupalan jälkeen toinen tarjoilija ilmoittaa että syön väärää annosta ja nostelee toiselta lautaselta "puuttuvat" minulle.
Laskun maksaminen viivästyy kun takahuoneessa perehdytetään uutta työntekijää kovaan ääneen, lopulta haen tarjoilijan paikalle ja pääsen lähtemään.
Ruoka oli ihan OK, palvelu nopeaa - jopa niin nopeaa että annosten tuoreus mietityttää.
Ei ollut unohtumaton kokemus, enemmänkin sellainen että katson lounas-susheja muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2016
Betyg: 1

The quality has come down here a bit, unfortunately. Especially the (non-raw) tuna has been a bit suspicious a couple of times, and the ingredients are not as fresh as they used to be. The place is still okay, however.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tasalaatuinen (ja usein nautittu! ) herkkulounas viehättävässä ja edullisessa pikkusushilassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 25.01.2016
Betyg: 0

Todella laadukasta sushia pikkuruisessa mutta viihtyisässä ravintolassa. Tästä on muodostunut luottopaikka, ruoka on ollut aina laadukasta ja maukasta, sushit huolella tehtyjä ja moitteettoman kauniita. Haen usein sushit iltasella mukaan, mutta myös paikan päällä syöminen varteenotettava vaihtoehto pienille seurueille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 0

Aina maukkaat ja tuoreet sushit! hyvä palvelu ja ilmapiiri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0

Suosikki sushi-ravintolani Helsingistä. Ruuan taso on selkeästi kalliimpien tasoa, mutta hinnat hyvinkin keskitasoa. Hinta-/laatusuhde aivan loistava! Palvelu aina ystävällistä ja sushit tehdään nopeasti. Eri kokeilla on hieman eri tatsi, mutta riisi on aina ensiluokkaista (ei koskaan kuivunutta niin kuin tällaisen hinnan paikoissa monesti on) ja muut raaka-aineet tuoreita. Ikävä tulee, kun paikka meni juuri 3kk kiinni putkiremontin vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 0

Kiinnostava pieni sushipaikka Alppilassa, jota ystävämme meille suositteli. Ostimme take-awayt kolmelle. Kaikki sushit, erityisesti peruslohinigirit että pinnaltaan "grillatut" olivat maukkaita ja raikkaita. Ikävä kyllä riisi oli jokseenkin kuivaa ja mautonta, se laskee arviota. Take-awayhin ei myöskään kuulunut misokeittoa eikä teetä. Jos Alppilassa päin liikumme, uskon että poikkeamme toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Maukasta, tasalaatuista. Loistava valikoima! Plussaa itse annosteltavasta misosta. Käyn täällä tosi usein, niin edullista, etten ennen tätä paikkaa hoksattuani syönyt sushia kuin harvoin. Kaikki, jotka olen tänne tuonut ovat kehuneet paikkaa kilpaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.04.2015
Betyg: 0


Läge

Viipurinkatu 1 C, 00510 Helsingfors - Route
0440616870

Options