Avautuu 12:00

Ravintola Kumari

nepalilainen
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (43)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Saavuttiin iloisin ja toiveikkain mielin juhlistamaan suvun teini-ikäistä ruokailijaa. Vaikka palvelu muuten asianmukaista, kokki-tarjoilijan vuodatukset energiajuomien haitoista ja ärhäkkä puuttuminen juhlakalun matkapuhelimen käyttöön (mikä sekin liittyi vain seuraavan päivän ohjelman aikatauluttamiseen) eivät olleet omiaan pitämään yllä juhlatunnelmaa. Tarjoilijan mukaan aikuisten matkapuhelimen käyttöön vastaavasti ei puututa. Vaikka nepalilainen rapea voilla siveltu leipä voisikin houkutella palaamaan ravintolaan, ei em. asiakaspalvelu siinä onnistunut. Vaihdoimme lisäksi keskenämme jättikatkarapu- ja tikka masala kana -annoksia luullen tarjoilijan erehtyneen annosten jaossa, sillä suutuntuman suhteen katkaravussa ja kanassa ei huomattavaa eroa. Toivonkin ravintolan henkilöstöltä tarkkuutta katkaravun valmistamisen suhteen sekä sarvettomampaa suhtautumista nuoriin asiakkaisiin, sillä tämän vierailukokemuksen perusteella hieman ylihinnoitellulle minimalistiselle aasialaisaterialle tuskin palataan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2018
Arvosana: 0

Kävin eilen kaverin kanssa syömässä, kun paikkaa oli minulle kehuttu. Treenien jälkeen aivan järjetön nälkä.

Tulee tilattua intialaisissa tai nepalilaisissa ravintoloissa aina samaa: Chicken Vindaloota. Se vaan yksinkertaisesti on mielestäni herkullista ja pidän mausteisista ruuista. Kaveri tilasi Tikka Masala -version kanasta. Kaikkiin annoksiin tuli lisäksi nan -leipää, basmatiriisiä, raita, kikherneleipää ja vähän salaattia. Salaatin määrä oli kyllä niin symbolinen, että sen olisi voinut jättää poiskin.

Ruoka oli laitettu esille metalliselle tarjoiluvadille, jossa oli kolot kullekin lisukkeelle. Itse Vindaloo tarjoiltiin erillisessä kulhossa, joka oli aivan ääriään myöten täynnä. Ruoka tuoksui ihanalta. Kastike oli paksua ja sakeaa ja kananpalasia oli runsaasti. Tarjoilija kysyi minulta erikseen, olenko varma, että haluan tilata Vindaloon, koska se on tulista. Sanoin, että kyllä olen. Tarjoilija oli oikeassa, ruoka oli tulista ensi haarukallisesta lähtien, ehkä tulisempaa kuin keskivertolafkassa. Kastike oli kuitenkin myös todella herkullista, ei pelkästään tulista. Ihan mielettömän hyvää. Kaveri oli myös tosi tyytyväinen Tikka Masalaansa. Nan -leivät olivat isoja ja tulikuumia. Kaikkea ruokaa en jaksanut syödä (toki jaksoin ottaa jälkiruuaksi banaani-lassia mutta mitä se nyt tähän kuuluu ;) ) ja otin loput mukaani, että saan tänään töissä vielä herkutella.

Palvelu oli erittäin ystävällistä, tosin tilaukseni herätti sen verran ihmetystä että ruokailun jälkeen toinen tarjoilija vielä kävi kysymässä, eikö Vindaloo tosiaan ollut liian tulista. Kun sanoin että ei ollut vaan oli todella hyvää, hän kertoi että ihmisillä yleensä menee ainakin naama punaiseksi sitä syödessä. Olihan se tulista, mutta ei liian tulista vaan herkullista. Alkoi minullakin sitä syödessä nenä valumaan, mutta so what. Lisäksi hymyilytti vinosti, kun automaattisesti oletettiin että tulinen ruoka tuli seuralaiselleni (mies).

Lasku kahdesta pääruuasta, kahdesta jälkkäristä, ja yhdestä oluesta alle viisikymppiä. Lisäksi tulin ihan ähkyyn ja ruokaa jäi vielä ylikin. Menen varmasti toistekin ja haen tuolta takuulla take awaytä tästä lähtien.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.03.2017
Arvosana: 0

Heikoin ravintolakokemus n. 500 viimeksi käydyn ravintolan joukosta. Nettiarvostelut kehuineen ja tähtineen johdattivat seurueemme harhaan. Rakastan nepalilaista ruokaa lähinnä sen taivaallisen mausteharmonian takia. Meitä oli neljä ruokailijaa, eikä kukaan pitänyt ruoastaan. Kastikkeet olivat yhden tai kahden mausteen makuisia litkuja, riisi vetistä, raita maistui rasvattomalle jogurtille johon oli lisätty pippuria ja naan-leivät olivat puoliksi mustia. Kun täysin palaneet naan-leivät tuotiin pöytäämme, pyysimme tarjoilijaa tuomaan meille syömäkelpoiset naan-leivät. Hetken kuluttua kokki tuli tuimana pöytämme luokse samojen leipien kanssa ja sanoi, että jos niitä leipiä ei polta, ne jäävät raa'aksi ja vatsa tulee kipeäksi. Sitten hän iski leivät pöytään ja palasi keittiöön. Pistimme merkille, että muistakin pöydistä jäi paljon naan-leipiä syömättä. En voi ymmärtää, mistä ravintola on saanut niin hyvät arvostelut. Söisin mielummin viikon vanhoja ruokia, kuin astuisin uudestaan Kumariin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.03.2017
Arvosana: 0

Todella hyvänmakuista ruokaa buffetissa. Mureaksi kypsytettyä lihaa. Jugurttikastike mahtavaa ja maustetut sipulit.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.08.2016
Arvosana: 0

Hyvää nepalilaista ruokaa hyvällä valikoimalla, mutta aivan täydellistä palvelua.

Minulta varmistettiin muutamaan otteeseen, että maistuuko ruoka, onko ruokaa tarpeeksi vai puuttuuko jotain. Kysyttiin haluanko jotain lisää ja pyysin Naan-leipää. Lisäleivästä ei veloitettu lisää ja olisin saanut muutakin annokseen kuulunutta lisää varmasti, jos olisin vain tahtonut ja jaksanut melko hyvän kokoisen annoksen jälkeen.

Ruoka hyvää!! Palvelu vielä parempaa!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 24.02.2016
Arvosana: 0

Viihdyttävä asiakaspalvelu, hyvä tunnelma ja ruokakin oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

Kaupungin paras ruokapaikka. Henkilökunta on ihan uskomattoman ystävällistä ja huomaavaista.Ja ruoka ihan parasta mitä olen syönyt pariinkymmeneen vuoteen! Ne leivät ennen ateriaa ..Wau! Kannattaa kokeilla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2015
Arvosana: 0

Hyvät ruuat, ystävällinen palvelu! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Oikein maukasta ruokaa ja riittävän kokoiset annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Luulin ettei minua ainakaan Mikkelissä yllätetä ruoalla. ...Paras Nepalilainen ruoka ikinä Kumarissa! Syönyt Nepalilaisissa ravintoloissa yli 15v ja täällä ehdottomasti paras ruoka! Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 21.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mikonkatu 8, 5010 Mikkeli - Reitti
http://www.kumari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita