Suljettu nyt

Kaskis

pohjoismainen
Arvosana 4.9 / 5

Kaskis on uusi turkulainen ravintola, jossa ruoka on laadukasta käsityötä ja annokset reiluja.

Palvelu on ammattitaitoista ja samalla rentoa. Viinit ovat tarkoin valikoituja ja mielenkiintoisia, mutta järkevänhintaisia. Kaskis on uusi sivu turkulaisessa ravintolaelämässä. Tervetuloa Kaskenmäen huipulle!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (61)

Odotukset olivat luonnollisesti korkealla kun kyse on Turun parhaimmat arvostelut saaneesta ravintolasta. Saimme kuitenkin pettyä.

Palvelu oli heti alkuun kylmää, saimme odottaa pöydässä n. 10 min ennen kuin edes juomia tultiin kysymään. Kun tarjoilijalle selvisi ettemme aio juoda kuin vettä, oli hän silmin nähden ärsyyntynyt ja kohteli kylmästi loppuillan.

Ruoka oli kaunista, mutta pääosin mautonta. Kauniita värejä ja asetteluja, mutta maut jäivät kuuden ruokalajin menussa vaisuiksi.

Maksaessamme 132e kahden henkilön illallisesta, odotamme sentään hanaveden kuuluvan hintaan. Mutta ei, siitäkin saimme pulittaa 3e.

Kaiken kaikkiaan masentava kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 22.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Huippupaikka mutta pientä viilausta tarvitaan.
Ruoka ja viinit oli tosi hyvin valittu. Henkilökunta erinomaista. Aperitiivit kun tuli niin perään tuli jo heti pinaattishotti eli ei oikein keritty nauttia niitä kun jo ruokailu alkoi.
Pikkasen oli kiire annosten tulossa, olisi kaivannut pientä lisäaikaa ruokailujen väliin.
Hälyä oli mutta ei se meitä haitannut. Meidän jälkeen ravintolaan jäi vielä muutama henkilö ja siinä pukiessamme niin heitä jo kiirehdittiin mitä ei kyllä pitäisi sattua kun oli illan viimeinen kattaus ja aikaa sulkemiseen olisi ollut vielä tunti (kotisivujen mukaan).
Kokonaisuutena kuitenkin loistava pienellä miinuksella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 01.05.2016
Arvosana: 0

Kuuden ruokalajin maistelumenuu oli eheä ja mielenkiintoinen kokonaisuus, josta ehkä parhaiten nousi esiin pääliharuoka sekä jälkiruoka. Viinit oli erinomaisesti valittu eikä ihan helppoihin vaihtoehtoihin oltu sorruttu. Henkilökunta oli aivan erinomaista, vaikka isäntä itse näytti aavistuksen leipääntyneeltä.
Annosten tuloa voisi hidastaa ja pitää pientä taukoa välissä; kattauksille on kuitenkin varattu kolme tuntia. Ruokailukokemus olisi silloin miellyttävämpi.
Summa summarum; tämän arvosteluskaalan mukaan ehdottomasti täydet pisteet, vaikka se suuri WAU-fiilis jäi tulematta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 23.04.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Parasta Suomessa. Ruoka huipputasoa, miljöö täydellinen ryhmämme makuun, palvelu huippuluokkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Kokonaisuutena paras ravintola, jossa olen käynyt tässä maassa. Ruoka yllätyksellistä, mutta ei turhaa kikkailua. Palvelusta tuli tunne, että jokainen asiakas on oikeasti merkityksellinen tälle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.11.2015
Arvosana: 1

En ymmärrä tätä mieletöntä hypetystä tästä ravintolasta. Ensinnäkin paikan akustiikka on aivan onneton! Hirveä häly, eikä vieruskaverinkaan juttuja tahdo kuulla. Salityöskentely varsin keskinkertaista; laskuissa virheitä, jonkun juoma toisen laskussa ja toisinpäin, unohdettuja juomia jne. Ruoka hyvää, muttei ollenkaan parasta, mitä turkulaisissa ravintoloissa olen saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: -2

Kaskiksen kuuden ruokalajin maistelumenuu. Ruuat maistuivat erinomaisesti neljänteen ruokalajiin asti, jolloin ähky alkoi painamaan.
Annoskoot liian isoja suhteessa menun mittaan.Ruoka toki muuten erinomaista.
Ähkystä huolimatta jälkiruoka oli yksi parhaista ikinä. Piste. Palvelu ja viinit hoitivat asiansa erinomaisesti vaikka pientä kassakonekaaosta oli ilmassa.
Suosittelen vahvasti etenkin kaikille, jotka väittävät, että fine dining ruuasta jää aina nälkä.Huom! tämä myös taataan eli kuittia vasten saa tunnin sisään syömästä spudarista kuittia vastaan rahat takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää mutta jotain jäi puuttumaan. Pitkään odotettu vierailu ja maistelu menuu premium viinipaketein. Ruoka oli maukasta. Ensin kalaympyrä jota seurasi "marmori"file. Fileessä ei marmoria ollut kuin nimessä, hyvää lihaa kuitenkin. Kerroin mielipiteeni asiasta henkilökunnalle ja seuraavalle pöytäseurueelle ei marmoria enää käytetty. Menuun paras ruoka oli viimeinen alkuruoka, hernekeitto Kaskiksen tapaan. Se ole kerrassa loistava. Ensimmäisenä pääruokana ahvenet olivat hieman mauttomia, pieni suola olisi ehkä auttanut. Ankanlifile ja helmikusus oli hyvää. Jälkiruoasta emme oikein saaneet kiinni, se oli hieman outo.
Viinipaketti toimi, kaadot hieman niukkoja.
Suurin odotuksin olimme tulleet ja ehkä sen takia hieman pettyneitä. Ahtaus, hälyisyys, kiire ja palvelu eivät parantaneet tilannetta
Kaskista on hypetetty niin paljon että ehkä sen takia olimme hieman pettyneitä. Hinta-Laatu -suhde on kuintenkin ylivoimaisen hyvä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Kaskis on kokonaisvaltaisesti Suomen paras ravintola. Noin yksinkertaista se on. Silloin kun ihminen haluaa seuraavaksi mainittuja asioita, on hänen oltava yhteydessä ravintolan varauspalveluun: 1) äärimmäisen herkullista, leikkivän kekseliästä, mutta ehdottoman toimivaa ruokaa; 2) annoksia, jotka vievät nälän eivätkä vaadi ns. grillijälkkäriä; 3) ystävällisen ja informatiivisen, mutta nuorekkaan ja rennon tarjoilun; 4) timanttisen hinta-laatusuhteen; 5) puitteet, jotka ovat toki kuumat, karut ja kohinan täyttämät, mutta silti täynnä leppoisan hymyilevää ja odottavaa ilmapiiriä.

Joku vääräleuka saattaa uhota, että Olosta saa parempaa ruokaa. Kenties absoluuttisella tasolla. Toinen uskottelee, että Morrisonista saa isompia annoksia. Varmasti. Kolmas antaa ymmärtää, että Aidossa tarjoilijat kertovat enemmän tietoa annoksista ja viineistä. Siinä ja siinä. Neljäs kuiskuttaa, että Sandrossa on parempi hinta-laatusuhde. On sielläkin hyvä. Viides väittää, että Brondan miljöö on hienompi. No aivan taatusti. Ja kalliimpi. Kyse ei olekaan siitä, eikä siis mistään yksittäisestä asiasta. Kyse on kokonaisuudesta, jokaisesta ravintolaelämyksen palasesta. Kuten aloituslauseessa totesin, Kaskis on kokonaisvaltaisesti Suomen paras ravintola.

Tällä kertaa otimme kaksi maistelumenua ja siihen mätsäävät viinit (ne edullisemmat). Kaiken tämän kun saa skidisti alle satasella (tipin kanssa tietysti yli), voi puhua, diilistä, jolle edes Grouponin äkäisimmät tarjoukset eivät koskaan pysty vetämään vertoja. Kahden iltakäynnin perusteella suosittelen vahvasti, ja tarvittaessa vaikka lievää voimaa käyttäen, tekemään makumatkan Turkuun jo pelkästään Kaskiksen takia – vaikkapa sitten Michelin-tähtien alla uinuvasta pääkaupungista asti. Niin, ja onhan Turussa muitakin huikeita rafloja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 4

Ruoka oli hyvää, kuten odotinkin. Sen takia kannatti tulla. Tunnelma ravintolassa oli hälyinen, ja jotenkin ruokalamainen. Seurueemme oli jonkin verran pettynyt siihen, ettei hintavaa juhlapäivän ateriaa saanut syödä rauhassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Kaskenkatu 6a, 20700 Turku - Reitti
044 723 0200
http://www.kaskis.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita