Suljettu nyt

Gyosai-Sushi

japanilaista
Arvosana 3.8 / 5

Pieni aito sushiravintola.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (64)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiva autenttinen paikka. Valitsin 10kpl lajitelman, joka oli kyllä maukas ja kala tuoretta, mutta kala oli leikattu mielestäni melko huolimattomasti ja palat olivat suuria sekä esim makrillissa oli iso pala nahkaa mukana.
Kokki käyttäytyi aika epäystävällisesti vain vihreää teetä juonutta seuralaistani kohtaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Huono ruoka, mutta täydellinen paikka yhdelle Sapporolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Asiallinen setti. Mukava Japanilainen chef.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 1

Pientä skarppausta. Suosikkipaikkani, vaikka uusia sushipaikkoja nousee nykyään kuin shiitakkeita sateella. Ehkä kilpailu on aiheuttanut sen että paikka on nyt hiukan siistimpi kuin aiemmin ja sushi huolellisemmin tehty. Kala oli tuoretta ja siististi leikattua ja palat aseteltu entistä huolellisemmin astiaan.

Parikymmentä vuotta kotisushia tehneenä arvostan että nigirit tehdään kuten ne pitää tehdä; riispallo muotoillaan käsin ja kala puristetaan siihen kiinni (nigiru = puristaa). Nämä eivät hajoa käsiin, kuten muotilla tehdyt riisipallot, joihin kala vain pudotetaan päälle. Sushin kun pitää pysyä kasassa ylösalaisin, sillä kala kastetaan soijaan, ei riisiä. Ideana on myös että kala maistuu ensin ja siksi nigiri laitetaan suuhun kalapuoli alaspäin. Tuoreesta kalastahan tässä hommassa on kyse. Parhaiten tuo onnistuu sormin, mikä on, jos ei ainoa oikea, niin ainakin hyväksyttävä ja helppo tapa syödä sushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: 8

Kotoisa, mutta silti ammattimainen ravintola. Ystävällinen ja ripeä palvelu. Maut kohdillaan. Menen uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 0

Sushisetti oli oikein miellyttävä kokonaisuus. Nigireistä pääasiassa koostuva setti oli oikein täyttävä. Raaka-aineiden taso oli erittäin hyvä, niin kalan, riisin, kun wasabin suhteen. Settiä syödessäni mietin, että tällaista sushin tulisi olla aina, eikä enää koskaan koskea ketjuraflojen sushiin, johon tulee välillä sorruttua. Tunnelma paikassa mukavan autenttinen, kaikki tuntui aidolta. Ystävällinen palvelu ja ruokakin tuli nopeasti. Menen varmasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 4

Sushisetti mukaan kun ykkösvaihtoehto eli Wagocoro oli jo kiinni. Lupsakat miehet tiskin takana taikoivat annoksen valmiiksi alta aikayksikön.

Setti auki kotona viinin kera nautittavaksi ja ensivaikutelma oli positiivinen. Halpispaikkoihin verrattuna setti koostui etupäässä erilaisista nigireistä. Kiinalaisten halpasushien tapana on ahtaa laatikko täyteen vasemmalla kädellä kasattuja makipaloja sekavilla täytteillä, Gyosai sen sijaan luotti siihen että kolme makipalaa sai riittää. Ja hyvä näin. Riisi oli hyvin tehtyä ja palat juuri sopivan kokoisia. Raaka-aineet tuoreita. Miellyttävä kokemus ja käyn varmasti toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2014
Arvosana: 0

Mukava pieni paikka runeberginkadulla.
Aivan sattumalta eksyttiin tänne tiistai-iltapäivällä.
Vaikka lounas oli jo ohitse suostui kokki sen meille tarjoilemaan.
8.8 € lounaassa erilaisia susheja, joista lohisushit varsinkin maukkaita.
Myös vihreä tee ja keitto tarjoiltiin lounaan mukana.
Kiva tarjoilija on aina plussaa.
Menemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: 0

Miljööltään ihanan piskuinen ja konstailematon, mutta ruoan taso ei valitettavasti vakuuttanut. 10 palan sushi-lajitelma sisälsi 2 pientä makia ja loput olivat erilaisia nigireitä. Riisi oli todella mautonta ja melko kuivakkaa. Tamago ja kampasimpukka olivat maukkaita, mutta esimerkiksi mustekala oli todella kumista eivätkä kala-sushit maistuneet kovinkaan tuoreilta ja ne olivat hieman epäsiististi leikattuja. Plussaa mukavasta ja rennosta asiakaspalvelusta sekä ruoan hintaan sisältyvästä vihreästä teestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 0

paras sushipaikka Suomessa, nukkavieru ympäristö turhaan pelottaa jotkut asiakkaat pois, hölmä katsoa kun tokio 55:n sushille jonotetaan kadulla ja täältä saisi kunnon sushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.04.2013
Arvosana: 4


Sijainti

Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki - Reitti
(09) 241 3440
http://www.gyosaisushi.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita