Keittiö auki

Bierstube

saksalaishenkinen
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kuopion PARAS ravintola!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: -1

oikea mukava olutravintola

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Tunnelmallinen pubi käsittämättömän hyvällä sapuskalla. Ruoka on järkyttävän hyvää ja olutvalikoima tarpeeksi laaja. Istumapaikkoja jos olisi kolminkertainen määrä niin tämä olisi silti ääriään myöten täynnä. Suosittelen erittäin lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Mainio korttelikapakka! Kolmas visiitti 21.4.2015: Nyt on myös Savo American Ale kunnossa ja aurinko paistaa! Hieno, aito olut. Vorschmack sopii tilanteeseen oivallisesti ja on pirun hyvää.

Toinen käynti 20.4.2015: Kivaa baariruokaa. Sormin syötävät alkupalat ovat perushyviä. Kärpät pompottelee Tapparan kumoon jatkoajalla. Pyttipannu on maukas ja raikas, mutta ei yllä kuitenkaan herkulliselle tasolle; jään kaipaamaan tuhdimpaa kermaisuutta ja hentoa sinappisuutta. Seuraavalla kerralla täytynee testata Vorschmack. Olutosasto täällä lienee merkittävästi parempi kuin kuopiolaisbaarissa keskimäärin. Pale ale -valikoima on kuitenkin melko niukka.

Ensimmäinen visiitti 23.3.2015: Edustava valikoima paikallisen pienpanimon oluita. Ensimmäiseksi valikoituu Iso-Kallan Panimon Savo American Ale, sillä etiketistä paistava tyyppimerkintä suorastaan pakottaa ostamaan. Ensipuraisu ei kuitenkaan vakuuta. Tässä on jotain outoa. Ohuesti samanlainen taustamaku kuin Tomatin-tislaamon 25-vuotiaassa mallasviskissä. Hiivan vika? Tuoksukin on jotenkin sulkeutunut.

Tämä tuntuu olevan sellainen korttelikapakka, jossa joka viides asiakas "on ollut Muukalaislegioonassa". Joka kymmenes nuokkuu pöydässä. Kannustetaan Kalpaa, tietenkin.

P.S. Käsitykseni Bierstuben ruokatarjonnasta rajoittuu naapuripöydistä tuleviin tuoksuihin. Näyttää siltä, että manselaisen ruokakulttuurin versio 2.0 eli Siivet on lentänyt tännekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 1

Todella loistava helmi ihan lähellä kaupungin keskustaa. Ruoka on aina hyvää, palvelu persoonallista ja iloista aina! Olut tietämystaso muihin Kuopion ravintoloihin verrattuna omaa luokkaansa. Suosikkina Wing'sit, pastat ja pihviannos! Käyn usein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Ensimmäinen mutta ei viimeinen käynti pubissa. Hyvä tunnelma, tosin vähän ahdas, koska KalPan peli-ilta. Otettiin wingsit, jotka olivat todella hyviä, olut vaihtoehtoja tarpeeksi. Joten uusinta lähiaikoina :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 0

Mukava pubi. Wieninleikkeen söin, se oli maukas ja hinnaltaan sopiva. Tarjolla on paljon erilaisia annoksia. Tunnelmaltaan mukava, tosin ahdasta tulee varmasti helposti. Hintataso on hyvinkin kelvollinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Tämähän on ihan oikea olutravintola! Näköjään muutkin ovat sen huomanneet, koskapa paikka oli tavallisena tiistaina täynnä jo ennen klo 17. Pöytävarauksen tekeminen hyvissä ajoin on suositeltavaa, jos haluaa varmistaa seurueen mahtumisen. Palvelu on savolaisesta perinteestä poiketen jäykkää mutta asiallista, eli täysin saksalaistyyppisen kortteliravintolan konseptiin sopivaa. Makkaralautanen oli oikeaoppinen ja maukas, vaikka annoksen koko edusti enemmänkin ranskalaista kuin saksalaista keittiötä. Isolle äijälle se oli silti ehkä hieman yllättäen sopivan kokoinen: nälkä lähti, mutta ähky ei tullut, joten tilaa jäi hyvin parille oluellekin. Olutvalikoima on sellainen kuin olutravintoloilta Suomen suurimmissa kaupungeissa sopii odottaakin: pullossa useampi kymmenen erilaista tuotetta ja hanassa muutama valtavirtaolut. Paikalliset pienpanimotkin näyttivät olevat edustettuina, kuten pitääkin. Hieman jäi ärsyttämään se, että tavisjuopot ja "kaljan"kittaajat kansoittivat pöytiä, joten useampikin oluenharrastaja- ja ruokailuseurue joutui kääntymään ovelta. Miljöö ilmeisesti viehättää ison kolmosen juojiakin, vaikka heille olisi tarjolla moni muukin juottola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.08.2014
Arvosana: 1

Tunnelmallinen saksalainen oluttupa. Täällä on tarjolla monipuolisesti paikkaan sopivaa ruokaa. Eihän wieninleike mitään huipputasoa ollut, mutta hyvää pubiruokaa ja hinta maltillinen. Kyytipojaksi on tarjolla valikoima laatuoluita.

Kuopioon tämä pubiruokakulttuuri ei ole valitettavasti vielä juurtunut, mutta onneksi on Bierstube. Suosittelen ehdottomasti tunnelmallisista oluttuvista pitäville. Kannattaa varautua siihen että paikassa on luultavasti aika täyttä. Täällä käynti jättää hyvän mielen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.05.2014
Arvosana: 1

Pit-stop Bierstubessa!

Matkalla pohjoiseen tutkailimme ruokapaikkoja hyvillä arvosteluilla ja törmäsimme Bierstubeen.
Ei tarvinnut pettyä. Itse wingssien ystävänä otin siipiä, ilokseni huomasin että täällä käytetään siipiweikkojen kastikkeita mistä aina plussaa.
Itse siivet oli oikeaoppisesti valmistettu ja auradipissä riittävästi makua.
Seuralaiseni otti lohisalaatin, joka oli myös maukas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Paikka on tosiaan hyvin pubimainen, eikä niinkään ravintola mutta ilmapiiri oli rento ja mukava. Sopii varmasti täydellisesti moneen eri tilanteeseen.

Kyllä täällä kannatti pysähtyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kasarmikatu 5-7, 70110 Kuopio - Reitti
017-2821532
http://www.bierstube.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita