Avautuu 11:00

LN-Sushi Art Matinkylä

sushia, aasialaista
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (3)

Ei ehkä aivan sisarravintolansa veroinen, mutta toki oikein mainio sushi shokudo. Paikka on jotenkin kalsa, koska muita asiakkaita ei ole lainkaan näin klo 15.30 arkipäivänä. Ehkä on niin, että tämä maittavaa ruokaa tarjoava ravintola on aivan liian syrjässä; Espoon väki on kaiketi vieressä sijaitsevan Ison Omena ravintolatarjonnan pauloissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 09.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Eritäin suositeltava sushiravintola: laadukasta, tuoretta tavaraa,susheissa ei yliannosta riisiä. Harmillisen tyhjä, johtunee vastapäätä sijaitsevasta tunnetummasta susheja tarjoavasta ketjuravintolasta. Palvelu pirteää ja reipasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: 0

Paikka on ehdottomasti yksi parhaista sushi-ravintoloista pääkaupunkiseudulla. Ravintola on hiljattain avattu ja vielä valitettavan tyhjillään, minkä seurauksena annokset tulevatkin pöytään ripeämmin. Miljöö on Tapiolan pikku ravintolaa sievempi. Olemme käyneet täällä sekä groupon diilillä että ilman. Annokset ovat olleet riittävän kokoisia ja kala aina tuoretta. Palvelu on ystävällistä. En keksi mitään kritisoitavaa. Tai no jos jotain pitää sanoa niin ehkä merileväsalaatti ei ollut minun makuuni. 10+ ja tulen uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.09.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Piispansilta 10, 02230 Espoo - Reitti
0447292981
http://www.sushiart.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita