Avautuu 10:30

La Kar de Mumma

lähiruokaa
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (9)

Poikkesimme tänne syömään pitkän ajomatkan loppupuolella kovassa nälässä. Paikassa oli melko paljon väkeä mutta ajattelimme heidän olevan kahvila-asiakkaita. Tarjoilija otti tilauksemme eikä maininnutkaan, että ruuassa saattaisi kestää. Ennen ruokaa ei ollut mitään salaattipöytää, vain leipää ja juomia oli tarjolla. Kolme varttia odoteltuamme kysyimme tarjoilijoilta annoksistamme niiden kerrottiin olevan seuraavana (?) tulossa. Tästä jonkun ajan päästä kun annoksia ei kuulunut tiedustelimme asiaa uudelleen hieman pihalla olleelta myyjältä ja saimme kuulla, että töissä on vaan yksi kokki. No, tyydyimme odotteluun ja lopulta puolentoista tunnin odottelun jälkeen saimme annokset. Annokset olivat pienehköt mutta herkulliset, ei siinä mitään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.08.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme siskoni kanssa syömässä ystävänpäivä brunssin. Nakit ja lihapullat olivat kylmiä ja liian suolaisia. Munakas oli liian suolaista. Lämpimiä croisantteja ei ollut vaikka esitteessä niitä lupailtiin. Ei oltu otettu huomioon eri allergikoja esim mansikka allergiaaa, mansikkaa oli smothiessa. Eikä ruoka aineita kerrottu linjastossa. Gluteenitonta wrapia ei saannut vaikka luulisi löytyvän gluteenittomia ruokia myuvässä kahvilassa olevan. Ateria oli köyhän oloinen gluteeni allergiselle. Kokki seisoskeli toimeettomana pitkät ajat linjaston luona tekemättä mitään ja yleis ilme kokilla oli nuiva.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Erittäin loistava pysähdyspaikka nelostien varrella. Lapset otettu erinomaisesti huomioon ja ruoka on hyvää! Tästä tuli vaki-pysähdyspaikkamme.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Erittäin loistava pysähdyspaikka nelostien varrella. Lapset otettu erinomaisesti huomioon ja ruoka on hyvää! Tästä tuli vaki-pysähdyspaikkamme.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Nelostien ykkönen. Muikut ovat just eikä melkein! Muutenkin taivaallisen hyvä lounasannos. Mainiot salaatit, erinomaiset leivät. Iloisia kasvoja. Enpä äkkiseltään muista nelostien varresta yhtä laadukasta lounaspaikkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

Jäi harmittamaan. Kävin paikassa ensimmäisen kerran kun se oli juuri avattu ja ruoka oli taivaallista samoin palvelu. Nyt käydessäni siellä järkytyin mitä oli tapahtunut. Palvelua ei meinannut millään saada ja hymyä turha edes toivoa myyjältä. Lounaaksi sai valita keiton, salaatin tai kaksi "kotiruokaa". Ihana kun vaihtoehtoja oli mutta briejuustokeitto, aurajuustokalkkunapata, juustomestarin kampela eivät herättäneet innostusta ei niin juuston ystävässä. tyydyin ylihinnoiteltuun kahviin ja ostin pari voisilmäpullaa mukaan jotka olivat ihanan tuoreita. Toivon että kokki löytää taas mielenkiinnon ruokaan ja listalla tulisi jotain samaa kun avajaisten aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Annoksissa ihan eri tavalla makua ja estetiikkaa kuin ABC:llä. Kaikki seurueen jäsenet olivat sitä mieltä, että täällä käydään vielä uudestaan.

Perinteisiin tienvarsiravintoloihin verrattuna plussaa myös siitä, että aterimet ja jäävedet tarjoiltiin pöytiin eikä niitä tarvinnut itse siivota pois mihinkään tarjoiluvaunuun.

Ohessa kuva alkupala salaatista (maalais salaatti pekonilla). Pääruokaan (hiilisiika) iskin heti kiinni ja kuva jäi ottamatta.

PS: Meille osui varsin hymyileväinen ja nopea tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Söimme mökkireissulta palatessamme lehtipihvit metsäsienimuhennoksella (kantarellia) ja juuresröstillä. Alkupalat tulivat vielä yllätyksenä. Ei todellakaan mitään huoltoasematasoista ruokaa vaan erittäin kunnianhimoisesti valmistettu ateria. Välillä Kirkkonummi - Kangasniemi ihan must -paikka, muualla emme enää pysähdykään. Lämpimät suosittelut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Rauhallinen ja tunnelmallinen vaihtoehto ABC-ruokailulle.

Noutopöydän sijaan ala carte -annoksia, joissa käytetty paljon lähituottajien pääraaka-aineita.
Liha ja kala olivat hyvin valmistettuja, mutta pakastelohkoperunat ja -kasvikset sekä juoksettunut kastike vesittivät tunnelman. Oman leipomon leivät olivat kuivia.
Tarjoilu hymytöntä ja hidasta. Henkilökunnan olemuksesta ei tullut tervetullut olo.

Salaattipöytä, juomat ja jälkiruokakahvi eivät kuulu lounasaikaan ala carte -annoksiin.
Lounas olisi ollut 13,50e. Jäävesi maksoi 3,50e. Suomalainen olutvalikoima on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Keskustie 2, 19600 Hartola - Reitti
358 3 872 9814
http://www.lakardemumma.fi