Avautuu 10:30

La Kar de Mumma

lähiruokaa
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (11)

Olen kasvissyöjä ja ilokseni suoraan lounas buffasta löytyi maistuva kasvisvaihtoehto eikä vain salaattia kasvisyöjälle. Gluteeniton leipä mahdollisuus oli hyvä plussa ja jälkiruuissakin oli vaihtoehtoja. Maistuva kokemus jonka kruunasi ikkunasta näkyvä jokimaisema,

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 01.10.2018
Arvosana: 0

Viikonlopun lounaspöytä, hyvää ruokaa mutta vähän rauhaton tunnelma paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.07.2018
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Poikkesimme tänne syömään pitkän ajomatkan loppupuolella kovassa nälässä. Paikassa oli melko paljon väkeä mutta ajattelimme heidän olevan kahvila-asiakkaita. Tarjoilija otti tilauksemme eikä maininnutkaan, että ruuassa saattaisi kestää. Ennen ruokaa ei ollut mitään salaattipöytää, vain leipää ja juomia oli tarjolla. Kolme varttia odoteltuamme kysyimme tarjoilijoilta annoksistamme niiden kerrottiin olevan seuraavana (?) tulossa. Tästä jonkun ajan päästä kun annoksia ei kuulunut tiedustelimme asiaa uudelleen hieman pihalla olleelta myyjältä ja saimme kuulla, että töissä on vaan yksi kokki. No, tyydyimme odotteluun ja lopulta puolentoista tunnin odottelun jälkeen saimme annokset. Annokset olivat pienehköt mutta herkulliset, ei siinä mitään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.08.2016
Arvosana: 0

Kävimme siskoni kanssa syömässä ystävänpäivä brunssin. Nakit ja lihapullat olivat kylmiä ja liian suolaisia. Munakas oli liian suolaista. Lämpimiä croisantteja ei ollut vaikka esitteessä niitä lupailtiin. Ei oltu otettu huomioon eri allergikoja esim mansikka allergiaaa, mansikkaa oli smothiessa. Eikä ruoka aineita kerrottu linjastossa. Gluteenitonta wrapia ei saannut vaikka luulisi löytyvän gluteenittomia ruokia myuvässä kahvilassa olevan. Ateria oli köyhän oloinen gluteeni allergiselle. Kokki seisoskeli toimeettomana pitkät ajat linjaston luona tekemättä mitään ja yleis ilme kokilla oli nuiva.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Erittäin loistava pysähdyspaikka nelostien varrella. Lapset otettu erinomaisesti huomioon ja ruoka on hyvää! Tästä tuli vaki-pysähdyspaikkamme.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Erittäin loistava pysähdyspaikka nelostien varrella. Lapset otettu erinomaisesti huomioon ja ruoka on hyvää! Tästä tuli vaki-pysähdyspaikkamme.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Nelostien ykkönen. Muikut ovat just eikä melkein! Muutenkin taivaallisen hyvä lounasannos. Mainiot salaatit, erinomaiset leivät. Iloisia kasvoja. Enpä äkkiseltään muista nelostien varresta yhtä laadukasta lounaspaikkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

Jäi harmittamaan. Kävin paikassa ensimmäisen kerran kun se oli juuri avattu ja ruoka oli taivaallista samoin palvelu. Nyt käydessäni siellä järkytyin mitä oli tapahtunut. Palvelua ei meinannut millään saada ja hymyä turha edes toivoa myyjältä. Lounaaksi sai valita keiton, salaatin tai kaksi "kotiruokaa". Ihana kun vaihtoehtoja oli mutta briejuustokeitto, aurajuustokalkkunapata, juustomestarin kampela eivät herättäneet innostusta ei niin juuston ystävässä. tyydyin ylihinnoiteltuun kahviin ja ostin pari voisilmäpullaa mukaan jotka olivat ihanan tuoreita. Toivon että kokki löytää taas mielenkiinnon ruokaan ja listalla tulisi jotain samaa kun avajaisten aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Annoksissa ihan eri tavalla makua ja estetiikkaa kuin ABC:llä. Kaikki seurueen jäsenet olivat sitä mieltä, että täällä käydään vielä uudestaan.

Perinteisiin tienvarsiravintoloihin verrattuna plussaa myös siitä, että aterimet ja jäävedet tarjoiltiin pöytiin eikä niitä tarvinnut itse siivota pois mihinkään tarjoiluvaunuun.

Ohessa kuva alkupala salaatista (maalais salaatti pekonilla). Pääruokaan (hiilisiika) iskin heti kiinni ja kuva jäi ottamatta.

PS: Meille osui varsin hymyileväinen ja nopea tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Söimme mökkireissulta palatessamme lehtipihvit metsäsienimuhennoksella (kantarellia) ja juuresröstillä. Alkupalat tulivat vielä yllätyksenä. Ei todellakaan mitään huoltoasematasoista ruokaa vaan erittäin kunnianhimoisesti valmistettu ateria. Välillä Kirkkonummi - Kangasniemi ihan must -paikka, muualla emme enää pysähdykään. Lämpimät suosittelut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Keskustie 2, 19600 Hartola - Reitti
358 3 872 9814
http://www.lakardemumma.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita