Avautuu 10:00

Café Mellsten

Arvosana 3.6 / 5

Café Mellsten sijaitsee Espoossa Haukilahden/Mellstenin uimarannalla. Terasseiltamme on kaunis merinäköala ja ympärillä on upeat ulkoilumahdollisuudet.

Valikoimiimme kuuluu mm. kotiruokalounas, Segafredon erikoiskahvit, Althausin teet, tuoreet pullat ja munkit, pikkusuolaiset, jäätelöt ja muut herkut. Meillä on A-oikeudet.

Café Mellsten palvelee 3. maaliskuuta lähtien joka päivä. Arkisin olemme avoinna klo 10-16 ja viikonloppuisin klo 10-17. Päivän lounas tarjolla klo 11-15, viikon jokaisena päivänä.

Lämpimästi tervetuloa!

www.cafemellsten.com


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (23)

Erittäin viihtyisä paikka meren rannalla ja hyvä palvelu. Hyvä ja lämmin tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 29.09.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä paikkahan on helmi. Mainio kahvila / ravintola uimarannan kupeessa. Varsinkin kauniilla säällä viikonloppuisin melko ruuhkainen.
Lounas on tasoa perus, mutta pizzat on 5/5. Paikalla paljon lapsiperheitä ja paikallisia viettämässä aikaa
Plussaa mutkattomasta ja rennosta meiningistä. Miinusta pizza uunin aukeamisesta vasta iltapäivästä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.09.2017
Arvosana: 0

Much too salty lasagne

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Pizzaa aurinkorannalla. Tältä kesältä on kaksi kokemusta Mellstenin pizzoista. Ensimmäisellä kerralla Pizza Mellsten vei kielen mennessään. Mutta yhdelle seurueen jäsenistä tuli väärä pizza. Myyjä ei tunnista pizzoja numeron perusteella. Pizzan nimeä yritettiin vielä korjata, mutta sitkeästi vain eri pizza myytiin. Toisella kerralla onnistuin tilaamaan sen pizzan, jota aiemmalla kerralla yritettiin tilata. No se olikin sitten kuivin pizza mitä olen koskaan syönyt, joten ehkä ensimmäisellä kerralla tilalle myyty kasvispizza olikin sitten ihan onnistunut erehdys. Ensi kerralla kokeilen salaattia, ne näyttivät hyviltä ja olivat kokonsa puolesta houkuttelevia. Miljöön takia täällä kannattaa pyöräilyretkellä poiketa säiden niin salliessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lohipizza oli taivaallista! Pizza oli todella raikas ja maut olivat kohdallaan. Terassi oli ihana lämpimänä kesäiltana. Kaikki olivat hyvin kohdillaan paitsi pizzan saamisessa kesti lähemmäs 45 min, mutta jonosta ilmoitettiin kassalla. Palvelu oli hieman korutonta ja mitään sanomatonta, mutta ihan ystävällistä. Mukava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.09.2014
Arvosana: 0

Kävimme viimeksi pari vuotta sitten. Meidät häädettiin pois tyhjältä terassilta, kun mukanamme oli 5,3 kiloinen pikkukoiramme. joka olisi istunut kiltisti sylissä sen ajan kun olisimme siellä viipyneet. Kohtelu oli todelle töykeää. Siitä lähtien olemme käyneet naapurissa, jossa koiramme toivotettiin terveyulleeksi vesikupin kanssa. Siis nolla pistettä teille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2013
Arvosana: -1

Pizzan pohja oli erittäin kiva ja sitkeä. Sormet tuli kipeäksi leikkaamisesta ja leuat pureskelusta. Muuten pizza oli vahvaa keskitason puurtamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.06.2012
Arvosana: 0

Päivittäinen maittava pastabuffet on ihan hyvä ja harvoin viikonloppuna syö alle kympillä näin merimaisemissa. Joskus ulkonakin,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.05.2012
Arvosana: 0

Loistava kesäpaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2011
Arvosana: 0

Hyvät erikoiskahvit (maitovammaisillekin). Jätskit kylmiä :) ja Fajitas-buffakin oli perus hyvä. Suurin osa täytteistä oli "purkkikamaa", mutta siis ihan hyvää.
Tosi kiva kesäinen terassikahvila!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.08.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mellstenintie 6, 02170 Espoo - Reitti
(09) 452 2995
http://www.cafemellsten.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita